Yabanci Vine Yükleyenler

• Kullanıcı BlackRam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

BlackRam

Yasaklanmış
Merhaba arkadaslar,

bir kanalimda iyi abone var ve yükledigim yabanci vine videolari iyi izlenme aliyor. Ama bir sorun var, her video 2-3 gün icinde collab ve Junkinnetwork den eslesen aliyor. Bende videolari 4-5 gün sonra kaldiriyorum. Bu konu hakkinda bir cözümü olan yok mu? 10 larca vine yükleyen var sadece bana degil herkeze bunlardan eslesen geliyor (Sanirim birkac kisi bu networke baglanip cotent ID almis). Bir de esleyen geldikten sonra kabul etmeyip ve itiraz etmeyip video devam kalsa hala gelir elde ediyor muyum? Degerli yorumlariniz icin simdiden tesekkürler.

Digerlerini bilmem ama eslesen geldikten sonra kazanci o aliyor sen degil silsen daha iyi olue yani

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kardeşim zaten eşleşen geldiğinde belli bir süre sonra silmezsen para kazanma 15+ content id ucuyor benim başıma geldi dizi attım silmeyi unuttum akşam bakatım kanal yalan olmuş :D dikkat et

bende öyle birkaç vine atmıştım bana da 3.taraf geldi.zaten vine sahipleri 3.taraf göndermeye ve kendi kanallarında vine paylaşmaya başladığı için pek uğraşmıyorum o alanda.

Eşleşen aldığınızda para kazanması duru videonun. hiç bir müdale etmez iseniz bir süre sonra uyarı alırsınız, Çözümlenmemiş content ıd durumlarınız var bir an önce çözün diye.

Yeni güncelleme ile şöyle bir uygulama geldi, eşlende hak sahibi, para kazanmaya izin veriri ise o kazancın yarısı sizin yarısı onun olur.

kardeşim zaten eşleşen geldiğinde belli bir süre sonra silmezsen para kazanma 15+ content id ucuyor benim başıma geldi dizi attım silmeyi unuttum akşam bakatım kanal yalan olmuş :D dikkat et

15+ degil 30 dan fazla eslesen geldi ve birseyin uctugu yok, belkide partner oldugum icin ucmuyor.

Ayrica bilmiyorum. Partner olupta para kazanma kapanma durumu oluyor mu?

---------- Mesaj saat 14:45:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:43:29 civarında gönderildi. ----------

Eşleşen aldığınızda para kazanması duru videonun. hiç bir müdale etmez iseniz bir süre sonra uyarı alırsınız, Çözümlenmemiş content ıd durumlarınız var bir an önce çözün diye.

Yeni güncelleme ile şöyle bir uygulama geldi, eşlende hak sahibi, para kazanmaya izin veriri ise o kazancın yarısı sizin yarısı onun olur.

Suana kadar öyle bir uyari almadim zaten korkumdan videoyu max 4-5 gün tutup parayi kaldirip siliyorum. Ama bilmiyorum acaba bu sekilde devam etmeli miyim? Ayrica sizin networkteyim hocam :)

15+ degil 30 dan fazla eslesen geldi ve birseyin uctugu yok, belkide partner oldugum icin ucmuyor.

---------- Mesaj saat 14:45:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:43:29 civarında gönderildi. ----------

Suana kadar öyle bir uyari almadim zaten korkumdan videoyu max 4-5 gün tutup parayi kaldirip siliyorum. Ama bilmiyorum acaba bu sekilde devam etmeli miyim? Ayrica sizin networkteyim hocam :)
partnerde de olur ama ben adsense oldugun için gitti partnerde anca yetkililer bakacaz bulup yapcaklar adsense gibi otomatik yok sanırım hiç partner e geçmedim bende yeni sayılırım :D

maalesef onun çaresi yok. o vine sahipleri yüklüyor bunları büyük ihtimalle. ben de vine çalışıyorum yabancı. 3. taraf gelenleri belirledim yüklemiyorum artık. partnersen sıkıntı olmaz. jukin, collab göndermiyor telif ama fullscreen gelirse hemen sil.

Vine ünlüleririn anlaşmaları oluyor firmalarla, itiraz edersen hesapların zarar görebilir. Vine işinde eşleşen geliyor sık sık yapacak bir şey yok.

Peki öyleyse neden 10 larca vine yükleyen var? ve gün gectikcede artiyor bence bunun bir yöntemi var...

Aynen devam edin bakalım ne olacak :) eşleşen verince para kazanmalarınız kapatılmaz, dünya geneli veya ticari haklarını kanıtlayın durumlarında para kazanma kaybolur. Network lerde bu durumun olacagını sanmıyorum ama eşleşen ne adsensede nede networkde para kazanmayı kaybettirmez. Ama uyarı verdiri yani ya silin ya kabul edin ya itiraz edin arafatta bekletmeyin diye :) silmeniz sorun çıkarmaz o ana kadar kazandığı sizindir.

Bir yöntemi yok, yabancı vine cıların hepsinin Youtube hesapları var, content id den videolarını koruyorlar bir çoğu.

Bir yöntemi yok, yabancı vine cıların hepsinin Youtube hesapları var, content id den videolarını koruyorlar bir çoğu.

Yabanci vinecilarinin hepsinin YT hesabi var yazmissin, ama bana burda 5 tane vine ünlüsünün orjinal youtube hesabi paylasabilir misin?

5 değil 20 tane bile paylaşırım kardeşim uğraştırma beni.

Ugrasmayin diye 5 demistim zaten :) Ama sen ve forumdaki diger vine yükleyen arkadaslar bilgilensin diye yaziyorum. Yaklasik 10 büyük vine compilation hazirlayan kanala özel mesaj atip sordum. Ve bana dedikleri su; vine videosu cekenlerin orjinal vine kanallari ve Cotent ID'leri "YOK", cünkü zaten onlarin amaci meshur olmak ve bizim paylasmamiz onlarin isine geliyor bana her gün birsürü vine videomu paylasirmisin diye mesaj geliyor. Ayrica senin sordugun soruya gelirse, kendini bilmez 2-3 YT kanali nasil almayi becerdiyse Cotent ID almis ve sistem otomatik videolari yakalayip bize "esleyen" yolluyor. Itiraz ediyorum esleyen kalkiyor ve yeniden para kazanma yerine geliyor. Bunu söyleyen kisinin 100binden fazla abonesi var. 1 kisi daha buna benzer mesaj atti simdi.
Ama benimde abone sayim iyi ve buna inanip itiraz edemedim o yüzden belki forumda bilen vardir diye konu acmistim.

Ugrasmayin diye 5 demistim zaten :) Ama sen ve forumdaki diger vine yükleyen arkadaslar bilgilensin diye yaziyorum. Yaklasik 10 büyük vine compilation hazirlayan kanala özel mesaj atip sordum. Ve bana dedikleri su; vine videosu cekenlerin orjinal vine kanallari ve Cotent ID'leri "YOK", cünkü zaten onlarin amaci meshur olmak ve bizim paylasmamiz onlarin isine geliyor bana her gün birsürü vine videomu paylasirmisin diye mesaj geliyor. Ayrica senin sordugun soruya gelirse, kendini bilmez 2-3 YT kanali nasil almayi becerdiyse Cotent ID almis ve sistem otomatik videolari yakalayip bize "esleyen" yolluyor. Itiraz ediyorum esleyen kalkiyor ve yeniden para kazanma yerine geliyor. Bunu söyleyen kisinin 100binden fazla abonesi var. 1 kisi daha buna benzer mesaj atti simdi.
Ama benimde abone sayim iyi ve buna inanip itiraz edemedim o yüzden belki forumda bilen vardir diye konu acmistim.

Hayır yanlış biliyorsun, vinedaki kingbach ve Brittany Furlan In Youtube kanalları fullscreen e bağlıdır. Bu yüzden bu adamların vinelarını yüklediğin zaman fullscreenden 3. Taraf gelir. Bunun haricinde kc james, destorm, jerry purpdrank, david Lopez gibi ünlü vinecıların kanallarıda collab networküne bağlıdır. Bunların vinelarını yükleyincede collab dan 3. Taraf alırsın. Sahte 3. Taraf diye birşey yapmak çok zordur, ben hiç duymadım. 3. Tarafların %99 U gerçektir.

Ya garip olan eslesen geldiginde dakika ve saniyeleri yazmiyor.. onlar yazsaydi da keske ögrenseydik kimden ne geldigini :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri