Yaptığım kamillik :(

• Kullanıcı bLueworLd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bLueworLd

Kayıtlı Üye
Az önce eski açtığım kanallara bakıyordum ve sevineyim mi sevinmeyeyim mi kararsız kaldığım bir olayla karsılaştım . Ocak ayında bir kanal açmışım 15 milyona yakın izlenim almış ben işe videoyu atıp para kazanmayı filan açmayı ertesi gün yapan biriyim ve ne yazık ki o kanala ertesi gün girmemişim ve doğal olarak ta para da kazanamadım :( Bunu neden mi yazdım tecrübelerimden sizde faydalanın bugünün işini yarına bırakmayın arkadaşlar :)

:D bende çok oluyo kanalı açıyorum adsenseye bağlamayı unutuyorum kanalı kontrol ederken .... :D :D

Benim bağlıda işte ünlem vermesin diye bir gün sonra açıyorum para kazanmasını . Kanalı quize bağlıcam şimdi

bende varım o kervanın içinde merak etme bide sonradan para kazanmayı açınca ünleme düşmesi yok mu insanın içi cız ediyor.

Benim en çok üstünde durduğum konudur.
Eski kanalları mutlaka kaydederim. Kanal takiple falan.
Çöp niteliğinde hiç girmeyeceğim kanallardan neler çıktı neler o yüzden hiç takibi bırakmayacaksın abi.

bende varım o kervanın içinde merak etme bide sonradan para kazanmayı açınca ünleme düşmesi yok mu insanın içi cız ediyor.

Para kazanmayı açmadım bende daha ondan korktuğumdan .d partnere bağlıyacağım

Benim en çok üstünde durduğum konudur.
Eski kanalları mutlaka kaydederim. Kanal takiple falan.
Çöp niteliğinde hiç girmeyeceğim kanallardan neler çıktı neler o yüzden hiç takibi bırakmayacaksın abi.

Aynen hocam valla en iyisini sen yapıyorsun

Kervanda bende varım. Zaten çalışma şeklim öyle. Hiç bir kanalı bağlamam iyi izlenme alınca bağlarım hergün önceki günle arasındaki farka bakarım sıçrama varsa bağlarım. Bazen işte gözden kaçıyor. fakat 15m hiç kaçmadı hatta hiç tek kanalımda olmadı:)

Ediyordu... quiz sağolsun artık etmiyor :)

Kervanda bende varım. Zaten çalışma şeklim öyle. Hiç bir kanalı bağlamam iyi izlenme alınca bağlarım hergün önceki günle arasındaki farka bakarım sıçrama varsa bağlarım. Bazen işte gözden kaçıyor. fakat 15m hiç kaçmadı hatta hiç tek kanalımda olmadı:)

Ediyordu... quiz sağolsun artık etmiyor :)

Ben mi bunu kanallar kısmına değilde excell dosyasına kaydetmişim :D

kardeşim şimdi 15 milyon desek bgbg hadi 4 tl olsun yaklaşık 60 bin tl yapar tabi bgbg oranını bilmem imkansız türkçeyse 7-8 milyar anca alırsın ama 60 bin tl olduğunu düşünürsek asgari ücretle yaklaşık atmış ay yapar, 60 hiç çalışmadan bu parayı alıcatın ama üzülme giden para olsun ama 60 milyar yani az da değilki ama üzülme

Bu hataya düşmemek bir kanal takip programına bakar
Adsense yada parnere bağlamasınızda kanal takibe eklersiniz kanalı.
Kanal patlarsa zaten kanal takipte listenin en üstüne çıkar kanal.
Hem kanalın bağlı olup olmadığıda gözükür programda, bağlı değilse girip bağlasınız

kardeşim şimdi 15 milyon desek bgbg hadi 4 tl olsun yaklaşık 60 bin tl yapar tabi bgbg oranını bilmem imkansız türkçeyse 7-8 milyar anca alırsın ama 60 bin tl olduğunu düşünürsek asgari ücretle yaklaşık atmış ay yapar, 60 hiç çalışmadan bu parayı alıcatın ama üzülme giden para olsun ama 60 milyar yani az da değilki ama üzülme

Türkçe değil hocam yabancı dil di :( 3 ayda filan almış bu izlenimi :D

Bu hataya düşmemek bir kanal takip programına bakar
Adsense yada parnere bağlamasınızda kanal takibe eklersiniz kanalı.
Kanal patlarsa zaten kanal takipte listenin en üstüne çıkar kanal.
Hem kanalın bağlı olup olmadığıda gözükür programda, bağlı değilse girip bağlasınız

Öyle olacak artık :D

Kanal takip ten hiç kanal kapanması yaşayan oldumu bende takip Prog almak istiyorum

"60 milyar yani ama uzulme" cumlesini yazarken icin cizz etti ama dimi hocam :D

Üzülme hocam kısmetden ötesi olmaz ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri