Yanlış isme para gönderme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caner1992

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bugun kafamın dalgınlıgından
İban adresini dogru yazdım ama soyisimi yanlış yazmışım haliylede hesabına para geçmemiş daha önceden başına gelen varmı böyle birşey
banka saatleri içerisinde oldugu için eft emri degil direk kesildi parası 2 banka farklı bankalar
neler yapabilirim en hızlı şekilde

eger paran iade edilmediyse kendi bankanı ara onlar itiraz açacaklar.n kısa surede paran iade oluyor.

Paranın iade edilmesi gerekli bende böyle bir sorun yaşamıştım ( mesai saatleri içindeydi ) geri iade etmişlerdi paramı

Parani yarin iade ederler. Iban bilgisi ve isimden bir harf bile tutmasa geri geliyor. Ben her ay mutlaka dalginliktan yasiyorum bunu.

Hocam bende yanlışlıkla ad yazan yere ıban yazmıştım bankayı aradım işlem yaptılar ve diğer banka ile iletişime geçip iade istediler 2 saat sonra param hesaba geri yatmıştı.Zaten ıban ve isim soyisim uyuşmayınca para havuza gidiyor siz bankayı arayın durumu anlatın onlar gereken işlemi yapacaktır.

yani bir işlem yapmasam yarın geri gelir diyorsunuz yani :) tamamdır teşekkür ederim hafta sonu girmese bari araya resmi tatilden önce haletsem iyidi

Kendimi Çok kötü hissetim :) biraz ara vermeliyim bu işlere kafa kalmadı :D mail açarken isim soyisimleri kendim uydurdugum için adamın adını düzgün yazmısım soyismini resmen uydurmuşum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri