Yahodan sevindirici haber

Küresel anlamda evet şimdilik yt rakipsiz ama yeniyetmeler bilmezde ben gibi çoğu insan ilk mail hesabini yahoo dan almistir o zaman deseydinizki google rakip yahoo ya sadece gülerdik şimdi bazı arkadaslarin yahoo ya güldüğü gibi unutmayin yahoo ihtiyardir o işi bilendir ne yapiyorsa garantidir ayrica yahoo nun disklerini dolduracak teknoloji tc de yoktur herkese keyifli gorumlar.

işte ağzı olan konuşuyor hocam,alexa 4. sıradaki siteden bahsediyoruz mynet muamelesi yapıyorlar:D
Yaşı genç arkadaşlar bilmeyebilir normal:D
şuan evet google tekel ama onu alt edebilecek, piyasayı kızıştırabilecek bir rakip var mı - en azından ihtimal var mı - EVET VAR.

Küresel anlamda evet şimdilik yt rakipsiz ama yeniyetmeler bilmezde ben gibi çoğu insan ilk mail hesabini yahoo dan almistir o zaman deseydinizki google rakip yahoo ya sadece gülerdik şimdi bazı arkadaslarin yahoo ya güldüğü gibi unutmayin yahoo ihtiyardir o işi bilendir ne yapiyorsa garantidir ayrica yahoo nun disklerini dolduracak teknoloji tc de yoktur herkese keyifli gorumlar.

altavista nın bile google dan güçlü oldğu zamanı bilirim

Yahoo eskilerden dir arkadaşlar, niye küçük görüyorsunuz ? Google şu an için iyi olabilir fakat yahoo ya milyonlarca şirket hiç düşünmeden reklam verir. Ayrıca bu haber Mart ayında çıkmış. Fakat 2 aydır niye hiç gözümüze ilişmedi ki :)

Aynen katılıyorum.
-20Yaş gözlerini google ile açtı tabiki yahoo da ne olaki demeleri normal
Oysa dünya Türkiyeden ibaret değil

altavista nın bile google dan güçlü oldğu zamanı bilirim

Az Crack aramadık zamanında.
Number One Crack sitesiydi.
hey gidi hey.
Yeniler bilmiyor işte.
Forumda şu sıralar 16-19 yaş daha 2 senedir nete girenler var mazur görmek lazım.

kimsenin yahoo ile google u aynı kefeye loyduğu yok,sadece yahoo bu piyasada google a makul bir alternatif servis üretecek tek firma,einstein olmaya gerek yok adsense ile yahoo yu karşılaştırmak için.

aynı kefeye koymuyorsan benim yorumuma cevap yazmanada gerek yok ben aynı kefeye koyanlar için yazdım senin atlamana gerek yok

Forumun Adını Değiştiriyoruz Beyler ''Yhpara.com'' Hayırlı Olsun..

eşleşen 4 üncü taraf içeriği koycakmış yahoo D:D:D:D. adasdasdasd

telif derdi olacak mi orda da? video ortasi reklamda olursa tamamdir.

aynı kefeye koymuyorsan benim yorumuma cevap yazmanada gerek yok ben aynı kefeye koyanlar için yazdım senin atlamana gerek yok

bak kardeşim ilk önce büyüklerine saygılı olmasını öğren ki sevgi göresin.

Sen çok agresif bir çocuksun.

Karşındaki yaşına bakacak olursak büyüğün, saygılı ol. Düzgün yazmasını öğren.

google yoktu ozaman hatırlarım , internet cafe çalışdırıyordum bağcılarda 1999 da ilk mail adresim yahoo idi sonra hotmail aldım , ondan sonra mynet in sahibi bizim cafeye gelirdi kısa boyluydu 50 yaşlarına yakın derdiki bizimde hedefimiz buna benzer bişe zamanı gelince bizden de email alırsınız derdi çay ***ürmüştüm ona hiç unutmam. :)

bak kardeşim ilk önce büyüklerine saygılı olmasını öğren ki sevgi göresin.

Sen çok agresif bir çocuksun.

Karşındaki yaşına bakacak olursak büyüğün, saygılı ol. Düzgün yazmasını öğren.

benim mesajımda bir saygısızlık yok kime saygı gösterip göstermiyeceğimede ben karar veririm eğer varsa öyle bir şey şikayet butonuna basarsın cezasını yöneticiler keser en başta sert çıkışı yapmasan bende sert çıkış yapmam artı çocuk diye hitap ederek saygısızlığı da sen yapıyorsun!!!

Az Crack aramadık zamanında.
Number One Crack sitesiydi.
hey gidi hey.
Yeniler bilmiyor işte.
Forumda şu sıralar 16-19 yaş daha 2 senedir nete girenler var mazur görmek lazım.

Öyleydı valla hocam arama dedin mi direk altavista ya gidiyordu elimiz google un hiç bir özelliği yoktu.Yahoo yalnız kullanıcı sadakati yüksek bir site bence nerdeyse 15-16 senedir kullandığım maillerim var,ne uzadılar ne kısaldılar hesabı patlama yapmadılar ama paçoz da hiç değiller.

Yandex yapacak deselerdi o kim google tekeldir demezdi kimse, Çünkü google yandexten korkuyor :D

yahoo trde kullanılmıyor pek (gerçi ben kullanıyorum,gmail dan çok yahoo mail`a giriyorum sürekli.ff nin mail notifier eklentisi var,mail gelince direk siteye giriyor.ben daha çok yahoo mail kullandıgım için de gmaildan çok yahoo ya giriyorum :) ) ama yabancı ülkelerde çok yaygın.herşey bi tarafa yahoo sadece arama motoru yada mail sistemine sahip degil.özellikle elindeki medya gücü çok fazla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri