Yardım Amaçlı Açılan Bir Konu !

• Kullanıcı kubmarley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

kubmarley

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.coinskop.com
Merhaba yoldaşlarım , uzun suredir youtube ile çalışmaktayım . Kazancım ihtiyacım kadardır ne fazlasını nede azını kazanmam , fazlasını kazanırsam o parayla ihtiyacı olan birine en kotusu cuma gunleri camiye yardım ederim :) . Boş zamanımı taktik aramakla geçiririm ve kendime tecrube kazandırırım . Gelelim işin özüne . Forumda gordugum üzere şuanda adsense ve kanal olumsuzluklarından dolayı youtubeden sıkılmıs ama bırakamıyacak kadar durumu kotu ve youtubeden gelecek paraya gerçekten ıhtıyacı olan arkadaslar goruyorum ( Açılan konulardaki ; Sorularından , Çabalarından , Yeni Kazanc sistemi arama çogunlulugundan ).
Forumdan 4 Kişiye ücretsiz olarak yardım etmek harita olmak ıstıyorum . Neden 4 Kişi ;

- Olur olmayan zamanlarda rahatsız edecek arkadaslar olacagı için ,
- Herşeyi hazıra konmak için her sıkıntısını araştırmadan bana soracak arkadaslar olacağı için ,
- Ihtıyacı olmayıpta kazancını arttırmak isteyen arkadaslar olacağı için ,
- Daha fazla kişi ile ugrasacak vaktim olmadığı için ;

4 Kişi Nasıl Seçilecek ;

Skype yoluyla 3 Soru soracagım bu sorulara gelen cevaplardan yola çıkarak 4 Arkadaşı seçecegim .

Peki Başka nelere önem verilecek ;

- Youtubeden ödeme almış olması gerekıyor . ( Başlamış , uğraşmış , denemiş, çabalamış , emek harcamış ama hakkını alamamış olması )
- Yaşı + 20 olması gerekıyor ( İnsanların gerçekten paraya ıhtıyacı genellikle bu yaştan sonra başlıyor ) .
- Universite öğrencilerin ve evli arkadaşlar 1 ön seviyede olacak seçim konusunda . ( Universite zamanındakı zorlukları ve aile içinde parasızlık sıkıntılarını tattığımdan dolayı bu şekil düşünüyorum )

Neden böyle birşey yapıyorsun ,

Arkadaşlar bilgi tecrube paylaşılınca guzeldir . Ben kazanıyorsam benim kadar uğraşan arkadaşında kazanması haktır .
Ben bu eğitimi bitirdikten sonra o 4 arkadaşımdan her biri 4 kişiye daha yardım etse toplamda 20 kişiye yardım edilmiş olacak ... ve buda beni en mutlu edecek konudur .

Bu sıcak ortamda 4 arkadaş ve ben olarak 5 kişi bir aile olacağız . Gereken zamanda muhabbet makara , gerek zamanda başımızı kaldırmadan işimize devam edeceğiz . Eğitim bittikten sonra herkezin ayrı bir araştırma gorevi olacak . Bu gorevler üstünde yoğunlasacak tam güncel bilgiye ulaşacak , o konuyla ilgili sorunumuzda o arkadaş cevabımız olacak .

Bismillahirrahmanirrahim , Allah utandırmasın .

Kabul bitiş süresi 15.10.2014 Dür .

Skype adresim konunun altındaki istekte bulunan arkadaslara ozelden verilecektir , yinede ufak tefek soruları olacak arkadaslarda skype istiyebılır .

Son düzenleme:
güzel olur umarım seçtiğin kişiler gerçekden hakeden kişiler olur başarılar

Skype adresinizi alabilir miyim?

edit: ilk maddeyi alamamış olarak okudum ben. O kritere uymuyorum

Son düzenleme:
Aslında talip olmak isterdim ama +20 olduğu için başarılar diyorum

- Universite öğrencilerin ve evli arkadaşlar 1 ön seviyede olacak seçim konusunda . ( Universite zamanındakı zorlukları ve aile içinde parasızlık sıkıntılarını tattığımdan dolayı bu şekil düşünüyorum )
şimdi herkes üniversite öğrencisi veya evli olur :D

bende talibim
Ayrıca bu güzel düşünceniz için Allah razı olsun Allah daha da hayırlı kazançlar nasip etsin

Pm gönderdim.

Allah utandırmasın. Kim olursa olsun kazanır umarım.

inşallah konu sahibine gerçekte düzgün ve ihtiyaç sahibi insanlar yazar.. Allah herkese bol kazanç nasip etsin

bende katılmak istiyorum ama 18 yaşındayım ve hiç ödeme almadım nasıl olacak ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri