Yandeks Kazandırıyor.

ilk üye olduk görev yaptık sonra bidahada görev çıkmadı ne iş acaba ?

ilk üye olduk görev yaptık sonra bidahada görev çıkmadı ne iş acaba ?
Günlük limiti var ve tahminime göre tıklama oranına göre veriyor yani yanlış bile cevap versen arka arkaya tıklama sayın ne kadar seri ona bakıyor, herkese eşit görev verdiğini sanmıyorum, o senin doğru performansınla alakalı.

''Minimum para çekme miktarı 0.02$'dır, bu miktarda haftada sadece 1 kere para çekilebilir. Daha sık para çekmek isterseniz minimum tutar 1$'dır.''

yanlış seçimler yaparsanız görevler gidiyor bilginize

O kalkanı kaldırdığımız zaman bilgisayarımız tehdit altında oluyor arkadaşlar dikkat edin hesaplarınızın şifrelerini falan ele geçirebilirler. Ben günde 1 saat uğraştım 2 günde 9$ yaptım gerçekten güzel paralar veriyor ancak bu kalkan kaldırma olayı sıkıntılı biraz..

O kalkanı kaldırdığımız zaman bilgisayarımız tehdit altında oluyor arkadaşlar dikkat edin hesaplarınızın şifrelerini falan ele geçirebilirler. Ben günde 1 saat uğraştım 2 günde 9$ yaptım gerçekten güzel paralar veriyor ancak bu kalkan kaldırma olayı sıkıntılı biraz..

aynen bende bende rahatsız oluyorum

Konu ile ilgili belirli bir puanlama olduğu söyleniyordu. Sorulara verdiğiniz cevaplara göre yandex size bir puan veriyor ve buna göre görevler geliyor deniliyordu. Yandex e puanlama ile ilgili bir mail atmıştım. Cevap geldi.
Merhaba,

Puan gibi bir özellik mevcut değildir.
Sadece bazı durumlarda, kullanıcılar görevleri istenen başarı ile yerine getirmemeleri halinde, işverenler kullanıcıların bu göreve ulaşımlarını engelleyebilirler.
Şuanda sizde herhangi bir engel görünmemektedir, görev geldikçe erişiminize açılacaktır.
Bilginize sunarım.

--
Saygılarımla,
Bilge Bilir
Yandex Destek Ekibi
Yandex.Yardım

0.02 lik görevler hemen sarıya düşüyor. 0.05 lik olanlar çok tercih edilmiyor sanırım, onları yeşilken yakalayabiliyorum.

Ayrıca görevler günün belirli saatlerinde çıkıyor galiba, henüz gece çıkan hiçbir göreve denk gelmedim. Sizde de böyle mi durum?

Bir de para çekme talebi oluşturup paypal hesabına parası gelen oldu mu?

Konu ile ilgili belirli bir puanlama olduğu söyleniyordu. Sorulara verdiğiniz cevaplara göre yandex size bir puan veriyor ve buna göre görevler geliyor deniliyordu. Yandex e puanlama ile ilgili bir mail atmıştım. Cevap geldi.

ilk başta ben öyle biliyordum görevlerin bir süre sonra açılmasının sebebini ve kişiden kişiye görev değişmesini de ona bağladık yoksa yoktur :)

---------- Spam Engelliyici 19:20 ---------- Önceki Mesaj 19:19 ----------

0.02 lik görevler hemen sarıya düşüyor. 0.05 lik olanlar çok tercih edilmiyor sanırım, onları yeşilken yakalayabiliyorum.

Ayrıca görevler günün belirli saatlerinde çıkıyor galiba, henüz gece çıkan hiçbir göreve denk gelmedim. Sizde de böyle mi durum?

Bir de para çekme talebi oluşturup paypal hesabına parası gelen oldu mu?

konu sahibi olarak ödeme alan birisiyim

ilk başta ben öyle biliyordum görevlerin bir süre sonra açılmasının sebebini ve kişiden kişiye görev değişmesini de ona bağladık yoksa yoktur :)

---------- Spam Engelliyici 19:20 ---------- Önceki Mesaj 19:19 ----------

konu sahibi olarak ödeme alan birisiyim

Senin aldığını gördüm ama senin haricinde alan var mı?

Bugün 0,04$ lık görevi yapıyorum. 5$ birikti hala görev devam ediyor. Günde max. ne kadar görev alan oldu?

görevlerin hepsini tamamladım :D görev başına 1 dolar verseydi mesela arada bir premium reklamlar verseydi premıum olan reklamlar 5 dolar üzeri olaydı kullanılabilirdi aslında

Görevler non stop devam ediyor. Bitince kazancı paylaşıcam.

1.08$ kazandırdı bereket versin :) .

Son düzenleme:
3 $ flaan kazandım 0.05$ lik reklamla yapmıştım bunu, 0.02$ yapasım gelmiyor hiç.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri