Kac dakika suruyor bir gorev?
Mobilden yazildi.
Mobilden yazildi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kayıt oldum fakat telefondan doğrulama istiyor numaramı yazdım doğrulama kodu yarım saattir gelmedi tekrar tekrar deniyorum ama yok olmuyor
şimdide "Maximum number of validation attempts exceeded for today" uyarısını verdi.
rastlantıya bakdün gece bende sözlüklerden birinde buldum bunu
biraz uğraştım ama bi görevde 15 siteye aynı sayfa üzerinden girmeye çalışınca her seferinde tarayıcı kilitlendi. Diğer görevler çok kolay, arama sayfasında eşleştirmelerin doğruluğunu soruyor.
hiç birşey yapamayıp boş zamanlarında herkesin uğraşması kazandırır gerçekten.
hatta anneniz, abiniz, kız arkadaşınıza bile yayarsanız güzel harçlık çıkartırsınız. ödeme alt limiti 0,02 dolar
hatta yandex aramlarda neler yazılıp hangi sonuçlar çıktığına bakarken çok komik eşleşmelere ulaşanlarla karşılaşıyorsunuz, bi o kadar da zevkli.
mesela facebooka girmek için feysbuk yazanlar filan var.
***** siteleri çıkabiliyor ama çok az.
Günlük alım dolmuş dostum
Şu sahne aklıma geldi![]()
Sözleri üzerine alınma lütfen
https://www.youtube.com/watch?v=xKCKilQiBlk
Bu arada ben de denemek için üye oldum. Yanyana değerlendirmede genelde iki taraftaki sonuçta aynı oluyor beyler hangisini seçmek lazım![]()
Başta numara geçersiz dedi güvenlik sorusu ile kayıt oldum şimdide numarayı kabul etti fakat mesaj gelmiyor ne yapıcaz ?
kod göndermedi bi türlü
kod göndermedi bi türlü
---------- Spam Engelliyici 17:03 ---------- Önceki Mesaj 17:00 ----------
ekranı cancel et.
numaranı +9 05xx diye yaz.benim şimdi oldu
banada gelmedi
Daha önce yandex hesabın varsa onla sağ üstten login ol forumu doldur telefon onayı yap gir, limit sormuyor o zaman.Arkadaşlar kaantalha arkadaşa gelen uyarıya göre günlük limit falan dolmuş sanırım.
"Maximum number of validation attempts exceeded for today"
Size gelmedi mi bu uyarıdan?
rastlantıya bakdün gece bende sözlüklerden birinde buldum bunu
biraz uğraştım ama bi görevde 15 siteye aynı sayfa üzerinden girmeye çalışınca her seferinde tarayıcı kilitlendi. Diğer görevler çok kolay, arama sayfasında eşleştirmelerin doğruluğunu soruyor.
hiç birşey yapamayıp boş zamanlarında herkesin uğraşması kazandırır gerçekten.
hatta anneniz, abiniz, kız arkadaşınıza bile yayarsanız güzel harçlık çıkartırsınız. ödeme alt limiti 0,02 dolar
hatta yandex aramlarda neler yazılıp hangi sonuçlar çıktığına bakarken çok komik eşleşmelere ulaşanlarla karşılaşıyorsunuz, bi o kadar da zevkli.
mesela facebooka girmek için feysbuk yazanlar filan var.
***** siteleri çıkabiliyor ama çok az.
sadece paypala mı ödeme yapılıyor hocam
Yandexi bastan düzenledim sanki 1,20 oldu kazanç ama sonu yok bunun cıktıkca cıkıyor![]()
güzel konu elinize sağlık hocam
Yani Yandex daha iyi bir algoritma geliştirip arama sonuçlarını düzenlemek yerine parayla adam mı tutmuş oluyor pek anlamadım ben![]()
guzell sistem ben kullanıyorum. 5usd cekim yaptım 10 gun sonra bilgilerin yanlıs diye parayı geri iade ettiler.
Kac dakika suruyor bir gorev?
Mobilden yazildi.
kayıt oldum fakat telefondan doğrulama istiyor numaramı yazdım doğrulama kodu yarım saattir gelmedi tekrar tekrar deniyorum ama yok olmuyor
şimdide "Maximum number of validation attempts exceeded for today" uyarısını verdi.
Günlük alım dolmuş dostum
Bu arada ben de denemek için üye oldum. Yanyana değerlendirmede genelde iki taraftaki sonuçta aynı oluyor beyler hangisini seçmek lazım![]()
iyimiş hocam şimdiden 4.55 dolar oldu
Başta numara geçersiz dedi güvenlik sorusu ile kayıt oldum şimdide numarayı kabul etti fakat mesaj gelmiyor ne yapıcaz ?
tarayaıcılar neden engeliyor?. bi katakulli olmasın.
bi gün uğraşıp 1 dolar kazanacağıma o kadar emeği kanal açmaya harcarım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.