Yandex Partner Nasıl Üye Olunur

• Kullanıcı abduko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

abduko

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.abduko.com
Websitesi olan arkadaşlar reklam şirketi bulma konusunda zorlanıyor gerçekten güvenilir bir reklam şirketi bulmak zor bazıları reklam sitelerinin sayımlarından, az para vermesinden şikayetçi bazı reklam şirketlerine kendinizi onaylatmak baya bir sıkıntı örnek google adsense sitenizi çok zor onaylarlar ve tam bir işkencedir ödemenizi yapacağı yakın bir tarihe gelincede hesabınızı askıya alır. ve şöyle diyebiliriz google adsense tekel bir şirketim diyor açık ve net benden başka alternatif yok derken Yandex Partner imdadımıza yetişti şimdi sizlere Yandex Partnere Nasıl Üye Olunur onu anlatacağım.

Mükemmel bir konu takip.Ayrıca film dizi vs her türlü siteyi kabul ediyormu acaba yandex partner ?

alternatif olması her açıdan güzel olmuş.. tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz arkdaşlar..

Mükemmel bir konu takip.Ayrıca film dizi vs her türlü siteyi kabul ediyormu acaba yandex partner ?

hocam büyük ihtimalle etmez diye düşünüyorum bellide olmaz edebilirde çünkü adsense ile aralarında rekabet olacak biliyoruz ki google dizi ve film sitelerini kabul etmiyor yandex kabul ederse yayıncıların çoğu yandexe geçecektir.

Yayıncı payı ne kadar ?

şu an için bilmiyorum bildiğimde burada yayınlayacağım.

Ben yaptım kabul etmedi.

sitenizin içeriği nedir öğrenebilirmiyim ?

alternatif olması her açıdan güzel olmuş.. tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz arkdaşlar..

aynen google adsense tekel olmaktan çıkacak diye düşünüyorum umarım.

hocam banka kısmında takılıyor bende niye öyle oluyor dolar ya euro hesabı mı lazım

hocam banka kısmında takılıyor bende niye öyle oluyor dolar ya euro hesabı mı lazım

yok hayır doları seçin daha sonra hangi bankayı kullanıyorsunuz ? Account Owner kısmına iletişime hangi ismi yazdıysanız onu yzmanız lazım yoksa kabul etmiyor banka olayına gelince hangi bankayı kullanıyorsan “BANKA ADI yurtdışı kodu” şeklinde arama yap oray ayaz kodu sitede detaylı anlattım aslında

En para kullanıyorum hocam deneyeyim

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer çok fazla kişi üye olup reklamları sitesinde yayınlarsa yandex bir yerlere gelebilir.

Websitesi olan arkadaşlar reklam şirketi bulma konusunda zorlanıyor gerçekten güvenilir bir reklam şirketi bulmak zor bazıları reklam sitelerinin sayımlarından, az para vermesinden şikayetçi bazı reklam şirketlerine kendinizi onaylatmak baya bir sıkıntı örnek google adsense sitenizi çok zor onaylarlar ve tam bir işkencedir ödemenizi yapacağı yakın bir tarihe gelincede hesabınızı askıya alır. ve şöyle diyebiliriz google adsense tekel bir şirketim diyor açık ve net benden başka alternatif yok derken Yandex Partner imdadımıza yetişti şimdi sizlere Yandex Partnere Nasıl Üye Olunur onu anlatacağım.

Sitende Hiç Göremedim Reklamları. Sizinki Onaylanmadı mı? Göreydik Nasıl Bir şey Olduğunu iyi Olurdu...

Sitende Hiç Göremedim Reklamları. Sizinki Onaylanmadı mı? Göreydik Nasıl Bir şey Olduğunu iyi Olurdu...

yok bende haber bekliyorum onaylandığında reklamları yerleştireceğim adsense reklamları gibi olacak büyük ihtimalle

---------- Spam Engelliyici 15:16 ---------- Önceki Mesaj 15:16 ----------

Eğer çok fazla kişi üye olup reklamları sitesinde yayınlarsa yandex bir yerlere gelebilir.

inşallah çok güzel olur adsense biraz akıllanır o zaman

film ve dizi sitesi için denicektimde kayıt olamadım isim soyisim türkçe karaktersiz yazıyorm ama genede kabl etmiyo tuhaf

r10 da konu açılış tarihi 2013 :D hala türkçe çalışmaları bitmemiş herhal :D

valla bu işler zor işler hemen şak diye olmuyor en azından reklam alımını aktif ettiler şükretmek lazım :D

film ve dizi sitesi için denicektimde kayıt olamadım isim soyisim türkçe karaktersiz yazıyorm ama genede kabl etmiyo tuhaf

nasıl ne diyor hata olarak veya eminmisin türkçe karakter girmediğine ?

r10 da konu açılış tarihi 2013 :D hala türkçe çalışmaları bitmemiş herhal :D

valla bu işler zor işler hemen şak diye olmuyor en azından reklam alımını aktif ettiler şükretmek lazım :D

nasıl ne diyor hata olarak veya eminmisin türkçe karakter girmediğine ?
evet hocam eminim türkçesi hatalı girişti intival input muydu öyle bişeydi ismi Soner Oruc olarak giriyorm kabl etmiyo büyük küçük hepsini denedm olmadı hatta "deneme ismi" olarka bile girdim kabl etmedi

arkadaşlar bende şimdi hesap açmak istedim banka swıft kodunu gırdım sıkıntı yok.. isim soyisim kabul etmiyor...

21Jk9v.png

arkadaşlar bende şimdi hesap açmak istedim banka swıft kodunu gırdım sıkıntı yok.. isim soyisim kabul etmiyor...

21Jk9v.png

konuyu açıp iyi okursanız arkadaşlar oraya ilk iletişim bilgisine ne girdiyseniz aynen yazmanız lazım soyısım isim baba adı şeklinde iletişime ne girdiyseniz aynısı olmazk zorunda yoksa kabul etmiyor adress bölümüne bankanızın genel müdürlük adresiniz yazsanız da olur

konuyu açıp iyi okursanız arkadaşlar oraya ilk iletişim bilgisine ne girdiyseniz aynen yazmanız lazım soyısım isim baba adı şeklinde iletişime ne girdiyseniz aynısı olmazk zorunda yoksa kabul etmiyor adress bölümüne bankanızın genel müdürlük adresiniz yazsanız da olur

soyısım
adı
baba adı

bu sıra seklinde doldudum , banka bölümene gelince ad soy ad ve baba adını yazdım kabul etmedı.

banaka bolumde : soyısım , ad , baba adı şeklinde yazdım oldu

çok sagol usta çok şaçma banka bilgi doldurma kısmı :/ :D

---------- Spam Engelliyici 15:16 ---------- Önceki Mesaj 15:05 ----------

Film Dizi Sitesi kabul ediliyor mu ? ve günlük tekil hit ne istiyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri