Yanlış Anlaşılma

• Kullanıcı GriAy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

GriAy

Yasaklanmış
Bakın ben ne google'ye mesaj atmayı biliyorum ne şikayet etmeyi biliyorum bunu yapıcak kadar adi bir insan değilim kesinlikle benim konuda gerekli yerlere şikayet edildi yazma sebebim kesinlikle sizin boşunuza 1000 tl etmicek yönteme 1000 tl vermenizi önlemekdi tabi diyebilirsiniz para benim değilmi veririm haklısınız diyecek birşey yok ama sadece PARANIZA YAZIKdiye yazmak istedim, biraz anlayışlı olmanızı istiyorum ve bu konuyu kesinlikle tartışma olsun diye açmadım sadece ve sadece yanlış anlaşıldım onu düzeltmek içindir kalbini kırdıklarım varsa kendilerinden özür diliyorum iyi günler.

Konuyu Nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın konuyu açma sebebim dediğim gibi yanlış anlaşılmalardır . hayırlı günler dilerim

öyle diyeceğine yöntemi burda paylaşırdın kimse de gidip 1000 tl vermezdi hocam

öyle diyeceğine yöntemi burda paylaşırdın kimse de gidip 1000 tl vermezdi hocam

madur olacak arkadaşlar olmasa inanki paylaşırım ben bundan 1 kaç ay öncede bir yöntem paylaştım forumda bedavaya gerekli kişiler bu yöntemi belki hala kullanıyorlardır paylaşmayı sevmeyen bir insan olarak gözükmek istemem.

pusuya yatmış bekliyor herkes :D

Bakın ben ne google'ye mesaj atmayı biliyorum ne şikayet etmeyi biliyorum bunu yapıcak kadar adi bir insan değilim kesinlikle benim konuda gerekli yerlere şikayet edildi yazma sebebim kesinlikle sizin boşunuza 1000 tl etmicek yönteme 1000 tl vermenizi önlemekdi tabi diyebilirsiniz para benim değilmi veririm haklısınız diyecek birşey yok ama sadece PARANIZA YAZIKdiye yazmak istedim, biraz anlayışlı olmanızı istiyorum ve bu konuyu kesinlikle tartışma olsun diye açmadım sadece ve sadece yanlış anlaşıldım onu düzeltmek içindir kalbini kırdıklarım varsa kendilerinden özür diliyorum iyi günler.

Konuyu Nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın konuyu açma sebebim dediğim gibi yanlış anlaşılmalardır . hayırlı günler dilerim
O yöntem hala calisiyor mu ;)

bak arkadaşım,sen yazdın gerekli yerlere mail atıldı diye.millette haklı olarak tepki gösterdi.kimin ne taktiği uyguladığını bilemezsin.sen sanırsın ki sadece sen yada yanındaki birileri keşfetti ,sadece bir kaç kişi biliyoruz diye.

bende bir ara yöntemin birini sadece bir iki kişi biliyoruz sanmıştım ama meğerse en son keşfeden bizmişiz nerdeyse:D

sen orda mail atıldı,bildirildi yakında çöp olacak diye yazarsan bilmeyen adamda gelir tepki gösterir.youtube a atacağına seç kişileri yolla pm lerine.

neyse gelip açıklama yapman yerinde olmuş.

ay oldu hocam oo yöntemi bulalı benim bildigim bende saklı araştırdim ugraştım o kadar zaman harcadım video atmayı bile bırakmıştım bırakın insanlar biraz emek versin

ay oldu hocam oo yöntemi bulalı benim bildigim bende saklı araştırdim ugraştım o kadar zaman harcadım video atmayı bile bırakmıştım bırakın insanlar biraz emek versin

Aynen katılıyorum. Yöntem bende de yok ama bende paylaşılmasını istemiyorum. Biraz uğraşmak gerekiyor ne olursa olsun.
[MENTION=14064]GriAy[/MENTION] yine sen bilirsin ama bence kimseyle paylaşma.

ben biliyorum açıklayamam, burda kimse de gelip açıklamaz dedim bütün form üstüme geldi.. Adam sırf gece gündüz uğraşmasın, aldığı kanallar çöp olmasın diye zoom ile ilgisi yok dedim, herkes görüntü bozulur, izlenmez, yapamazsın, egonu tatmin ediyor dedi ama aslında tek amacım konuyu açan arkadaşın zoom olayına yoğunlamaması gerektiğini anlatmam dı.. [MENTION=10014]Anıl[/MENTION] arkadaşımıza 6 tane dünya engeli geçmiş film kanalı verdim, yalan söylüyor, 2 tl ye kanal arıyor du diyen arkadaşlara söylesin en ufak görüntü de bozukluk varmı söylesin.. Tamam 2 tl gelirli kanalları 4 ay önce kanal arıyordum ama yöntemi 1 ay önce buldum 47 saat uyumadım bilgisayar başında buldum dedim ego dediler..

Tek söyleyeceğim paranızla satın almayın uğraşıp gerçekten bulunacak birşey, tek yapmanız gereken dünya engeli geçmiş videoları bakarak değil görerek izleyin ufak bir ayrıntı var..

ben biliyorum açıklayamam, burda kimse de gelip açıklamaz dedim bütün form üstüme geldi.. Adam sırf gece gündüz uğraşmasın, aldığı kanallar çöp olmasın diye zoom ile ilgisi yok dedim, herkes görüntü bozulur, izlenmez, yapamazsın, egonu tatmin ediyor dedi ama aslında tek amacım konuyu açan arkadaşın zoom olayına yoğunlamaması gerektiğini anlatmam dı.. [MENTION=10014]Anıl[/MENTION] arkadaşımıza 6 tane dünya engeli geçmiş film kanalı verdim, yalan söylüyor, 2 tl ye kanal arıyor du diyen arkadaşlara söylesin en ufak görüntü de bozukluk varmı söylesin.. Tamam 2 tl gelirli kanalları 4 ay önce kanal arıyordum ama yöntemi 1 ay önce buldum 47 saat uyumadım bilgisayar başında buldum dedim ego dediler..

Tek söyleyeceğim paranızla satın almayın uğraşıp gerçekten bulunacak birşey, tek yapmanız gereken dünya engeli geçmiş videoları bakarak değil görerek izleyin ufak bir ayrıntı var..

şaka maka yine şovunu yaptın :cool:

Yalnız abi 6 değil 9 :D Filmlerin dilini bilsem ben izlerim o derece. Hiç bir bozukluk yok. O kadar üstüne geldiniz adamın. Bunu yalakalık içinde söylemiyorum yalakalık yapacak bir insan olmadığımı bilenler biliyor zaten. Aynı dediği gibi çok net şekilde geçirmiş filmleri. Sağolsun hiçbir karşılık beklemeden verdi de kanalları.

Yine fransız kaldık hep böyle oluyor zaten.. Bir daha hep gündüzleri online olucam :)

Bu yazina birşey diyemem ama diğer yazına biraz şov katmadin da denemez.
Benim gördüğüm kadarıyla kamera sallama efekti ile geçiyorlar 1080p olarak.Bu olay after effect Sony vegas vs programlarla yapılabilir.

caponlar özel bir botla yada youtube üzerinden bizim bilmediğimiz bir yöntemle dünya engelini geçiyorlar eğer öyle bir yöntem varsa 1000 tl değil 10.000 tl yine ederi var. ama renderle engel geçmeyi satan arkadaşlar varsa buyursun satsın ama yönteminize benzer şeyler forum da arkadaşlar tarafından açılmış durum da zaten.... her şey para demek değil genel bir yöntemin detaylandırıp en iyi ulaştırmak için beyin fırtınası yapabiliriz ama caponların yöntemini biliyorsan tabi 1000 değil 10.000 e yine satacan o ayrı konu.... faruk ve ibrahim o yöntemi biliyor ama neyse :)

Son düzenleme:
caponlar özel bir botla yada youtube üzerinden bizim bilmediğimiz bir yöntemle dünya engelini geçiyorlar eğer öyle bir yöntem varsa 1000 tl değil 10.000 tl yine ederi var. ama renderle engel geçmeyi satan arkadaşlar varsa buyursun satsın ama yönteminize benzer şeyler forum da arkadaşlar tarafından açılmış durum da zaten.... her şey para demek değil genel bir yöntemin detaylandırıp en iyi ulaştırmak için beyin fırtınası yapabiliriz ama caponların yöntemini biliyorsan tabi 1000 değil 10.000 e yine satacan o ayrı konu.... faruk ve ibrahim o yöntemi biliyor ama neyse :)

Sen bana 10 bin lira ver ben sana dünya genelini japonların taktiği ile geçirmeyi öğreteyim :)

Benimde bi dünya engeli geçme taktiğim var ama şu adamlarınkini görünce hayret ettim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri