Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sanırım görevler bu günlük doldu arkadaşlar...
Deneyelim dedim, kayit oldum. Gorev vermedi![]()
Sadece iki görev benim listede var.
aza şükretmeyen çoğu bulamaz diye bir laf vardır0.02 lik görev çıktı bari 0.10 olsaydı da yaptığımda değseydi![]()
neden bunla uğraşıyorsunuz ki açın kanallarınızı basın videolarınızı, bin kat daha iyi bundan
şuanda yutub varken böyle şeyler zaman kaybından başka bişy değil
Botunu cikaramazlar surekli degisebilir sistem o platform yakindan takip ediliyor. Cok yeni henuz.Yakında bot'u çıkar alırız.![]()
ytpara Google ve Youtube'u kalkındırdıkdan sonra şimdide Yandex'i kalkındırıyor, yahu biz olmasak napıcak bunlar, görev filan kalmamış kökünü kurutmuş ytpara.![]()
Ödeme eşiği 0,02 dolardı, paypala aktarma yaptım 2,00 dolar. Ödeme eşiği şuan 1,00 dolar oldu.Aktarma yaptıkça ödeme eşiği yükselmeye devam etmez umarım
Yandex de 2 yildir sozlesmeli calisanim. Ne is yaptigimi anlatamam gizlilik sozlesmesi sebebiyle ama, yandex de odeme sikintisi olmaz. Her ayin 12 sinde para hesabimdadir
---------- Spam Engelliyici 19:43 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------
Botunu cikaramazlar surekli degisebilir sistem o platform yakindan takip ediliyor. Cok yeni henuz.
Youtube alternatifleri gördükçe seviniyorum aslında keşke daha da büyüseler ama Youtube her zaman bir numara olacaktır ama alternatiflerin gelişmesi her zaman iyidir.
Buna 1.5 saat verecegine ytye 1 hafada hergun 1 saat ayir bundn 3 4 kat fazla kazanirsin.ayrica konu ve bilgilendir icin emegine saglik
Reklamlar gece 12 itibariyle mi yenileniyor? Ya da rastgele mi?
Suan yok ne yazik kiW-8BEN formunun örneği ilk sayfaya eklenmiştir.
yeni üyelerde hemen görev bitmesi normal bende 4 görev var hala hepsi yeşil
zannetmem yükseleceğini iki kez çektim 1 dolar olarak şu an biriktiryorum paramı toplu çekmeyi düşünüorum.
Allah bol bol kazandırsın bize de iş var mı
her şey bir gün doğar büyür ve ölür buna mecburlar
teşekkürler.
---------- Spam Engelliyici 00:19 ---------- Önceki Mesaj 00:18 ----------
tamamen rastgele diyebilirim belirli bir şeyi vardır da ben daha çözemedim![]()
Bunu youtube ile kıyaslamak biraz abest olmuş.
Kısaca birşey fikir vermem gerekiyorsa eğer,
Banka hesabına para çekiliyor mu? Çekiliyorsa 1 kişi 10 tane hesap açar 10 tane vds alır.
Her vds'e bir yandex browser yükler. Daha sonrada hergün girip 5 dk cevaplar verse. Daha sonra vdsleri youtube için kullansa. Win win durumu ile kesinlikle birşeyler kazanmış olur. Vds paralarınıda kat kat çıkartmış olur.
Bot için etiketlenmişim ama bunda botluk birşey olduğunu düşünmüyorum. Eğer şöyle olabilir diyenler varsa dinlerim tabiki yapılabilecek şey ise yaparız.
tümünü birden seç olsa, alakasız olanlar az olduğundan sadece onları tiklesek daha iyi olabilir
Yani hocam, sonuçta 10 farklı tik şekli olsa bile 10 taneden birini seçip tümünü seç deriz olur bitergörevler sadece bir tane çşit değil sonuçta bunu göz ardı etmemek lazım.
Günde 10 saat çaılşsak okadar görev çıkarmı ilerde?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.