Yabancı Kanal Fikrim Hk.

• Kullanıcı Number100
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Number100

Onaysız Kullanıcı
Merhabalar dostlar,
Bu aralar maaşıma ek olarak bir gelir nasıl getiririm diye düşünürken yabancılara (USA temalı) bir YouTube kanalı açmak aklıma geldi. ( Muhtemelen yüzbinlerce insanın aklına geldiği gibi )
Aklımdaki fikir Amerikan şehirleri ile ilgili videolar yapmak, seslendirme ingilizce yapay zeka, görüntüler internetten bulunucak;
1) Bir sehirde bulunan dükkanların (bar, restaurant vs) isimlerinin geçmesi sıkıntı yaratır mı?
2) İngilizce yapay zeka seslendirme ve internetten alınan fotoğraflar ile para kazanması açılır mı?
3) 7-8 aylık bir sürede bu kanalın para kazanmasını açarım diye düşünüyorum (eğer açılırsa) sizce bu sürede yabancı bir kanal olarak aylık 15-20 bin TL ek gelir seviyesine getirmiş olabilir miyim? (Kendi tecrübelerinize dayanarak cevaplarsanız sevinirim)

Merhabalar dostlar,
Bu aralar maaşıma ek olarak bir gelir nasıl getiririm diye düşünürken yabancılara (USA temalı) bir YouTube kanalı açmak aklıma geldi. ( Muhtemelen yüzbinlerce insanın aklına geldiği gibi )
Aklımdaki fikir Amerikan şehirleri ile ilgili videolar yapmak, seslendirme ingilizce yapay zeka, görüntüler internetten bulunucak;
1) Bir sehirde bulunan dükkanların (bar, restaurant vs) isimlerinin geçmesi sıkıntı yaratır mı?
2) İngilizce yapay zeka seslendirme ve internetten alınan fotoğraflar ile para kazanması açılır mı?
3) 7-8 aylık bir sürede bu kanalın para kazanmasını açarım diye düşünüyorum (eğer açılırsa) sizce bu sürede yabancı bir kanal olarak aylık 15-20 bin TL ek gelir seviyesine getirmiş olabilir miyim? (Kendi tecrübelerinize dayanarak cevaplarsanız sevinirim)

1) hiçbir sıkıntı yaratmaz ama isimlerin ne amaçla video içerisinde geçeceğine bağlı.

2) Açılması yüksek ihtimal ama bunun yerinie PK açık kanal alıp başlamanız çok daha mantıklı

3) Ne kadar emek ne kadar ilgi o kadar köfte

Başarılar bol kazançlar...

1) hiçbir sıkıntı yaratmaz ama isimlerin ne amaçla video içerisinde geçeceğine bağlı.

2) Açılması yüksek ihtimal ama bunun yerinie PK açık kanal alıp başlamanız çok daha mantıklı

1-) Video içerisinde mekanlar açısından hem iyi hem kötü şeyler anlatılacak, sorun olur mu emin değilim.
2) PK açık kanal alıp başlamak sorun olmaz mı? Yurtdışından izlenmek için en başından belli başlı şeylere dikkat etmek gerekmez mi?

1-) Video içerisinde mekanlar açısından hem iyi hem kötü şeyler anlatılacak, sorun olur mu emin değilim.
2) PK açık kanal alıp başlamak sorun olmaz mı? Yurtdışından izlenmek için en başından belli başlı şeylere dikkat etmek gerekmez mi?

1) İyi şeyler anlatırsan sorun olmaz ama kötü şeyler anlattığında başını ağrıtacak sorunlar çıkabilir.

2) Sorun olmaz. Pk açık kanal almak sıfırdan başlamaktan her zaman daha iyidir. Zaman açısından

1) İyi şeyler anlatırsan sorun olmaz ama kötü şeyler anlattığında başını ağrıtacak sorunlar çıkabilir.

2) Sorun olmaz. Pk açık kanal almak sıfırdan başlamaktan her zaman daha iyidir. Zaman açısından

Nasıl sorunlar, mekan sahibi videoya telif attırabilir mı? Ya da PK sı mı kapatılır?

Ne tarz sorunlar olabilir kötü şeyler da anlatılacak?

PK açık kanal alanların bir süre sonra sorun yaşadığını birkaç yerde okudum o yüzden bilemiyorum.

Ne tarz sorunlar olabilir kötü şeyler da anlatılacak?

PK açık kanal alanların bir süre sonra sorun yaşadığını birkaç yerde okudum o yüzden bilemiyorum.

Biri benim mekanımı kötülese ben o kişiye dava açabilirim mesela gibi gibi

Pk açık sağlam kanal olduktan sonra ne sorun olsun ki?

video içeriği kaliteli olmazsa yapay zeka sesi insanlara çok itici gelebiliyor . ve yapay zeka sesleriyle oluşturulmuş kanalların para kazanması bir süre sonra kapatılıyor . ilgi çekici ve insanlara katma değer sunacak farklı türde içerikler üretirsen bir şekilde kanalın oturur ama tabi zaman da alabilir bu .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri