Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Diğerleri de bir şeyler başarsın diye gerekirse kazançlarını bölüşen insanlar olduğu sürece sırtımız yere gelmez. Gerçekten teşekkür ediyorum.![]()
hocam the big bang theory nin 5 sezon 1 bölümü attım 20 hite telif yedi![]()
Allah razı olsun hocamÖyle insanlar gerçekten iyi ki varlar.Benim bu konuda idolüm Serkan abi ve diğer ekip arkadaşlarıdır.O canlı yayınları izleyipte, bu hevese sahip olmamak elde değil
![]()
Bende yapmayı düşünüyorum aklımda var böyle bir şey ama finaller yüzünden pek bir şey yapamıyorum.Bakarsın bir grupta bizden çıkar Serkan abiler gibi
![]()
Çok bile kalmış hocamGöz önünde olmayan dizilere yönelin hocam.Notlar alın kendinize.Telif yemekte güzeldir
![]()
e hocam her 3 telifte kapanmıyormu zate kanal hocam![]()
Kanala 3 telif gelmiş ve 7 gün içinde girip kanalı ürünleriyle birlikte silmediysen, bu işten ne kadar kazanmayı düşünüyorsun hocam ? Ayrıca yeni kanal açmak paralı değil.Ortalama 5 dakika içinde yeni kanalını aç ve yeniden yükle.Bir süre sonra bu tempoya alışırsın zaten![]()
hocam ben lise öğrencisiyim lise sono yüzden sınav felan var ben o tempoya şimdilik ayak uyduramam zaten
ondan ben daha çok haber kanalından yürüyorum
şimdi komedi felanda açamyı düşünüyorum
![]()
kazanmak kkonusnda para göz insan olmadığımdan$$$$
akamasada damlasınn matığındayım![]()
Aklında bi ampül daha parlamış biri olarak teşekkürler
Sifirdan birkisi gelip bu videoyu izlese ilk ayinda para kazanmamasi imkansiz.
Telif konusunda her dizi telif vermiyor,her filmde oyle.Sadece yukleyip bakmak gerekiyor,deneyip bakmak gerekiyor.Buda birazcik emekle calisma ile ortaya cikiyor.
Ayrica bu konu bir cok farkli kategori icinde bir ornek teski lediyor.Bu anlatimdan yoal cikarak neler yapabileceginizi kendiniz cikarmalisiniz artik.
Guzel paylasim tesekkurler.Konu sabitlendi.
yöntem çok güzel. teşekkürler. yeni diziler için denedim fakat youtube da çok az izlenmiş. onları yüklemeye değer mi yoksa 2013 yapımı dizilerden yüklesek daha mı iyi olur
hocam dizileri youtubeden mi indirip yüklüyorsunuz kanalınıza![]()
İzlenen, izlenmeyen birçok dizi var, önemli olan bunları tespit edebilmek zaten.Bazı diziler var ki 30 senedir yayında müthiş bir izleyici kitlesi var.Daha sağlıklı sonuç için, eski yeni demeden hepsine bakmanızı öneririm![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.