Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende yumuşatmak için biseyler arıyorum varmi acaba öneri.
Hocam hangi şehirde yaşıyorsunuz ? Ben tamamen havaya bağlıyorum.istanbulda 12 saatte yağlanıyor.başka yerlerde 2 günde
istanbuldayım yaz kış demeden çok çabuk yağlanıyor
Head and shoulders gayet güzel
valla bıktım artık zeytinyağı sabunu denemiştim olmadıhocam şampuan önermiyorum benimde saçlarım çok yağlı en iyisi sabun killi sabun alın başınızı yıkamak için ben aktardan aldım çok güzel ayrıca verdiginiz şekilde kalıyo saçlar ama çok kurutuyo
hocam şampuanların etkisi az yağlı şeyler yemeği azaltırsan ve düzenli kullanırsan anca geçer yağlanma sürekli yağlı şeyler yiyosan saçların genetik olarak yağlanır
Saçlarınızı yıkarken vs masaj yapmayın hocammerhabalar, çabuk yağlanan saçlar için şampuan önerebilecek var mı ? 1 günde yağlanıyor internette 1 milyon tane farklı öneri var.Burada kullanıp memnun olan varsa ben de hemen alıp deneyeceğim
Bioblas Pytokeratin Therapy Şampuan 1000 Ml Saç Kremi 1000 Fiyatı
bunu kullanacağım hocam yağlanmayı azaltsın kafi
ŞAMPUANI
evet karaciğer ile alakalı peki sence ne yapmak lazım ? karaciğeri doğru çalışmasını nasıl sağlarız ?10'unda doktora gideceğim bir görüneceğim umarım bir çözümü vardır kalıtsal bir şeyse cidden artık hayatı zehir etmeye başladı kafama sanki zeytinyağı döküyorlar.yıkandıktan 5 saat sonra bile rahatsız edecek şekilde yağlanıyor.Saçlarına istediğin şampuanı al hocam, yağlanmayı kesmez.
14-15 saatte saçlarım yağlanırdı benim eskiden. Bütün her şey karaciğer ile ilgili.
6 aydır sivilce hapı kullanıyorum -roaccutane- ve saçlarım artık 3 gün yıkamasam bile yağlanmıyor. Gerçekten bütün her şey karaciğer ile ilgili. Şampuan çözüm değil.
Saçlarınızı yıkarken vs masaj yapmayın hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.