Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
selamlar arkadaşlar özgün bir video hazırladık biraz amatör oldu ama iyi yerlere gelebilir. eksikliklerimizi hatalarımızı izleyip söylerseniz sevinirim
http://www.youtube.com/watch?v=rY9rpMn_g8s
selamlar arkadaşlar özgün bir video hazırladık biraz amatör oldu ama iyi yerlere gelebilir. eksikliklerimizi hatalarımızı izleyip söylerseniz sevinirim
http://www.youtube.com/watch?v=rY9rpMn_g8s
Link hatalı sanırım hocam
Youtube anasayfa çıkıyor linke tıklayınca
Ben begendim![]()
ben videoyu kesip biçtim hızlandırdım sen maşallah 2 dk izledin hocam![]()
1- Video boyutunu küçük almışsın. HD kalitede almanı tavsiye ederim.
2- Makyaj yapılırken, hangi malzemeyi kullandığını bize gösterir veya söylersen daha yapıcı olur. Uygulamamız için işte şu şekilde sürün, bu şekilde yayın vs... Diyelim ki bende senin yaptığın makyajı yapmak istiyorum, nasıl yapacağımı bileyim. Bu sayede seni takip ederim, diğer videolarına bakarım... Abonen olurum yani...
3- Videonun tam ortasında dursan daha iyi olur.
4- Arka plan itici değil ama arka planda başka kaliteli bir görsel sunarak çekicilik katabilirsin.
Dikkat ettiğim kadarıyla bu kadar![]()
Devamını getirir ve kaliteni artırırsan, çok güzel bir kanal olacak bence....
Hayırlı olsun şimdiden, başarılar...
Not: Kalıcı ve kaliteli kanalını oluşturduğunda bana haber verirsen abonen olmak isterim. Kısa film vb. çekimlere başlayacağım, bu tarz videolar işime yarar...
izledim desem yalan olur başta birşey anlamadığım için direk ileri aldım.Özellikle bayanların karşısına bu şekilde çıkarsan korkutursan izlenirBirde ünlemmi verdi video siyah çerçeve eklemişsin
![]()
ünlem vermedi hocam camtasia ile youtube için 720 yaptım ayarlarda böyle cıktı ekran
Face Painting Start - YouTube
başarılı bir çalışma olmuş ama bu başarılı çalışmanın güzel reklamı yapılması lazım..
Sosyal paylaşım sitelerinde paylaş, twitter, facebook vs..
yttalk.com adresine üye ol kanalın üyeliğinin altında gözüküyor bir kaç post at hızlı bir şekilde ilerlersin.. Bu arada yttalk.com yabancı youtube formdur..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.