Yardım Amaçlı Açılan Bir Konu !

• Kullanıcı kubmarley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Hocam valla bana yardımcı olursan çok dua alırsın.

Bize ytpara da Trabzon !

özel mesaj attım, arkadaş kimliğe bakmalı bence kameradan diyimi :)

3-5 kazanıyorum daha az kazanan arkadaşları eklersin listeye ama bazen video atarken canım sıkılıyor muhabbet edecek birini arıyorum yt konusunda bilmeyen bir arkadaşa söyledim 1 ay boyunca aradı pişman ettirdi yardım edeyim dedim (ama arıyor yok render ne yok bot ne herşeyi sordu hiç araştırmadı ondan dolayı diyorum) eğer muhabbet etmek istersen ö.m atarsın

Konu sahbinden Allah razı olsun. Örnek bir çalışma diye düşünüyorum şahsen. İnşallah hakedenler yardım alır.

Ben de 4 kişiden biri olmaya talibim. Umarım hayırlısı olur.

[MENTION=11292]kubmarley[/MENTION] pm alabilir miyim :)

Konu sahbinden Allah razı olsun. Örnek bir çalışma diye düşünüyorum şahsen. İnşallah hakedenler yardım alır.

Forumda çok üstadımız var , 5 6 haneli rakamlar kazanan yoldaşlarımız çok ama 2 3 haneli kazananlar daha cok , hiç kazanamayanlar dahada çok . Bu arkadaşlarımıza yoldaş olmamız bizim boynumuzun borcu dıye düşünüyorum .

Helal olsun hocam sizin gibiler bu dünyaya zor geliyor.. İnşAllah hakeden ve gerçekten durumu zorda olanlar seçilmiş olur.. Allah yardımcınız olsun takdir ettim

bence alacağınız kişilerin neler yazdıklarını bi inceleyin hocam.mesjalarını konularını insanlarla iletişimlerini :) Umarım herkes içn hayırlara vesile olur bol kazançalr iyi çalışmalar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri