Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şakamıydı bubu kadar basit degil işte
yabancı dizilerinin gücenlini bulmak
![]()
arkadaşım ilk siteye gir bak bakalım orda istatistikler var mı yok mu?
üşengeç olmayan insan girer bakar. illa şu siteden şu diziyi indir şöyle etiket, başlık, açıklama gir mi demek lazım anlamadım ki?
itv artık göz açtırmıyor es geçin bu siteyi
yahu kardeşim üstte çıkmaya çalışma burda battıkça batıyorsun sanki bakmadım ben bu sitelere. hepsi geç yüklüyor. bu sitedeki 2-3 videoya baktım hepsi youtubeye önceden eklenmiş. Anladınn?
---------- Mesaj saat 19:41:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:41:06 civarında gönderildi. ----------
1 kişi var şuan galiba indirebilen youtubede sadece o atıyor videoları
Kesin Bu Forumdandır![]()
Evet bu forumda olabilir![]()
Real player indir hocam daha kullanişlidir
yahu kardeşim üstte çıkmaya çalışma burda battıkça batıyorsun sanki bakmadım ben bu sitelere. hepsi geç yüklüyor. bu sitedeki 2-3 videoya baktım hepsi youtubeye önceden eklenmiş. Anladınn?
aynen suç bende senin gibi art niyetli birisine cevap verdiğim için suçluyum.
ilk olarak sen youtube'a hiç atılmamış video bulmak istiyorsan, direk olarak tv kanalının sitesinden çekmen lazım anladın mı?
zaten senin başka siteler de bulduğun videonun %90nı youtube da vardır. hele ki bu tarz hit alan programları tv de yayınlandıktan hemen sonra youtube da bulursun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.