nescafe3in1
Yasaklanmış
Eylül gibi Amerika Birleşik Devletlerine gideceğim dil okuluna, gittiğimde yaşadıklarımı paylaşacağım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanadayı tavsiye ederim, ben kendin almanyadayım ama birgün Kanada'ya yerleşmeyi düşünüyorum.
Vize falan alamıyorsan iltica başvurusunda bulun ne bilim eşcinselim de, hırıstiyan oldum de, pkklıyım de Türkiye'de hiç bir hakkım yok zulüm görüyorum de iltica başvurunu kabul edecek ülkeler kesin çıkar .
Eylül gibi Amerika Birleşik Devletlerine gideceğim dil okuluna, gittiğimde yaşadıklarımı paylaşacağım
usta nereye gidiyorsun nasipse? bende 2007-2008 yıllarında bulundum dil için amerikada, bostonda.
hocam bende 3 aylığına dil okuluna diye gittim 1 seneden fazla kaldımSan diego da kaplan dil okuluna gitmeyi planliyorum hocam tecrubeliyseniz bilgilerinizden faydalanmak isterimdanisman olarak istanbulda idealist yurtdisi danismanlik dusunuyorum temmuzun sonuna dogru ziyaret edecegim subelerini
Kanada, Fransa, Hollanda bu üçü var şuan
bunları diyeceğime açlıktan ölürüm daha iyi hocam inş bu fikirle hareket eden olmazKanadayı tavsiye ederim, ben kendin almanyadayım ama birgün Kanada'ya yerleşmeyi düşünüyorum.
Vize falan alamıyorsan iltica başvurusunda bulun ne bilim eşcinselim de, hırıstiyan oldum de, pkklıyım de Türkiye'de hiç bir hakkım yok zulüm görüyorum de iltica başvurunu kabul edecek ülkeler kesin çıkar .
bendede bi almanya sevdası var anlamadım birde norveç insanlarını merak ettiğimdendirr ^^2002 den beri belcikadayim ailecek burdayiz yani is olanaklari eski avrupa kalmadi kardesim inan bana issiz gezen o kadar kisi varki yani almanyada ayni hollandada ayni fransada ayni asagi yukari avrupa ulkelerinin cogu ayni is konusunda felan bi evli adam bi fabrikada calissa 1300-1800 euro arasi aliyor 1800 euro dedigim saglam is yani insaat isi agir isler yani yurt disinda evli olupta normal bi maasla gecinenmek cok zor esinin de calismasi lazimki rahat edesin yoksa tek senin maasinla gecinmek inan zor 400-600 euro ev kirasi yiyecek icecek 200 euro haftada en az su parasi elektrik gaz derken ay sonuna bisi kalmiyor bu saatten sonra avrupa ya goc etmek gercekten mantik disi olur AVRUPA BITTI kanada da halamin oglu var boyaci kendisi ev felan boyuyor anlattiklarina gore cok supermis aylik 5000 dolar maasi varmis o taraflar tercih edilebilir ama almanya hollanda belcika fransa bu ulkeler eskisi gibi degil
Ev arkadaşını biliyorsun demi kayahanve ya direk komşu
bendede bi almanya sevdası var anlamadım birde norveç insanlarını merak ettiğimdendirr ^^
Ne isin var hocam o zaman Hollanda'da? Donsene geri Turkiye'ye.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.