Yandeks Kazandırıyor.

demirkurt94

Kayıtlı Üye
Web sitesi
birdamlabilgi.com
YOUTUBE VARKEN NEDEN YANDEKS DİYENLER OLACAKTIR. Burada spam ve ya özgün çalışıpta hiç mi hiç gelir elde edemeyen arkadaşlar var.
*** ödeme alan oldukça ödeme kanıtını koysunlar arkadaşlar teşvik olmuş olur.
Yandeksin yapmış olduğu adını tolaka koyduğu sistemde arama sistemlerinde ki gereksiz aramaları uygunsuz çıkan sonuçları eleyerek para kazandırıyor.

Sisteme üye olduğunuzda size görevler veriyor bu görevlerin 0,12 0,02 arasında değişen miktarlarda ücretleri oluyor.

Sistemde ki görevleri yaparken sallayanları önemsemeden yapanları tespit ettiği zaman görev vermeyebiliyor. ***Yeni üye olanlar için görevler bir zaman sonra bitecek ve bir süre görev çıkmayacaktır muhtemelen bunun sebebi hesabınızın incelemesinden dolayı sonra görevler çıkmaya devam edecektir.

Biriken ücretlerinizi 0,02 dolar olduğunda paypal hesabınıza çekebilirsiniz. Paranızı çekmek için üye olduktan sonra hesabım kısmında bulunan W-8BEN formunu doldurmanız gerekiyor bunu unutmayın.

Kazandığınız paralar paypal hesabınıza 30 güne max yatmaktadır. Benim param 10 güne falan gelmişti sanırım. paranızın yatması gecikir ve paranız yatmadan hesabınıza geri dönerse W-8BEN formunu hatalı doldurdunuz demektir.

sistemde refli üyelik sistemi bulunmadığından tek link koyuyorum : https://toloka.yandex.com/tr
W-8BEN formunu dolduruluşu bunun haricinde sadece en altta
Print name of signer yazan kısma isim soyisim yazıyoruz.
5862Nd.png

ödemeler şahsıma aittir.
nA6z5N.png

blXqjj.png

Görevler az da olsa gelmeye devam ediyor.

dnpGn7.png

PAYPAL 12,00 24.03.2015 06.04.2015 SUCCESS

Ne kadar kazandırıyor iyi mi bari derseniz görevine göre değişiyor elbette ama 0,03 olan görevden hesap etsek saatte ortalama 1-1,5 dolar kazandırıyor. ayda 30 dolar yapsanız en kötü 2,5 tl den 75 tl yapar Allah bereket versin. Bol kazançlar dilerim.

VİDEO ALINTIDIR.
https://www.youtube.com/watch?v=fecNC-plyrw

SORULAN SORULARA VERİLEN CEVAPLAR

Sloganlarını beğendim; ''interneti daha iyi ve temiz hale getirerek kolay para kazanma yolu''

Günde kaç görev veriyor yaptığın görevlerden bahsedermisin kaç dakikanı alıyor, yapmayı düşünen arkadaşlar olacaktır eminim, bol kazançlar.

Şöyle cevaplamak gerekirse 1 görev sallanmadan falan yaparsan 50sn-1dk30sn arasında değişiyor.

Görevlerden örnek olarak "İkili uygunluk değerlendirmesi" diye bir görev var kişi bir arama yapıyor örneğin Facebook size bir de site gösteriyor youtube çıkmış bu durumda *aramaya uygun aramaya uygun değil gibi seçenekler çıkıyor siz de hangisi ise doğru olan onu işaretliyorsunuz.

Başka bir görevde "Yan yana" burda da size yine arama kelimesi ve arama ile alakalı iki site gösteriyor hangisi doğru ise onu seçiyorsunuz. Görevler esnasında talimat diye kısım var orada size görevi doğru yapmanız için gerekli bilgiler veriliyor.

Günde kaç görev veriyor sorusuna cevap vermek mümkün değil kşiye göre değişiyor bu görev ben de şu an 7-8 farklı kategoride görev açık bu görevlerinde içinde epey bir görev var sonuçta.

hocam verdiğimiz emeğer değermi clik to pay yöntemi gibi geldi bana kaç saatinizi ayırdınız buna ve daha fazla kazanma şansımız varmı

youtube göre hiç kazandırmıyor bu probux clixbank vs gibi sitelere göre çok iyi kazandırdığını söyleyebilirim saatte 1-1,5 dolar arası kazanmanız mümkün bugün 0,03 lük görevle uğraşıyorum saatte 1-1,5 dolar oluyor. Emeğe değer mi derseniz saati 2,5 tl lik bir iş olarak düşünürsek değmez ancak zaten pc başındayım arada girer görev yaparım günde ara ara 10 dk 15 dk dan 1 saat ayırsak 1 dolar yapar ayda 30 dolar 75 tl bence azımsanmaz gibi geliyor ama tercih kişiye kalmış.

***İstediğim kadar para çekebiliyor muyum

evet arkadaşlar çekebiliyorsunuz
PAYPAL 1,05 07.03.2015 17.03.2015 SUCCESS
PAYPAL 1,17 09.03.2015 17.03.2015 SUCCESS kendi çekmiş olduğum denemelik ücretlerdi.
Succes yazan yerde ilk başta peding yazar onay alınca opened para hesaba geçince success yazar.

sadece paypala mı ödeme yapılıyor hocam

bizim kullandığımız olarak bildiğim paypal seçeneği mevcut bir de rusça yazılı bir ödeme seçeneği mevcuttu.

Kac dakika suruyor bir gorev?

Mobilden yazildi.

50 sn ile 1dk30 sn arasında değişiyor.

kayıt oldum fakat telefondan doğrulama istiyor numaramı yazdım doğrulama kodu yarım saattir gelmedi tekrar tekrar deniyorum ama yok olmuyor

şimdide "Maximum number of validation attempts exceeded for today" uyarısını verdi.

+905444444444 şeklinde yazarsan kod direk gelecektir.

Günlük alım dolmuş dostum

Bu arada ben de denemek için üye oldum. Yanyana değerlendirmede genelde iki taraftaki sonuçta aynı oluyor beyler hangisini seçmek lazım :)

bazen çok ufak da olsa bir fark olabiliyor her şeyi aynıysa ben genelde sol tarafı seçiyorum.
,
1 Bilgisayardan bir çok hesap açabiliyor muyuz?

ip niz üzerinden tek hesaba izin veriyor. Ban yersiniz diğer türlü.

Son düzenleme:
Sloganlarını beğendim; ''interneti daha iyi ve temiz hale getirerek kolay para kazanma yolu''

Günde kaç görev veriyor yaptığın görevlerden bahsedermisin kaç dakikanı alıyor, yapmayı düşünen arkadaşlar olacaktır eminim, bol kazançlar.

Şöyle cevaplamak gerekirse 1 görev sallanmadan falan yaparsan 50sn-1dk30sn arasında değişiyor.

Görevlerden örnek olarak "İkili uygunluk değerlendirmesi" diye bir görev var kişi bir arama yapıyor örneğin Facebook size bir de site gösteriyor youtube çıkmış bu durumda *aramaya uygun aramaya uygun değil gibi seçenekler çıkıyor siz de hangisi ise doğru olan onu işaretliyorsunuz.

Başka bir görevde "Yan yana" burda da size yine arama kelimesi ve arama ile alakalı iki site gösteriyor hangisi doğru ise onu seçiyorsunuz. Görevler esnasında talimat diye kısım var orada size görevi doğru yapmanız için gerekli bilgiler veriliyor.

Günde kaç görev veriyor sorusuna cevap vermek mümkün değil kşiye göre değişiyor bu görev ben de şu an 7-8 farklı kategoride görev açık bu görevlerinde içinde epey bir görev var sonuçta.

adsense alternatifi reklamcılık ağı kursa keşke web siteleri için. birilerinin adsense'e rakip olması lazım artık.

mesajım bulunsun boş bi zamanımda bakacağım, teşekkürler

yandex google gibi bir rakibi varken bile pes etmiyor bu özelliğini sevdim en kısa sürede bakacağım

yandex google gibi bir rakibi varken bile pes etmiyor bu özelliğini sevdim en kısa sürede bakacağım

firmaları bu azim ve inat büyütüyor Nokıa var diye diğer firmalar telefon üretmekten vazgeçseydi şimdi hala nokıa kullanıyor olacaktık belki boynuz kulağı geçti sildi geçti hatta :) Google aklını başına almayıp saçma banlarla saçma kesintilerle kullanıcıyı kaybetmeye devam ederse onun için iyi olmayacak sonuçta bize her türlü yarıyor rekabet :)

Denedim ben dün, inanın ona vereceğiniz zamanda en dandik izlenmeyecek videoları indirip yükleseniz bile daha çok kazanç alırsınız. Çok çok az kazanç veriyor çok zaman harcamana rağmen.

üye oldum 15 dakikadır 4-5 tane doldurdum 0,05+0,05+0,05+0,02 olarak toplam 0,17 $ verdi

ben 1 dolar vereyim bi daha yaklaşmasın yanıma :)

paylaşım için teşekkürler dostum

Google can, gerisi heyecan... bize böyle bir kazanç kapısı sağlamışken yaptığı %15 lik kesintiye burun kıvırmakta pek akıl işi değil açıkçası.

Denedim ben dün, inanın ona vereceğiniz zamanda en dandik izlenmeyecek videoları indirip yükleseniz bile daha çok kazanç alırsınız. Çok çok az kazanç veriyor çok zaman harcamana rağmen.

youtube göre çok çok az veriyor ancak hiç kazanamayana göre ptc sitelerinde takılmış olanlara göre daha kazandırıdığı kesin :)

üye oldum 15 dakikadır 4-5 tane doldurdum 0,05+0,05+0,05+0,02 olarak toplam 0,17 $ verdi

ben 1 dolar vereyim bi daha yaklaşmasın yanıma :)

paylaşım için teşekkürler dostum

Görevler iyi çıkarsa 0,12 lik aslında kazanç kötü sayılmaz ama youtube ile karşılaştırılmaz. eziyet vericidir haklı olabilirsin ama hiç yoktan kazanamıyorum diyenler için açtım konuyu. :)

adsense alternatifi reklamcılık ağı kursa keşke web siteleri için. birilerinin adsense'e rakip olması lazım artık.

zaten rusyada aktif böyle bi sistem daha tr için altyapı hazır değil biraz daha sektörde ağırlığını koyması lazım yandexin

hocam verdiğimiz emeğer değermi clik to pay yöntemi gibi geldi bana kaç saatinizi ayırdınız buna ve daha fazla kazanma şansımız varmı

youtube göre hiç kazandırmıyor bu probux clixbank vs gibi sitelere göre çok iyi kazandırdığını söyleyebilirim saatte 1-1,5 dolar arası kazanmanız mümkün bugün 0,03 lük görevle uğraşıyorum saatte 1-1,5 dolar oluyor. Emeğe değer mi derseniz saati 2,5 tl lik bir iş olarak düşünürsek değmez ancak zaten pc başındayım arada girer görev yaparım günde ara ara 10 dk 15 dk dan 1 saat ayırsak 1 dolar yapar ayda 30 dolar 75 tl bence azımsanmaz gibi geliyor ama tercih kişiye kalmış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri