Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eski sevgilim gibi günde 4-5 kere aradıgı oluyo telefonunu açmıyorum,bu lanet olası banka neden böyle herkezemi böyle davranıyorlar Yoksa sadece bana karşımı bu tutumları?
Benimde yapı kredi bankası kredi kartı ve banka kartı var bu kadar aranmıyorum
Genelde sürekli aradıkları zamanlar gecikmiş kredi kartı borcu olduğu zaman.
Aranan numaranın başında +90 veya +80 varise sahtekar dolandırıcı onlar. Aşağıdaki konuyu inceleyin
http://www.ytpara.com/konu-disi/111329-90-850-220-0000-sahte-ziraat-numarasi-aman-dikkat.html
Sende taciz et tehdit et şubenizi basarım de seni kara listeye alsınlar.![]()
Bana digitürk yapıyordu küfrettim daha aramadılar sen arayan numarayı engelle gitsin
arkadasın borcu için beni aradı .. tanıyormusunuz diyor :![]()
Engelle.![]()
valla bilmiyorum nerden beni buldular acaba ..... aldığı krediyle de alakam yok . arkadaşınızı görürseniz bizi aramasını söyleyin diyor![]()
Aktif olarak kullandigim 4 banka var ama bunun kadar boşbogazi yok en sonunda bende ilişkimi kescem bu bankaylabende enson illallah ettim cenazede aradı benı :S gitti bankaya kapattırdım herseyi aramadılar ... en son gecen kartıda kredı kartınıda kapadım en sevmediğim bankadır kendisi...
Kes hocam teb kuveyt en para yeterde artar bile ...Aktif olarak kullandigim 4 banka var ama bunun kadar boşbogazi yok en sonunda bende ilişkimi kescem bu bankayla
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maaş bankam olur kendileri. Altın, vadesiz hesabım ve kredi kartım mevcut. Öyle sık aramazlar. Hatta en son ne zaman aradıklarını hatırlamıyorum bile.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.