Yabanci icerikli normal kanal satan varmi ?

• Kullanıcı e_trader
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

e_trader

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaslar , network üyeligi bulunmayan, yabanci (Tercihen ingilizce -Almanca) kanal satan arkadaslar pm ile detaylari gönderebilirlerse , bu tip kanal almak istiyorum.Isteyen ayni nick ile R10 dan da yazabilir . Ana kriterim kanalin günlük izlenim miktari ve bu izlenimlerden kacinin parakazandirabilen izlenimler oldugu..Varsa Telif ihlali (ayrica varsa eslesen 3. icerikler vs) ..Detaylari Pm de, konusabiliriz..Ilk konumuz hayirli olsun bu arada :)

Saygilar.

benim actigim kanallar gunde ortalama 10000-20000 izleme aliyor ve 5-10 dolar birakiyor gunluk, bazen supriz video da cikabiliyor 100.000 uzerine cikan, ama cok fazla buyuyemeden her kanalim ucuyor 3-4milyona gelince, telif falan olmuyor, saldiri oluyor maalesef, cok kiskanc insanlar var, senin video ilk sayfada olsun ana kelime de sansin yok, Shakira kelimesinde ilk sayfaya ciktim 4. siraya, milyonlarca video var shakira kelimesinde, sabah kanal uctu, ayni anda tek kisi yada birden fazla uyduruk report yapiyor ve youtube hic incelemeden onayliyor, spam de gidiyor, mesela newtown okul baskininda sok edici icerik uyarisi geldi ki alakasi yok, yani barindirmiyorlar :) dun yeni kanal actim su an 15.000e geliyor, ilk basta 50 civari guncel video ekliyorum, sonra dinleniyorum birgun ve sonucuna bakiyorum, sonra gunde 5 civari guncel ekleme yapiyorum

benim actigim kanallar gunde ortalama 10000-20000 izleme aliyor ve 5-10 dolar birakiyor gunluk, bazen supriz video da cikabiliyor 100.000 uzerine cikan, ama cok fazla buyuyemeden her kanalim ucuyor 3-4milyona gelince, telif falan olmuyor, saldiri oluyor maalesef, cok kiskanc insanlar var, senin video ilk sayfada olsun ana kelime de sansin yok, Shakira kelimesinde ilk sayfaya ciktim 4. siraya, milyonlarca video var shakira kelimesinde, sabah kanal uctu, ayni anda tek kisi yada birden fazla uyduruk report yapiyor ve youtube hic incelemeden onayliyor, spam de gidiyor, mesela newtown okul baskininda sok edici icerik uyarisi geldi ki alakasi yok, yani barindirmiyorlar :) dun yeni kanal actim su an 15.000e geliyor, ilk basta 50 civari guncel video ekliyorum, sonra dinleniyorum birgun ve sonucuna bakiyorum, sonra gunde 5 civari guncel ekleme yapiyorum

Dostum dediklerine aynen katiliyorum, benim kanallar senin gibi milyonluk gösterimlere hic ulasmadi ama cok daha azinda bile, sacma sapan sebeplerden telif aliyoruz.Gönderen kisi gercekten Sahibi olsa gam yemiyecegim , kenya videosuna Sirbistandan telif geliyo, anlamadimki..Bu arada topluluk ihlali uyarisi da öyle neye gere veriyorlar anlamadim.Kac kisi sikayet edince oluyor tek kisinin sikayeti ile degil sanirim.neyse..

Bu konuyu alim acisindan actim ama, degindigin nokta cok önemli , bence ana sorunlar kisminda yeni konu acilip tartisilabilir.

Satmak isteyen arkadaslardan haber bekliyorum..

ben geri bildirimde bulunamiyorum bile, birden video yukseliyor izlenme olarak, sonra duruyor, durunca iki sonuc goruyorum 4-5 saat sonra, ya 100.000i asiyor, yada kanal gidiyor, eger cok bilinen bir video degilse sorun olmuyor ama rekabeti cok videoda yasam sansi yok, yatiyorum, yatmadan hersey super gidiyor, hic ne uyari, ne 3. kisi, zaten cogu videoyu sece sece buluyorum, kopyalama degil, benzeri varsa bile benim videonun suresi farkli oluyor ornegin, sabah aciyorum, telefon no istiyor anliyorum ki kanal gitmis, yani 3 tane ne aldiysa bir anda aldiriyorlar, uyanik oldugumda yakaladigim uyarilar kesinlikle sacma, o yuzden ingilizce disinda yoneldim, bazi ulkelerde sikayet hic olmuyor nerdeyse, kiskanma yok, o yuzden su anki dusuncem kucuk kanallar yapip satmak, milyonluk izlemeli kanal yapsam pahali olacak, ucuza verilmez cunku kazanci cok oluyor, ama ne zaman gidecegi belli olmuyor, alan adama yazik o yonden, hicbir kanalin garantisi yok, bu arada youtube partnerlik almayi dusunuyordum ama kapanmis sanirim, artik partnerlik vermiyorlar galiba, aracilarla ilgili bilgi cikiyor, youtube uzerinden kendi partnerliginin linkleri silinmis, bos yada kirik link

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri