Yahuu be mübarek bare başlıkları değiştirseydin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende deli oluyorum yapcak birşey yok evet botla çeken render yapan bir değildir bunuda anlayın arkadaş gece gündüz render alıyorum siz 2 dakikada çekiyorsunuz aynı sektördeyiz ben bulup benim indirip benin editlediğim bölümü alıyorsun tamam alda bari isimler aynı olmasın birazda olsa emek ver işine hiyanet etme bakkal komşunu unutma :D

allaha şükür bizimkilerin nasıl kişiler oldugunu bildiğim için çünkü çoğu özgün adamların videolarını bile alıp yüklüyor kendimce bir taktik geliştirdim ve kopyalayan bir milyonda bir yada iki kişi oluyor indirip yüklesem sıkıntı değil 2 dakikalık iş ama render öyle değil

Son düzenleme:
bende deli oluyorum yapcak birşey yok evet botla çeken render yapan bir değildir bunuda anlayın arkadaş gece gündüz render alıyorum siz 2 dakikada çekiyorsunuz aynı sektördeyiz ben bulup benim indirip benin editlediğim bölümü alıyorsun tamam alda bari isimler aynı olmasın birazda olsa emek ver işine hiyanet etme komşu unutma :D

allaha şükür bizimkilerin nasıl kişiler oldugunu bildiğim için çünkü çoğu özgün adamların videolarını bile alıp yüklüyor kendimce bir taktik geliştirdim ve kopyalayan bir milyonda bir yada 2 kişi oluyor indirip yüklesem sıkıntı değil 2 dakikalık iş ama render öyle değil

bizde öyle diyok ama gelde bazılarına anlat

bende deli oluyorum yapcak birşey yok evet botla çeken render yapan bir değildir bunuda anlayın arkadaş gece gündüz render alıyorum siz 2 dakikada çekiyorsunuz aynı sektördeyiz ben bulup benim indirip benin editlediğim bölümü alıyorsun tamam alda bari isimler aynı olmasın birazda olsa emek ver işine hiyanet etme komşu unutma :D

allaha şükür bizimkilerin nasıl kişiler oldugunu bildiğim için çünkü çoğu özgün adamların videolarını bile alıp yüklüyor kendimce bir taktik geliştirdim ve kopyalayan bir milyonda bir yada 2 kişi oluyor indirip yüklesem sıkıntı değil 2 dakikalık iş ama render öyle değil

aynen ya adamın özgün videolarını alıp 2 saniyede yükleyip bide pişkin pişkin senin yaptığında spam hehe hepimiz spamcı değilmiyiz XDDD yapanlar var.

bende deli oluyorum yapcak birşey yok evet botla çeken render yapan bir değildir bunuda anlayın arkadaş gece gündüz render alıyorum siz 2 dakikada çekiyorsunuz aynı sektördeyiz ben bulup benim indirip benin editlediğim bölümü alıyorsun tamam alda bari isimler aynı olmasın birazda olsa emek ver işine hiyanet etme bakkal komşunu unutma :D

şu geliştirdigin taktikden bi razcık bahsedermisin hocam merak ettim :D

bizde öyle diyok ama gelde bazılarına anlat

olay yanlış anlaşılcak hocam ben senın dedıklerını savunmuyorum :D haberin olsun

edit.. çünkü telif olayı filan yanlış ama aynı sektördeyiz ayıp be arkadaş bir birinize hıyanet içinde bakıyorsunuz herkes burdan para kazanıyor ama adam gelip oo bu çok para kazanmış içeriğide bulmuş kebap bende çekeyim hemen... çek kardeşim çek ama usturuplu çek biraz edit yap aynısı olmasın bari ben işi yaparken kebap yemedim :D 1 ay anam ağladı :D

Son düzenleme:
elinden birşey gelmez hocam o dediginiz kişi bende olabilirim başkası da herkes olabilir :)

allaha şükür bizimkilerin nasıl kişiler oldugunu bildiğim için çünkü çoğu özgün adamların videolarını bile alıp yüklüyor kendimce bir taktik geliştirdim ve kopyalayan bir milyonda bir yada iki kişi oluyor indirip yüklesem sıkıntı değil 2 dakikalık iş ama render öyle değil

Aynen güzel kardeşim sıkıntımız bu ama ne yapcaksın para hırsı işte...

Gün geçmiyor ki forumda bir olay çıkmasın. Çok eğlenceli burası ya. :)

Maalesef yaptığın şey özgün kategorisine girmediği için, Youtube kurallarına uymadığı için bir söz söyleme hakkına sahip olamıyorsun. İnsan kendini kötü hissediyor ama bu durum böyle. Saçma bir örnek olacak ama mesela birisinin arabasını alsanız, sonra modifiye etseniz bambaşka bir araba olsa. Sonra biri gelip o arabayı sizden alsa, şikayet etme hakkınız doğar mı? :)

o yorumun neydi o zaman :D

sen araya telif filan karıştırıyorsun hocam o olay başka

sen nasıl bir adamın 1 senelik emeğini 100 kişinin oynadığı bir filmi 1 günde indirip 1 haftada render alıyorsun aynı olay böylede düşünmek lazım ama benim isyanım burda adamın tıpa tıp aynısını kesmesi beni çıldırtıyor aynısını yapma başka şeyler yaz resimleri değiştir yok ama gelip birde dislike atanlar flag atıp kapattırmaya çalışıp birde videoya gelip link atanlarda var

sen araya telif filan karıştırıyorsun hocam o olay başka

sen nasıl bir adamın 1 senelik emeğini 100 kişinin oynadığı bir filmi 1 günde indirip 1 haftada render alıyorsun aynı olay böylede düşünmek lazım ama benim isyanım burda adamın tıpa tıp aynısını kesmesi beni çıldırtıyor aynısını yapma başka şeyler yaz resimleri değiştir yok ama gelip birde dislike atanlar flag atıp kapattırmaya çalışıp birde videoya gelip link atanlarda var

anladım sizi hocam ..siz sadece telife karşınız :)

telif at kapat derim,eğer emeğine saygısızlık etmişse :)

siz öyle yapıyorsunuz sanırım ?

yok hocam ben sabahtan akşama kadar uğraşacam 20 video düzeltip yükleyecem adam gelip 5 dakada o videoları alacak bende bişey olmaz diyecem..buna kesinlikle tahammul edemem adam benim emeklerimi calıyor bende onu engellemek için bütün yolları denerim.

reportladım umarım tez zamanda gereği yapılır..

Son düzenleme:
Telif attın diyelim karşındaki adam salakmı o da senin kanalı bu kez attığın video kime aitse ona bildirecek yada yt de karşı bildirim yapacak olan sana da olacak onada.. Yani telif asla çözüm değil

doğrudur hocam size hak vermiyor değilim ama bunun başka bir yolu yok ya bişey olmaz dersin yada telif atarsın..

---------- Spam Engelliyici 22:39 ---------- Önceki Mesaj 22:34 ----------

siz öyle yapıyorsunuz sanırım ?

ortada emek varsa olabilir..ama normal spam ise isteyen istediği kadar alsın sıkıntı değil

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri