Yandeks Kazandırıyor.

40 dk oldu 1.50$ yaptım bilgi sorusu hazırlama baya iyidi de bitti :D

Küçümseyen arkadaşlar var ama bu şekilde 5 ila 10$ kazanılabilr günde bence fazlasıda bi iki deneme daha yaptım 0,20$ çıktı 3.50$ yaptım, şahsen ben ugraşamam,youtube tüm vaktimi alıyor, arasıra anca, ama youtube işini oturtamamış arkadaşlar açısından bence gelir kapısı olabilir,türkiye standartlarında ayda 300$ hele hele genç arkadaşlarımız için büyük para..askari ücretten fazla...
unutmadan yarım saat bir saat arada sayfayı yenileyin yeni görevler geliyor..

Mantıklı fikirmi yandexi kutluyorum bence mantıklı fikir çünkü düşünülmemiş bir fikirdi.

Ama verdiği para çok az miktarda bir para fakat türk insanı olduğumuz için bununda çakallığı yapılabilir örneğin 10 larca adres 10 larca farklı banka hesapları : ) yani 10 farklı isimden banka hesabı 10 farklı mailden temizlik yapma 30/ 75x10=750 TL

keşke konuya ekleseydin çıplak *****grafi resimleri var bunda hep?

sadece +18 mi var bunda? iptal ettim başka görev yok?

Son düzenleme:
paypal hesabına aktarmak ne kadar sürüyor ? Banka hesabı için mi en az 10 gün sınırı ?

yav ugraştıgınıza degermi kardeşim bu paralara gidin 2 kanal açın video yükleyin olmadı kanal satın nebileyim böyle basit ve uzun işlerle ne ugraşırsınız (kişisel fikrim)

aynı resimler gelebilio şaşırtmak için
onun dışında 15-20dk 0.70 usd yaptım güzelmiş

bugünü de 18,5 dolarla kapadım. Hala görevler var ama benim halim kalmadı :D Ben bu işi çok sevdim.

1.5 saatte 3 dolar oldu. +18 içerikleri atla seçeneği sayesinde cevaplamak zorunda değiliz. Sistem mantıklı ve güzel.

dün kayıt oldum ve bir tane bile soru gelmedi abi bu nedir ya :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri