yağlı saçlar için şampuan

severall

Kayıtlı Üye
merhabalar, çabuk yağlanan saçlar için şampuan önerebilecek var mı ? 1 günde yağlanıyor internette 1 milyon tane farklı öneri var.Burada kullanıp memnun olan varsa ben de hemen alıp deneyeceğim

Hocam hangi şehirde yaşıyorsunuz ? Ben tamamen havaya bağlıyorum.istanbulda 12 saatte yağlanıyor.başka yerlerde 2 günde

Head and shoulders gayet güzel

hocam şampuan önermiyorum benimde saçlarım çok yağlı en iyisi sabun killi sabun alın başınızı yıkamak için ben aktardan aldım çok güzel ayrıca verdiginiz şekilde kalıyo saçlar ama çok kurutuyo

nem önemli faktördür, clear man mentollü şampuan kullanın tüm yağı söküyor ama yine yağlanır havalardan, vücut metobolizmasından.. ama ferahlatıyor bu şampuan

Ne kullanırsanız kullanın hiç biri çözüm değil hocam :)

hocam şampuanların etkisi az yağlı şeyler yemeği azaltırsan ve düzenli kullanırsan anca geçer yağlanma sürekli yağlı şeyler yiyosan saçların genetik olarak yağlanır

yıllardır dove pantene clear vs kullanırdım ama bırakın arkadaşlar bunlar uzunca süre aynı şampuan kullanmayın en son buyuk basmalı şişede bio... birşeydi eve gidince yazarım.. aldım ürünü ne sacım yaglanıyor nede 2 gun yıkamasam bile yumusacık halen ve elime yağ gelmiyor..

Hocam hangi şehirde yaşıyorsunuz ? Ben tamamen havaya bağlıyorum.istanbulda 12 saatte yağlanıyor.başka yerlerde 2 günde
istanbuldayım yaz kış demeden çok çabuk yağlanıyor
Head and shoulders gayet güzel

hocam şampuan önermiyorum benimde saçlarım çok yağlı en iyisi sabun killi sabun alın başınızı yıkamak için ben aktardan aldım çok güzel ayrıca verdiginiz şekilde kalıyo saçlar ama çok kurutuyo
valla bıktım artık zeytinyağı sabunu denemiştim olmadı
hocam şampuanların etkisi az yağlı şeyler yemeği azaltırsan ve düzenli kullanırsan anca geçer yağlanma sürekli yağlı şeyler yiyosan saçların genetik olarak yağlanır

inanır mısın hiç yağlı yemiyorum aksine 1.5 senedir hep yeşillik tüketiyorum.Genetik bir şey mi yoksa bir rahatsızlık mı var bilmiyorum.Karaciğer kaynaklı olabilir diyorlar karaciğer yağlanması yada başka bir karaciğer rahatsızlığı yapabiliyormuş 10 temmuz için randevu aldım bir doktora görüneceğim

ben bitkisel şampuanlar kullanıyorum hep normallerden 5 lira fazla oluyor ama daha etkili

Saçlarına istediğin şampuanı al hocam, yağlanmayı kesmez.

14-15 saatte saçlarım yağlanırdı benim eskiden. Bütün her şey karaciğer ile ilgili.

6 aydır sivilce hapı kullanıyorum -roaccutane- ve saçlarım artık 3 gün yıkamasam bile yağlanmıyor. Gerçekten bütün her şey karaciğer ile ilgili. Şampuan çözüm değil.

bunu al keyfine bak

Head and Shoulders Intensive Treatment

merhabalar, çabuk yağlanan saçlar için şampuan önerebilecek var mı ? 1 günde yağlanıyor internette 1 milyon tane farklı öneri var.Burada kullanıp memnun olan varsa ben de hemen alıp deneyeceğim
Saçlarınızı yıkarken vs masaj yapmayın hocam

Bioblas Pytokeratin Therapy Şampuan 1000 Ml Saç Kremi 1000 Fiyatı
bunu kullanacağım hocam yağlanmayı azaltsın kafi
ŞAMPUANI

Saçlarına istediğin şampuanı al hocam, yağlanmayı kesmez.

14-15 saatte saçlarım yağlanırdı benim eskiden. Bütün her şey karaciğer ile ilgili.

6 aydır sivilce hapı kullanıyorum -roaccutane- ve saçlarım artık 3 gün yıkamasam bile yağlanmıyor. Gerçekten bütün her şey karaciğer ile ilgili. Şampuan çözüm değil.
evet karaciğer ile alakalı peki sence ne yapmak lazım ? karaciğeri doğru çalışmasını nasıl sağlarız ?10'unda doktora gideceğim bir görüneceğim umarım bir çözümü vardır kalıtsal bir şeyse cidden artık hayatı zehir etmeye başladı kafama sanki zeytinyağı döküyorlar.yıkandıktan 5 saat sonra bile rahatsız edecek şekilde yağlanıyor.
Saçlarınızı yıkarken vs masaj yapmayın hocam

yapmıyorum ılık suyla yıkıyorum ama nafile problem içerde hocam neden bu kadar çok yağlanıyor onu çözmem lazım içerde bir sorun var belliki ciğerdemi böbrekte mi nerdeyse bu sorun çözmem şart diğer türlü sadece 3 saatte yağlanıyorsa 4 saate çıkarmışım olurum çözüm olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri