Yandeks Kazandırıyor.

Daha önceden yandex e kayıtlı telefon numaramın kaybolması sebebi ve yeni numaranın 30 gün sonra !!! aktif olacak olması yüzünden hale, üye olamadığım ve denemek istediğim bir kazanç kapısının adıdır yandex :)

0.05 lik görevleri yaptım 2 hafta önce şimdi 0.01lik var rekabet artınca indirdiler fiyatları :D

imacros aldım 3 günde bi görev geliyo rahat 5$ kazaniyorum ödemeyi bekliom

12,74 gelcek gelsede bot alsam bakarsın ekmek cıkar bot sayesinde youtube amcadan :)

Banada 25$ yollamışlar artık birde profilim sayfasında beceri puanımız var benimki pek iç açıcı değil :)

Hesabımda 1.5 dolar birikmiş sizce bunu nasıl alabilirim kayıpsız bildiğim kadarıyla paypal o parayı çekerken komisyon alıyor yandex money i bilmiyorum ?

93 Alıntılı sorgular
75 Çok sınıflı uygunluk değerlendirmesi
84 İkili uygunluk değerlendirmesi

Beceri puanı gelmesi güzel olmuş ne kadar doğru yaptığımızı görüyoruz en azından.

Hesabımda 1.5 dolar birikmiş sizce bunu nasıl alabilirim kayıpsız bildiğim kadarıyla paypal o parayı çekerken komisyon alıyor yandex money i bilmiyorum ?

paypala aktarırken %2 kesinti yapıyor. Paypaldn da IBAN yazıp hesaba aktarırsanız masraf yok paypalda. Banka kesinti yapar mı bilmem. Yanlız paypaldan hesaba en az 15 TL aktarılıyor.

Konuya açan arkadaşa teşekkürler.
82XU9MN.jpg

Yaklaşık 10 saat önce ödeme gelmiş, konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

İlk çekme talebi başarısız olmuştu, W-8BEN formunu tekrar doldurup sorunu çözdüm. Kesintiyi merak eden arkadaşlar için;

6.01$ talep etmiştim, hesabıma 5.89$ olarak yansımış.

2hhpp2h.jpg

Ödeme zamanı biraz uzun sürdü ama sonunda geldi :) (14 Gün)

arkadaş benim ödemem reddedildi. W8-BEN nasıl doldurdunuz ben ilk örnek e göre doldurdum ama neden olmadı bilmiyorum örnek yada rasgele doldurup paylaşırmısınız?

Konuyu açan arkadaş çok saolsun 40 dolar falan yaptım 5 parça birde 22 dolar ödemede geldi 7 dolar altına paypal kesinti yapmadı bende

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri