Yabancı youtube kanalı açma??

• Kullanıcı Demir|
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Yabancı Video Kaynak Siteleri

Demir|

Kayıtlı Üye
Mehaba konuyu açacak yer bulamadığım için buraya açıyorum. Başlıkda da yazdığım gibi yabancı bir kanal açmak nasıl oluyor sadece içerikleri ingilizce yapmak yada başlığı ing yapmak yeterli mi? Yoksa başka nelere yapılmalı...

Bende merak ediyorum ülke olarak gene Türkiyeyi mi seçmeliyiz yoksa kanal hangi dilde olacaksa o ülkeyi mi seçmeliyiz?

içerik ingilizce,başlık/açıklama/etiket türkce olmayacak tabi :) içerik,başlık,etiket,açıklama hepsini ingilizce (yada hangi dilde ise) yapacaksınız.ki amerikadaki bi adam o içerigi aratınca sizin videonuzu görüp izlesin.

Benim içeriği amerikalı arkadaşlar izlesin bgbm yüksek olsun diyorum bana ugandadan kolombiyadan izleyici geliyor ya arkadaş onu bıraktım 328milyonluk abdede hiç mi bulamassınız benim kanalı garip bu işler :D

Benim içeriği amerikalı arkadaşlar izlesin bgbm yüksek olsun diyorum bana ugandadan kolombiyadan izleyici geliyor ya arkadaş onu bıraktım 328milyonluk abdede hiç mi bulamassınız benim kanalı garip bu işler :D

aynen benimde öyle hocam. full İngilizce üstüne 10 dil çeviri ekliyorum gelen tayfa Endonezya bilmem neresi gerçekten garip bir algoritma var. adamin çevirisi yok altyazisi yok cince videoyu bana önermesini biliyor ama

2-3 yıl önce bi dizi sitesine ingilizce alt yazılı asya dizileri ekledim 10-15 tane.amacım ing,abd gibi ülkelerden hit almak tabiki...sonuç ne peki?hitlerim yogunluga aynen şu şekilde :D

Malezya
Filipinler
Endonezya
Singapur
Nijerya
Sri Lanka
Suudi Arabistan
Kamboçya
Güney Afrika
Gana
Brunei
Hindistan

o kadar ugraştım,ekledim diye silmekte istemedim ama bana 5 kuruşluk faydası olmadı sitenin.

2-3 yıl önce bi dizi sitesine ingilizce alt yazılı asya dizileri ekledim 10-15 tane.amacım ing,abd gibi ülkelerden hit almak tabiki...sonuç ne peki?hitlerim yogunluga aynen şu şekilde :D

Malezya
Filipinler
Endonezya
Singapur
Nijerya
Sri Lanka
Suudi Arabistan
Kamboçya
Güney Afrika
Gana
Brunei
Hindistan

o kadar ugraştım,ekledim diye silmekte istemedim ama bana 5 kuruşluk faydası olmadı sitenin.

Suudi ve Güney Afrika biraz iyi de gerisi abow 1 lira falan bgbg :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri