Yandeks Kazandırıyor.

Hocam emin misin paypal dönüştürme kuru şu an 2,53140 olarak gözüküyor

Hocam 21 inde quizden 1+++ dolar kadar para geldi dönüştürünce 2.15 gibi bi rakamla çevirdi umarım değişmiştir diyelim ben bakıcam birazdan paypala

---------- Spam Engelliyici 01:33 ---------- Önceki Mesaj 01:28 ----------

Hocam emin misin paypal dönüştürme kuru şu an 2,53140 olarak gözüküyor

(1 USD = 2,53140 TRY) doğrudur hocam sizin dediğiniz

Hocam 21 inde quizden 1+++ dolar kadar para geldi dönüştürünce 2.15 gibi bi rakamla çevirdi umarım değişmiştir diyelim ben bakıcam birazdan paypala

---------- Spam Engelliyici 01:33 ---------- Önceki Mesaj 01:28 ----------

(1 USD = 2,53140 TRY) doğrudur hocam sizin dediğiniz

Kalbime indiriyordun hocam :D Allah seni napmasın :D

5$ paypal hesabıma para çektim. Bekliyor deniyor. bakalım gelecek mi :)

Bu mereti android telefondanda kullana biliyormuyuz? Ben ayarlayamadim pc basinda degilde yolda falan oyun yerine bununla oynarim ben [emoji1]

Tapatalk

görsel ayıklama görevi yapanlar bende bitti şimdi de devam eden var mı?

5 doları bile 1 ayda gönderiyor kaç gün oldu isteyeli. koskoca yandex yani bi neo kadar olamadı.

5 doları bile 1 ayda gönderiyor kaç gün oldu isteyeli. koskoca yandex yani bi neo kadar olamadı.
ilk ücret istediğimde

PAYPAL 1,05 07.03.2015 17.03.2015 SUCCESS
PAYPAL 1,17 09.03.2015 17.03.2015 SUCCESS
PAYPAL 12,00 24.03.2015 OPENED
10 gün içinde geldi ödemelerim. 24 ünde istedim tahmini olarak 4 ü gibi gelecektir bence. koskoca yandex diyoruz ama koskoca google bile hesap yapıyor kesinti hesaplama günü vs derken bir önceki ayın kazancını bir sonraki ayın 24 ü gibi gönderiyor. Sonuçta adamlar hesap yapıyor vs. ali mehmetten ödeme almıyoruz kurumsal firmalar muhasebe... inşallah kazasız belasız alırsın ödemeni.

sirf ne var ne yok bakmak icin 5 gun once uye oldum, bi tane bile gorev vermedi. Siteye zihin okuyucu koymuslar heralde :D

Görev geleyenler sanırım rastgele işaretleyenlerdi, adamlar anlıyor.

Xperia Z3 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

arkadasla dün kahve içerken konustumda toloka nın bi üstünde görev yapıyormus

1 görevi x kişi yaptıktan sonra onların karşısına geliyormus ve onların sectigi secenegi
bilgisayar dogru kabul edip sizin seceneginizi ona göre degerlendiriyormus
%60 ın altına düşerseniz yeni görev gelmiyormus %80 in üstüne cıkarsanız daha iyi görevler geliyormus %90 ın üzerine cıkarsanız da bonus veriyormus gibi şeyler söyledi

onlarada aynı şekil görev şeklinde geliyormus 0.1 ile 1 dolar arası oluyomus 1 görev
ayda 300 doların altına düşerlerse sistem üyeliklerini iptal ediyormus yada %70 in altına düşerlerse ; demekki üst üst giden bi piramiti var yandexsin :D

2-3 gündür 0,02 lik olan görev gelmiyor hep görsel eşleşme olan 0,04 var onu da yapmak çok uzun ya :D 0,02lik olanları adam gibi yapıyodum neden gelmiyor ya

2 Gün içinde sadece 1-2 saat uğraşarak 10$ yaptım ve ödeme talep ettim. Artık görev gelmiyor galiba yandex'i kuruttuk :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri