Yabancız dizi ekleyenler cevaplarsa sevinirim

• Kullanıcı Space
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Space

Kayıtlı Üye
Yabancı dizi ekleyenler cevaplarsa sevinirim

Yabancı dizi çalışan arkadaşlar merakımı giderirlerse çok sevinirim. Dizi seçerken nasıl bir yol izliyorsunuz?

Mesela dizi adını youtube'da arattınız hiç sonuç çıkmayan dizilere mi giriyorsunuz yoksa her bölümü 80.000 - 100.000 izlenen dizileride atıp kazanıyor musunuz?
Kendimden örnek vereyim çok iyi diziler buldum adam 1 sene önce eklemiş ondan başka ekleyende yok her bölüm 200.000 - 300.000 izlenmiş reklamda çıkıyor şimdi bu diziyi tekrar ekleyip başlığını değiştirmenin bir anlamı var mı yoksa bulaşmamalı mı?

Son düzenleme:
ben şahsen 80ler 90lar çalışıyorum memnunum. istersen kaynak siteleri olarak yardımcı olabilirm. sen dizi için hangi partner çalışıyorsun?

valla diziyi buluyorum, youtube'da aratıyorum, çıkanları olduğu gibi izlenmiş mi izlenmemiş mi bakmadan atıyorum kanala direk.. youtubeda olmayanları bulmak için torrentte vs uğraşmıyorum hiç

ben şahsen 80ler 90lar çalışıyorum memnunum. istersen kaynak siteleri olarak yardımcı olabilirm. sen dizi için hangi partner çalışıyorsun?

Kafama yatan telifsiz bir dizi bulsam girişeceğim, öncelik adsense eğer ünlem çok sorun yaratırsa partnere o zaman bakacağım hocam.

valla diziyi buluyorum, youtube'da aratıyorum, çıkanları olduğu gibi izlenmiş mi izlenmemiş mi bakmadan atıyorum kanala direk.. youtubeda olmayanları bulmak için torrentte vs uğraşmıyorum hiç

Kazanıyor musunuz peki?

kriter diyorsan benim kriterim çok fazla talep görmeyen diziler bunun sahte telifçisi çok az orjinal telifçisi hiç olmaz bi kanal en kötü bir iki yıl kazandırır :)

Kafama yatan telifsiz bir dizi bulsam girişeceğim, öncelik adsense eğer ünlem çok sorun yaratırsa partnere o zaman bakacağım hocam.

Kazanıyor musunuz peki?

bir kanalımda 80lerden kalma bir dizinin 7 sezonunu yaklaşık her bir sezonda 22 bölüm var.. yaklaşık 150 bölümü yükledim.. ingilizce dizi.. ortalama günlük 2000 izlenim alıyor, creative nation'a bağı partner kanal, kazancı her ay 500-600$ arası değişiyor

Mesajim bulunsun

Çay kaşığı ile zor şartlar altında gönderildi.

hocam bana kaynak olayında yardımcı olabilir misiniz rica etsem ? Ne yapsam düzene oturtamıorum hooop bi anda kanal kapanıyor ilk aylık kazanctan sonra bi de bunu denemek istiyorum :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri