yabancılara özendik özgün olduk

• Kullanıcı Makinist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
1- Video boyutunu küçük almışsın. HD kalitede almanı tavsiye ederim.
2- Makyaj yapılırken, hangi malzemeyi kullandığını bize gösterir veya söylersen daha yapıcı olur. Uygulamamız için işte şu şekilde sürün, bu şekilde yayın vs... Diyelim ki bende senin yaptığın makyajı yapmak istiyorum, nasıl yapacağımı bileyim. Bu sayede seni takip ederim, diğer videolarına bakarım... Abonen olurum yani...

3- Videonun tam ortasında dursan daha iyi olur.

4- Arka plan itici değil ama arka planda başka kaliteli bir görsel sunarak çekicilik katabilirsin.

Dikkat ettiğim kadarıyla bu kadar :)

Devamını getirir ve kaliteni artırırsan, çok güzel bir kanal olacak bence....

Hayırlı olsun şimdiden, başarılar...

Not: Kalıcı ve kaliteli kanalını oluşturduğunda bana haber verirsen abonen olmak isterim. Kısa film vb. çekimlere başlayacağım, bu tarz videolar işime yarar...

1- Video boyutunu küçük almışsın. HD kalitede almanı tavsiye ederim.
2- Makyaj yapılırken, hangi malzemeyi kullandığını bize gösterir veya söylersen daha yapıcı olur. Uygulamamız için işte şu şekilde sürün, bu şekilde yayın vs... Diyelim ki bende senin yaptığın makyajı yapmak istiyorum, nasıl yapacağımı bileyim. Bu sayede seni takip ederim, diğer videolarına bakarım... Abonen olurum yani...

3- Videonun tam ortasında dursan daha iyi olur.

4- Arka plan itici değil ama arka planda başka kaliteli bir görsel sunarak çekicilik katabilirsin.

Dikkat ettiğim kadarıyla bu kadar :)

Devamını getirir ve kaliteni artırırsan, çok güzel bir kanal olacak bence....

Hayırlı olsun şimdiden, başarılar...

Not: Kalıcı ve kaliteli kanalını oluşturduğunda bana haber verirsen abonen olmak isterim. Kısa film vb. çekimlere başlayacağım, bu tarz videolar işime yarar...

camtasiada 720 youtube uyumlu yaptım böyle oldu
hocam malzeme açıklama konusunda kanal yabancı çalışacagım ıcın ingilizce pek yok ondan zor gorunuyor ama malzemeler gosterılebılır
önerileriniz için teşekkür ederim sonrakı vıdeolar daha kalıtelı olacak inş.

izledim desem yalan olur başta birşey anlamadığım için direk ileri aldım.Özellikle bayanların karşısına bu şekilde çıkarsan korkutursan izlenir :) Birde ünlemmi verdi video siyah çerçeve eklemişsin :D

izledim desem yalan olur başta birşey anlamadığım için direk ileri aldım.Özellikle bayanların karşısına bu şekilde çıkarsan korkutursan izlenir :) Birde ünlemmi verdi video siyah çerçeve eklemişsin :D

ünlem vermedi hocam camtasia ile youtube için 720 yaptım ayarlarda böyle cıktı ekran

selamlar arkadaşlar özgün bir video hazırladık biraz amatör oldu ama iyi yerlere gelebilir. eksikliklerimizi hatalarımızı izleyip söylerseniz sevinirim

Face Painting Start - YouTube

başarılı bir çalışma olmuş ama bu başarılı çalışmanın güzel reklamı yapılması lazım..

Sosyal paylaşım sitelerinde paylaş, twitter, facebook vs..

yttalk.com adresine üye ol kanalın üyeliğinin altında gözüküyor bir kaç post at hızlı bir şekilde ilerlersin.. Bu arada yttalk.com yabancı youtube formdur..

gölge sorununu da hallederseniz iyi olur arkadaş makyaj yaparken gölge yapıyor ve karartı oluyor. başarılar bence güzel genel olarak :)

Çok kötü olmuş bunun yerine boya alıp içine kafanı sokup çıkarsan daha fazla izlenirsin

başarılı bir çalışma olmuş ama bu başarılı çalışmanın güzel reklamı yapılması lazım..

Sosyal paylaşım sitelerinde paylaş, twitter, facebook vs..

yttalk.com adresine üye ol kanalın üyeliğinin altında gözüküyor bir kaç post at hızlı bir şekilde ilerlersin.. Bu arada yttalk.com yabancı youtube formdur..

hocam yttalk ücretli mi konu açamıyorum

[MENTION=14560]Makinist[/MENTION] baştaki intro çok kötü olmuş.Free bir intro ve çoğu kişide var.Birde önerim 4-5 yüz boyamayı videoyu hızlandırarak bir videoya koyarsan daha iyi olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri