yağlı saçlar için şampuan

pantene,clear vb market urunlerı tercih etmeyin hepsi kalitesiz zararlı maddeler bulunduruyor içlerinde loreal vb ürünler kullanabilirsiniz

Evet beyler bu konudan müzdarip olan biri olarak çok fazla araştırma yaptım farklı farklı doktorlara gittim ve şu sonucu vardım. istediğimiz gibi bir çözüm yok. Yağlamanın sebebi %90 genetik. Saçı yağlı olanlar muhtemelen kıvırcık yada dalgalı saçlı. Çünkü vücud saçları besleyip korumak için yağ salgılıyor ve saçlar düz olmadığından yağ saçın üstünde düzgün süzülmüyor. vücud ne yapıyor peki olmadı bu yağlama diye basıyor yağı :D Tabi şimdi saçları duzleştirsem az yağlanır gibi düşünebilirsiniz ama ne kadar yağ salgınacağı genlerle alakalı yani bu durumu değiştiremiyoruz. Bu sorunla başa çıkmanın yolu her gün saçı yıkamak. Bazı insanlar her gün saç yıkanır mı zararlı değil mi diye düşünebilir. Cildiyeye giderseniz oda her gün yıkayın diyecektir.

merhabalar, çabuk yağlanan saçlar için şampuan önerebilecek var mı ? 1 günde yağlanıyor internette 1 milyon tane farklı öneri var.Burada kullanıp memnun olan varsa ben de hemen alıp deneyeceğim

merhaba hocam.
benım saclarımda cok yaglıdır..
ama sıze tavsıyem yaglanma nedenlerınden bırıde benım gıbı sacların hergun yıkanması bu durumda tekrar yag uretıyor..
sacını 3-4gune bır yıkamaya calısın zorlayın kendınızı alısırsınız ben bıraz alıstım ve suan eskısı kadar yaglanmıyor,kasınmıyor..
sampuana gelıncede cok sampuan var coguda ıyı gelıyor yaglanmaya..
fakat saclarımı yıkayınca bıldıgın gıcır gıcır ses gelsın dıyorsanız sampuan degıl ama gene denedıgım bır urun tavsıye edıyım katranlı dogal sabun.hem sac ve vucudunuzdakı kızarıklık ve yaralardada ıse yarıyor..
benımkı tavsıye benım hosuma gıden sızın gıtmeyebılır veya sıze faydalı gelmeyebılır hocam..
bırara clearman kullandımıyıydı..
suan Schwarzkopf 3d Men Şampuan Çeşitleri 1000ml - n11.com bunu kullanıyorum ama degıstrcem

Market şampuanlarını tavsiye etmiyorum. Yağlı saçlar için özel ürettiğimiz Biber ekstratklı şampuanımızı kullanabilirsiniz.
Zigavus Biber Ekstraktı Şampuan
zigavus_biberatkuyrugusampuan.png

Son düzenleme:
en mantıklı öneri senin ki geldi bana da hocam, yalnız verdiğin link hem şampuan hem de saç kremi diyor biz sadece şampuanı mı alacağız? yoksa her ikisini mi almalıyız? sen nasıl kullandın

şampuanı hocam 10 tl ye almıştım .. saclarım hep yaglı ve kıvır kıvır olurdu ucları hergün duş almama rağmen bunu aldım 2 gunde yıkamasam 3 gunde saclarım yumusak ve kıvır kıvır olmuyor artık yani bilemedim bana iyi geldi:):)

oo platin almışız, hayırlı olsun. saksı değilsin artık :)

son parayı platine bastık :mad: :D

Vichy Dercos Kepeğe Karşı Etkili Bakım Şampuanı Fiyatı

hep bunu kullanırım egzamamda var kaşınma sıfır yağ olayınıda çözüyor

hocam sanırım siz demiştiniz, sayenizde hayatım değişti teşekkür ederim seboreik dermatit olduğumu düşünüyordum iri kabuklu kepekler vichyi kullandım kullanalı çok rahatım. bir şampuana 50 liramı verilir? diyordum. evet verilirmiş. Ayrıca buradan vichy yetkililerine sesleniyorum bu kadar reklama bi hediye şampuan gönderirsiniz artık :rolleyes:

son parayı platine bastık :mad: :D

hocam sanırım siz demiştiniz, sayenizde hayatım değişti teşekkür ederim seboreik dermatit olduğumu düşünüyordum iri kabuklu kepekler vichyi kullandım kullanalı çok rahatım. bir şampuana 50 liramı verilir? diyordum. evet verilirmiş. Ayrıca buradan vichy yetkililerine sesleniyorum bu kadar reklama bi hediye şampuan gönderirsiniz artık :rolleyes:

hocam vallaha bu zamana kadar kullansaymışım saç dökülmem çok az olacakmış çok etki ediyor dökülmeyi çok azalttı kaşntı zaten gitti, evet ben demiştim size şimdi hatırladım :)

hocam vallaha bu zamana kadar kullansaymışım saç dökülmem çok az olacakmış çok etki ediyor dökülmeyi çok azalttı kaşntı zaten gitti, evet ben demiştim size şimdi hatırladım :)

eğer kafada çok açıklık varsa bende size topik öneririm hocam, insanın psikolojisini acayip düzeltiyor :rolleyes:

Sebamed günlük şampuanı kullanın hocam. Hem yağlıya hem yağsıza olanı var. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri