Yabancı Dizi yada filmler paylaşmak istiyorum ama Hangisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İrfanAlper

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar Ben irfan;
Youtube'dan artık yavaş yavaş para kazanmaya başladım ve anladım ki daha fazla kazanabilirim.
Yabancı Dizilerde çok izlenme alıyor;
Ama ben Hangi Dizi yada Film koyicagimi bilmiyorum bunda destek yardımcı olabilicek bir arkadaş var mı ?
Ve de anime filan fark etmez söyleyin.

Şuanda yani hangi dizi yada film atmaliyim etrafına çerçeve çekicem renderlicam sonra küçük boyuta düşüricem biraz uğraşmalı olacak ama işte tek sorunum Hangi Dizi ve fim koymaliyin ?
Özel Mesaj olarakda ulaşabilirizsiniz

Herkese kolay gelsin , iyi günler ;

Arkadaşım, eğer bilsek biz koyarız sana neden söyleyelim şunu koy diye, forumda neyi nasıl yapacağını sor anlatılır ama bu sorduğunu kimse söylemez

Kardeş sen hazır lokma istiyosun adam bulsa kendisi atar sana niye versin ?

google translate gir,dizi kelimesini ingilizceye çevir youtubede arattır..en çok izlenenleri zaten görürsün..kolay gelsin irfan :)
not : bu konuda birazdan kilitlenir.

Konu kilitlenmeden bende yazayım :)

telif yemeyen dizi istiyorum bağada verseniz ya la :)

NOT: Biri şu forumun saatini ayarlasın artık. Postlar 2 saat ileriden gidiyo

Telif yemeyen, ünleme düşmeyen, daha önce kimsenin yüklemediği ve mümkünse kimsenin yüklemeyeceği, telif - topluluk - flag derdi olmayan çok kazandıran az uğraştıran dizi - film - çizgi adlarınız bedavaya alınır. :)

Medcezir güzel kazandırıyor.Yabancılardada Bu aralar The Walking dead Arrow koymanı öneririm hocam.Güzek kazandırıyorlar. Şey var bide How i met your mother.Birde Ağırlıklı warner bros çalış.....

Burda herkes niye bir laf sokma çabası içerisine giriyor ?

Telif göndermeyen dizi azdır sana tavsiyem başka türde videolar at kıyıda köşedeki anime çizgi film kısa filmleri editle öyle at.Eğer dizi atarsan saatlerce uğraşıp editlediğin videolara saniyede telif yersin.

dizi ve film çalışmak dikkat, değişik bakış açısı ve derin öngörü ister amatörler istese de uzun süre bu kategoriler de tutunamaz. geçen forumdan kovulan samsung nickli bir moderatör vardı. konusuna yetişemedim ama adam açık bir şekilde facebook ta : "millete, kazanamıyorum ne olur kategori verin dedim her birine aynı taktiği uyguladım onlarda verdi işte kazanç (enayi dolu orası biraz ağlayın sızlayın gidin isteyin sizde kazanın deme manasına geliyor)"

kendi emeğinizle kazanın bulun keşfedin arkadaşım. biz arkadaşlar arasın da kategori de yöntem de konuşuyoruz ama emeğin, sabrın ve çalışmanın üzerine olan bir konuşma oluyor.

Son düzenleme:
Önce dünya engelini geç sonrasında istemediğin kadar dizi film yüklersin sanırsınki attığınız her videoda dolar yanıyor.

Biraz emek verin arkadaslar.
İcerik istemek ve paylasmak yasak oldugu icin kilitledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri