Yanlış adres.

samet142

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu ay ödeme 10$ geçti
Eft ekledim deneme ücreti daha gelmedi ama o gün pin istemiş otomatik.
Bende adrese bakarken bir baktım ki bizim oturduğumuz yer site yani 4 blok var ben hangi blokta oturduğumuzu yazmamışım ne olacak ?
Bir de bu eft ödemesi ne zaman gelir.

Bende adrese bakarken bir baktım ki bizim oturduğumuz yer site yani 4 blok var ben hangi blokta oturduğumuzu yazmamışım ne olacak ?

Hocam değiştir adresi :)

PIN'iniz, yukarıda belirtilen tarihten 3-5 gün sonra postayla gönderilecektir. PIN'inizin elinize geçmesi, posta hizmetine bağlı olarak 2-4 hafta sürebilir.

Hocam ödeme geldikten sonra m ?

Adresi değiştirme işlemini gönderme işlemini yaptıkdan sonra yapınca bir ayda beklemek zorunda kalıyoruz maalesef. Değiştirmen şart eğer bu şekilde gelirsede eline geçerse kullanırsın bana iki pin geldi yanlış adres yazmıştım yanlış adrese gidip (yan binam) pinimi aldım ne olur ne olmaz diye 2. pinimi istemiştim oda yoldaydı ilk gelen pini girdim kabul etti

Bunun icin en iyi yontem,postaci amcayla konusmak..Eger bu pinler ptt ile geliyorsa,buyuk ihtimalle sitenize gelen postalari da duzenli olarak bir kisi getiriyordur..O kisiyle konusup,sizin isminizi gordugu anda sizin postaniza atmasini soyleyin..En mantiklisi boyle olur sanirim suan icin..Ben eskiden adres hatalarimi bu yolla cozuyordum :)

Bunun icin en iyi yontem,postaci amcayla konusmak..Eger bu pinler ptt ile geliyorsa,buyuk ihtimalle sitenize gelen postalari da duzenli olarak bir kisi getiriyordur..O kisiyle konusup,sizin isminizi gordugu anda sizin postaniza atmasini soyleyin..En mantiklisi boyle olur sanirim suan icin..Ben eskiden adres hatalarimi bu yolla cozuyordum :)

En iyi yöntem bu herhalde yarın gideyim ptt ile aramda 400 metre var orda görevliye söylesem belli bir postacı mı var diye olur mu ?

En iyi yöntem bu herhalde yarın gideyim ptt ile aramda 400 metre var orda görevliye söylesem belli bir postacı mı var diye olur mu ?

tabii ki,bildigim kadariyla her bolgeye belli kisiler bakiyorlar..Yarin gidip konus,Amerika'dan gelecegini falan belirt.Mutlaka yardimci olacaklardir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri