Yandeks Kazandırıyor.

Birisi para çekme örneğini detaylı bir şekilde yazıp gönderebilir mi?
Bir de PayPal'ın kredi kartı onaylı olması gerekiyor mu? Benim kart farklı bir paypalda onaylı gözüküyor.

Her ne kadar bana daha gelmese de beceriler kısmının geldiğini bildirmek isterim :D

denemek için kaydoldum,bir kaç görev yaptım,tahminimce yandex türkiyede popüler aramalar hakkında bu görevler,ve aramalar son derece talihsiz :D belki sizde görmüşsünüzdür genelde 2-3 harfli şeyler.

ne kadar görev var vs bakabileceğimiz bi yer var mı

10 gün bekledikten sonra aldığım cevap

Kod:
FAILED: Ücret ödeme talebiniz reddedilmiştir. Lütfen W-8BEN formunu doğru doldurulduğunu kontrol ediniz.

Oysaki formu gerekli şekilde de doldurmuştum.

Para çekmeyi başarabilen birileri varsa, formu nasıl doldurmamız gerekiyor bilgi verirse sevinirim.

Payment method Total, $ Start date Finish date Status
PAYPAL 2.28 26.03.2015 OPENED

yazıyor ama gelmedi birşey?

Görevler az da olsa gelmeye devam ediyor.

dnpGn7.png

PAYPAL 12,00 24.03.2015 06.04.2015 SUCCESS

form için yardım edebilirim ama form örneğini koymuştum ilk sayfaya

Günde ne kadar görev geliyor? 0.02 likler yap yap bitmiyor çok zahmetli iş uğraşılmaz gibi geldi bana :) En yüksek 0.05 gördüm onuda yarıda bıraktım el dayanmadı :)

Şu anda size uygun bir görev bulunmamaktadır.
beyler kayıt oldugumdan beri hic görev almadım

cok az kazandırıyor ama olsun artık, urasmak isteyenler için iyi olabilir yani...

İlk başlarda ne güzel günde 7-8$ kazandım şimdi dalga geçer gibi 0.01$ veren görevler var. Garip bir sistem..

10 gun olacak nerdeyse, bir gun bile gorev cikmadi yaa, bi tanecik bile gorev vermedi bana yandex :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri