Yabancı Dizi Önerisi

KimLanBunLaR

Yasaklanmış
Arkadaşlar bu aralar izlediğiniz güzel diziler varsa öneride bulunur musunuz

İzlediklerini yazsaydın boşuna izlediklerini tavsiye etmeyelim.
Black mirror, vikings, fargo, true detective hepsi iyidir.

Yerli dizi önereyim bende, Börüyü izlemediysen kesinlikle izle.Bu ay filmide çıkacak.

Ne tür istiyorsun hocam ? Dı yüZ güzel. Firends var komedi yada how i met ur mother komiktir.vikings arrow got güzeldir prison birek efsanedir yada black mirror izlemeden ölme veyahut blood drive olmalıydı big beng teori severim güzeldir seal team güzel narcos güzel

Eskilerden.
The Oz
Prison Break - bu son sezondakiler hariç

Westworld - HBO dizisi. Sağlam Bilim kurgu kan, şiddet, cinsellik var.
The Purge - Dizi olan filmleri izlemediysen önce filimlerini izlemeni öneririm.

Netflix dizilerini izlerim dersen, bol kan dehşet ve cinsellik var genelde onun dizilerinde.

Black Mirror
Altered Carbon
Talihsiz Serüvenler Dizisi - A Series of Unfortunate Events (çocuklar için ama iyidir)
Mindhunter - FBI'in Quantico'daki Davranış Analizi biriminin kuruluşunu anlatıyor.
( bu Criminal Minds dizisindeki birim - oda Arka sokaklar gibi 1500 bölümdür felan oynuyor
:D )
La casa de papel - Adını duymuşsundur zaten, çokça saçma sapan olaylar olsada izletiyor kendini.
Ölmek için 13 Sebep - 13 Reasons Why - ABD'deki liseli muhabbetleri.Liseliler neden katil yada piskopata bağlıyor, onlara değiniyor.
Maniac
The Rain - Mnote'de yazmış ama benim boş vaktim çok olduğu için izlemiştim.
İkinci sezon onayı almadı daha herhalde, haberini göremedim, gelirse izlerim tabiki.

Süperkahraman dizileri.
Marvel’s Daredevil
Marvel’s Jessica Jones
Marvel's Luke Cage
Marvel's Iron Fist
The Defenders
The Punisher
( Daredevil ve Punisher dizileri birbiriyle bağlantılı, diğer kahramanlar diğerleriyle bağlantılı)
Punisher dizisini ayrıca öneririm, hepsini izlemeden direkt onuda izleyebilirsin.
- Bu dizilerde Luke Cage ve Iron Fist Netflix ile yeni sezonları iptal ettiler.
Mevcutların yeni sezonları çekilmeyecek.

The Boss Baby: Back in Business - Patron Bebek: Yine Is Basinda.
Disenchantment - Simpsonun yapımcısı ve yazarlarından bir çizgi dizi.
Castlevania - Bir oyunun anime dizisi.

---------------

Benimde izlemediğim çok dizi var ama izlediklerimi tavsiye edeyim dedim.

Breaking Bad izlemediysen kesinlikle izle. Bunu dışında Peaky Blinders, The 100, Dark, Better Call Saul gibi dizilere de göz atabilirsin

vurmalı kırmalı istiyorsan vikings / mafya dizisi peaky blinders / ilk sezon sıkıcı gelir ama kesinlikle izle breaking bad / ve kesinlikle izle prison break tavsiye ederim şiddetle the 100 neyini sevdiniz 2 sezondan sonrası sıktı ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri