Yabancı Dizi izleyenlere Önerdiğim 3 Dizi

ugs9305

Yasaklanmış
Sa Arkadaşlar Yabancı Dizi izleyen varsa 1 i bölümü izleyip hemen heyecanda diğere geçtiğim 3 diziyi sine öneriyorum.

1 - prison break

bu dizi hakkında yorum yapmıycam o kadar müthiş bir dizi ki beni 3 gün ard arda uyutmadı... 3 ay etkisinde bıraktı... anlatılmaz bu dizi izlenir Scofield reyise hayran kalıcaksınız

2 - Chuck

arkadaşlar bu dizide hem komedi hem aksiyon hem aşk dram var hepsi bir arada olmuş chuck bartowskinin hikayesi müthiş bir dizi

3 - Arrow

Şuan devam edenler arasında favori dizim ço kaksiyonlu süper bir dizidir

konusu : milyarder oliver quen gemiyle çıktıkları yolda bir adada mahsur kalıyor ve orda 5 yıl aklıyor okçuluğu dövüşü orda herşeyi öğreniyor ( adadanda bölümler var ) 5 yıl sonra bir gemi gleiyor adaya kurtuluyor ve şehrine starlinge dönüyor babasının oliver e verdiği listeyi kullanarak şehrinni mahvedenleri temizliyor arada liste dışınada çıkıyor tavsiye ederim

dizi 1. sezon finaline girdi şuan

Arrow a başlamayı düşünüyorum bende.Tavsiye ettiklerim;

Dexter
Person of İnterest
The walking Dead

вαттυѕαу;100574' Alıntı:
Ben de önereyim 3 dizi :)

1- Game Of Thrones
2- Game Of Thrones
3- Game Of Thrones

İzledim game of thrones da güzel dizi fakat 2 ay izliosun 10 ay bekliosun yeni sezonu gelince diziyi unutuyon :)

benim böyle;
1- Spartacus
2- Arrow
3- Smallville

Breaking Bad
Dexter
Shemaless

Birçoğunuz izlemişsinizdir, tekrar hatırlatayım.
İzlenilebilecek müthiş bir dizidir.
Aile dizisi değildir, yanlız izleyin.
İMDB "Oz" (1997–2003)

Bu konunun ne izlesem izlediklerimden farklı diye düşünürken çıkması iyi oldu çoğunu izledim izliyorum Oz hariç yeni gördüm konusuna baktım ilgimi çekti izliycem hemen tam beni sarcak bir dizi gibi :D dizimag'ı bilmeyen yoktur heralde orda tüm sezonlar varmış :)

Dexter
Breaking Bad
The Walking dead
Game of thrones
Chuck
Vikings
How I met your mother.
Prison Break
Fringe.

Hepsine kefilim :)

Izlemeyenler Spartacus'u izlesinler mutlaka. En sonunda I am spartacus diye sizde bagirirsiniz Andy ile birlikte :D

Dexter
Super Natural
Hannibal
Fringe
Hell on Wheels
Teen Wolf
Wikings
Bates Motel
Spartacus
Game of thrones

Bende önereyim bari

Akasya durağı
Cennet mahallesi
Selena

Aksiyon,Macera,Büyü,Heyecan,Duygusal,Aşk, Hepsi Var Kesinlikle ama kesinlikle izlememenizi tavsiye ediyorum

adam yabancı dizi diyo konu başında sen çocuk dizilerini öneriyon kardeşim :D

Matrak niyetine yazdım onları yazacağım tüm dizileri yazmışlardı :D

Yoksa bende yabancı dizi izliyorum anime'de izliyorum 10 gün sonra net'im kesilecek diye şuan torrentten full yabancı dizi indiriyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri