Yabancı dizi içerik çalışan arkadaşlar bi sorum var

• Kullanıcı NeedMoney
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

NeedMoney

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar konu başlığında da dediğim gibi yabancı özellikle ingilizce dizi çalısan bi arkadaş özelden yazabilirse genel olarak bi sorun olacak bende bu alanda çalışıyorumda

evet burdan sor da herkes faydalansın...ben dediğini çalışıyorum mesela.

s.a hocam bende yabancı dizi çalısıyorum ama eski hocam yaklasık 100 kanalım oldu ortalama 60 videodan 6k video var ve en azı 30dk yarısı kadar da 45dk civarında video ortaları 7,05dk aralıklarla koydum fakat to %4 birde 2.sorunum aldıgım kanallarda 3-4-5 ay önce yüklemiş ve video başı ortalama 400-500 izlenim almışlar fakat benimkiler 1-2 tane neden benimkiler bu kadar pasif kalıyor ? (sadece 1 kanalım patlama yapmış oda 2 gün sürdü)

s.a hocam bende yabancı dizi çalısıyorum ama eski hocam yaklasık 100 kanalım oldu ortalama 60 videodan 6k video var ve en azı 30dk yarısı kadar da 45dk civarında video ortaları 7,05dk aralıklarla koydum fakat to %4 birde 2.sorunum aldıgım kanallarda 3-4-5 ay önce yüklemiş ve video başı ortalama 400-500 izlenim almışlar fakat benimkiler 1-2 tane neden benimkiler bu kadar pasif kalıyor ? (sadece 1 kanalım patlama yapmış oda 2 gün sürdü)

a.s
1) Benimde ortalama dakikaları aynı 7dk arası koyuyorum to %7 ortalama nedenini bilmiyorum 2.soru ise etiket açıklama farkı olabilir yada senden daha önce atmış olabilir videoları net bi cevabı yok

Güncel dizi zor iştir kayıt yapıp render alıp ilk sen atıcan, birazda şansın olucak yoksa izlenim alman zor.

yabancı dizi ismi

arkadaslar yabancı dizi ismı verebılırmısınız telif vermeyen

ne alakası var bır dızıyı herkes calısabılır bılgı paylasımında bulunuyoruz hayret ya

adsense şifreni söylede direk kanalı bağlayım :confused:

hocam ayıp ediyorsun arkadaşa bi ton zahmette bulunacaksın şimdi yok to az yok tbm az kesinti çok telif geldi flag atmışlar felan bence arkadas direk iban yazsın birde ne kadar lazımsa biz düzenli olarak ayın 24'ünde yatıralım

---------- Spam Engelliyici 23:34 ---------- Önceki Mesaj 23:33 ----------

Hadi içeriği Az Çok Anlarımda Telif Sorunu Olmayan Bir Kategoriyi Kimse Vermez

kategoride istemiyor direk dizi adı :D

hocam ayıp ediyorsun arkadaşa bi ton zahmette bulunacaksın şimdi yok to az yok tbm az kesinti çok telif geldi flag atmışlar felan bence arkadas direk iban yazsın birde ne kadar lazımsa biz düzenli olarak ayın 24'ünde yatıralım

---------- Spam Engelliyici 23:34 ---------- Önceki Mesaj 23:33 ----------

kategoride istemiyor direk dizi adı :D

Anla İşte Hocam Telif Sorunu Olmayan Bir Diziyi Demek İstedim

arkadaslar yabancı dizi ismı verebılırmısınız telif vermeyen

fazla ayrıntıya girmeden sana örnek vereyim her ülkenin bildiğin gibi kendi kanalları var işte bu kanalları bulup bunların iç yapımlarını bulacaksın aynen şunlar gibi atv de sabah yayınlanan kızlar ve anneleri muge anlı ile tatlı sert vs vs... bu tarz proğramlar genellikle eşleşensiz ve telifsiz olur kolay gelsin

adam ne rahat istemiş telifsiz birde.paylaşım olsun da diyo ama kendi bisey paylasmıs olmuyor.ilerde bende paylaşırım mantıgında.ben gelecegimi 2 3 tane telifsiz dizi uzerıne kurmuşken kim verir sana telifsiz dizi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri