Yandeks Kazandırıyor.

Sanırım görevler bu günlük doldu arkadaşlar...

Eski üye olduğum için 4 tane görev var hala görevlerim açık ve yeşil hepsi.

Deneyelim dedim, kayit oldum. Gorev vermedi :D

Allah allah garip bir durum :) belki youtubedan kazandığın yeter sana demiştir belki hocam :)

Sadece iki görev benim listede var.

Kişinin puan durumuna göre görev sayısı değişiyuor ben de de 4 görev var yeşil olarak.

0.02 lik görev çıktı bari 0.10 olsaydı da yaptığımda değseydi :)

neden bunla uğraşıyorsunuz ki açın kanallarınızı basın videolarınızı, bin kat daha iyi bundan
şuanda yutub varken böyle şeyler zaman kaybından başka bişy değil

0.02 lik görev çıktı bari 0.10 olsaydı da yaptığımda değseydi :)
aza şükretmeyen çoğu bulamaz diye bir laf vardır :) hatırlatmak isterim

---------- Spam Engelliyici 23:12 ---------- Önceki Mesaj 23:10 ----------

neden bunla uğraşıyorsunuz ki açın kanallarınızı basın videolarınızı, bin kat daha iyi bundan
şuanda yutub varken böyle şeyler zaman kaybından başka bişy değil

haklısın haklı olmasına da adam basıyor basıyor olmuyor artık o sıkıcı gelince bu da çerez olsun diye adama teşvik oluyor. Ben özgündüm sürpriz yumurta kanalım vardı adsense hesabımı banlandı google sebepsiz yere insan soğuyor tekrar da başlayamadım mesala. Böyle insanlara alternatif 3 kuruşlukta olsa alternatifler sunmak iyi oluyor.

ytpara Google ve Youtube'u kalkındırdıkdan sonra şimdide Yandex'i kalkındırıyor, yahu biz olmasak napıcak bunlar, görev filan kalmamış kökünü kurutmuş ytpara. :D

Ödeme eşiği 0,02 dolardı, paypala aktarma yaptım 2,00 dolar. Ödeme eşiği şuan 1,00 dolar oldu.Aktarma yaptıkça ödeme eşiği yükselmeye devam etmez umarım

Yandex de 2 yildir sozlesmeli calisanim. Ne is yaptigimi anlatamam gizlilik sozlesmesi sebebiyle ama, yandex de odeme sikintisi olmaz. Her ayin 12 sinde para hesabimdadir ;)

---------- Spam Engelliyici 19:43 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------

Yakında bot'u çıkar alırız.:D
Botunu cikaramazlar surekli degisebilir sistem o platform yakindan takip ediliyor. Cok yeni henuz.

Youtube alternatifleri gördükçe seviniyorum aslında keşke daha da büyüseler ama Youtube her zaman bir numara olacaktır ama alternatiflerin gelişmesi her zaman iyidir.

Buna 1.5 saat verecegine ytye 1 hafada hergun 1 saat ayir bundn 3 4 kat fazla kazanirsin.ayrica konu ve bilgilendir icin emegine saglik

Reklamlar gece 12 itibariyle mi yenileniyor? Ya da rastgele mi?

W-8BEN formunun örneği ilk sayfaya eklenmiştir.

ytpara Google ve Youtube'u kalkındırdıkdan sonra şimdide Yandex'i kalkındırıyor, yahu biz olmasak napıcak bunlar, görev filan kalmamış kökünü kurutmuş ytpara. :D

yeni üyelerde hemen görev bitmesi normal bende 4 görev var hala hepsi yeşil :)

Ödeme eşiği 0,02 dolardı, paypala aktarma yaptım 2,00 dolar. Ödeme eşiği şuan 1,00 dolar oldu.Aktarma yaptıkça ödeme eşiği yükselmeye devam etmez umarım

zannetmem yükseleceğini iki kez çektim 1 dolar olarak şu an biriktiryorum paramı toplu çekmeyi düşünüorum.

Yandex de 2 yildir sozlesmeli calisanim. Ne is yaptigimi anlatamam gizlilik sozlesmesi sebebiyle ama, yandex de odeme sikintisi olmaz. Her ayin 12 sinde para hesabimdadir ;)

---------- Spam Engelliyici 19:43 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------

Botunu cikaramazlar surekli degisebilir sistem o platform yakindan takip ediliyor. Cok yeni henuz.

Allah bol bol kazandırsın bize de iş var mı :)

Youtube alternatifleri gördükçe seviniyorum aslında keşke daha da büyüseler ama Youtube her zaman bir numara olacaktır ama alternatiflerin gelişmesi her zaman iyidir.

her şey bir gün doğar büyür ve ölür buna mecburlar :)

Buna 1.5 saat verecegine ytye 1 hafada hergun 1 saat ayir bundn 3 4 kat fazla kazanirsin.ayrica konu ve bilgilendir icin emegine saglik

teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 00:19 ---------- Önceki Mesaj 00:18 ----------

Reklamlar gece 12 itibariyle mi yenileniyor? Ya da rastgele mi?

tamamen rastgele diyebilirim belirli bir şeyi vardır da ben daha çözemedim :)

W-8BEN formunun örneği ilk sayfaya eklenmiştir.

yeni üyelerde hemen görev bitmesi normal bende 4 görev var hala hepsi yeşil :)

zannetmem yükseleceğini iki kez çektim 1 dolar olarak şu an biriktiryorum paramı toplu çekmeyi düşünüorum.

Allah bol bol kazandırsın bize de iş var mı :)

her şey bir gün doğar büyür ve ölür buna mecburlar :)

teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 00:19 ---------- Önceki Mesaj 00:18 ----------

tamamen rastgele diyebilirim belirli bir şeyi vardır da ben daha çözemedim :)
Suan yok ne yazik ki :) uzun zamandir alim yapmadilar :)

Bunu youtube ile kıyaslamak biraz abest olmuş.

Kısaca birşey fikir vermem gerekiyorsa eğer,

Banka hesabına para çekiliyor mu? Çekiliyorsa 1 kişi 10 tane hesap açar 10 tane vds alır.
Her vds'e bir yandex browser yükler. Daha sonrada hergün girip 5 dk cevaplar verse. Daha sonra vdsleri youtube için kullansa. Win win durumu ile kesinlikle birşeyler kazanmış olur. Vds paralarınıda kat kat çıkartmış olur.

Bot için etiketlenmişim ama bunda botluk birşey olduğunu düşünmüyorum. Eğer şöyle olabilir diyenler varsa dinlerim tabiki yapılabilecek şey ise yaparız.

Bunu youtube ile kıyaslamak biraz abest olmuş.

Kısaca birşey fikir vermem gerekiyorsa eğer,

Banka hesabına para çekiliyor mu? Çekiliyorsa 1 kişi 10 tane hesap açar 10 tane vds alır.
Her vds'e bir yandex browser yükler. Daha sonrada hergün girip 5 dk cevaplar verse. Daha sonra vdsleri youtube için kullansa. Win win durumu ile kesinlikle birşeyler kazanmış olur. Vds paralarınıda kat kat çıkartmış olur.

Bot için etiketlenmişim ama bunda botluk birşey olduğunu düşünmüyorum. Eğer şöyle olabilir diyenler varsa dinlerim tabiki yapılabilecek şey ise yaparız.

tümünü birden seç olsa, alakasız olanlar az olduğundan sadece onları tiklesek daha iyi olabilir

Günde 10 saat çaılşsak okadar görev çıkarmı ilerde?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri