Yandex video reklamı yapacak mı?

Yandex reklam ağına start verdi beklenen 2 faz var, biri YT gibi bir video bloğu üzerinde işleme açması, diğeri ise TR ye kazanç açması...

TR ye açtı diye okudum birkaç frm da ama emin olmadığım için birşey söylemek istemem...

Yandex Advertising Network

Rusları pek sevmem ama rekabet koşulları oluşturursa bu bizim gibi kullanıcılara çok büyük bir faydası olacaktır. Google yi saymıyalım ama youtube ye bir rakip olması güzel birşey

Rekabet olması iyidir, yoksa youtube un emir elinde vereceği parayı kedinin ciğeri beklediği gibi bekliyoruz. En azından tercih sayımız artar youtube da ayağını denk alır.

ey53Lj.jpg
En kısa zamanda olur umarım.

Pasta büyüyecek desenize :D nm nm nm

süper olur bunlar bizim yararımıza google kullanıcı kaybetmekten korkucak yandex googledan adam çekebilmek için bir dolu hizmet & kampanya yapıcak google yetişmeye çalışacak wowwwwwwwwww

Önümüzdeki 5 yıl içinde google gibi en az 3 tane güçlü girişim olacağını düşünüyorum.

Akıllı adam çok dünyada google daki beyinler dışında farklı beyinler boş durmayacaklar

isteyen arkadaşlar video reklamlarına başlayabilir aşşağıdaki linkden adwords'ün yeni rakibi :)
direct.yandex. com.tr/

cözmedim bu olayı sanırım burda sadece site reklamından bahsediyor

video reklam ağı varmı bilmiyorum ama link üzerinden videonumuzun reklamını yapabilme imkanımız olabilir.Bununda devamı gelir diye düşünüyorum beklemek lazım.Youtube gibi para kazandıran bir sistemleri şuan için yok galiba

smdiden yandex'e kayıt olup yedek almak lazım uzun vadede adsense gibi aylarca sırada beklenebilir:d

Türkiye'de daha aktif değil diye biliyorum.

Youtube bu video isinde tekelini kaybetmesi cok zor. Coca Cola, Marlboro'nin da birkac tane sozde rakipleri var ama bu markalarin yanina bile yaklasamiyorlar...

birçok firma yandex'e destek veriyo örneğin program yüklerken hep anasayfa yandex olsunmu vs diye soruyor heryerde karşıma çıkıyor microsoft bile destek veriyor fakat google la başa çıkacağını pek sanmıyorum en azından şimdilik

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri