[YARDIM] Bi kanalımdan adsense ilişkisini nasıl kesebilirim ?

• Kullanıcı Dizici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Dizici

Yasaklanmış
Arkadaşlar soru başlıkta gayet açık bi kanalımın kapanma ihtimali var adsenseye bi zarar gelmesin diye adsense ilişkisini kesmek istiyorum ama nerden yapacagımı bulamadım yarıdmcı olur musunuz :)

kardeş youtube=kanal ayarları=para kazanma=Adsense ilişkisini incele veya değiştir kolay gelsin

adsenseden hesap ayarlarindan altta mail adresleri var oradan istedigini x isaretiyle cikar

adsenseden hesap ayarlarindan altta mail adresleri var oradan istedigini x isaretiyle cikar

ilk defa duyuyorum ....eminmisin hocam öle bir şey olduğuna....

hocam kanaldan adsens eilşikisini değiştir de sonra dasense hesbaı omayan bir mail adresiyle ilşkilendir .sana uyarı verir yönlendirmedne sonra bu hesabınızn adsensesi yok almak istemezmisin felan diye....sonra geri kanal gel adsenseye bak adsense hesabı aktif değil der başka yayıncı kimliği gösteirr zaten ...bu şekild eçıakrırsın

hocam adseseden hesap ayarlarindan o mail adresini cikardigin zaman adsenseyle kanal iliskisini kesmis oluyorsun

hocam adseseden hesap ayarlarindan o mail adresini cikardigin zaman adsenseyle kanal iliskisini kesmis oluyorsun

Aradan 1 küsür yıl geçmiş ama yine de sormak istedim.

Bu tür bi ayarın olduğundan emin misin? Şahsen Adsense'in altını üstüne getirdim ama bulamadım böyle bi seçenek.

En basit biçimiyle sahip olduğum kanalın Adsense ile ilişkisini nasıl kesebilirim?

Aklımda o sahip olduğum görüntülenme ve aboneler ile partnerliğe başvurmak var. Ama Adsense hesabı ile ilişkisini kesmek istiyorum bunu yapmadan önce.

Yardımcı olabilecek olan var mı?

Cevap zaten yazılmış. Kanal ayarlarından adsense ilişkisini incele veya değiştir de , oraya rastgele bir mail adresi yaz , formu doldur ve başvuru yap. Adsenseyi değiştirmiş olursun eski adsensenle de bağlantısı kesilmiş olur.

Aradan 1 küsür yıl geçmiş ama yine de sormak istedim.

Bu tür bi ayarın olduğundan emin misin? Şahsen Adsense'in altını üstüne getirdim ama bulamadım böyle bi seçenek.

En basit biçimiyle sahip olduğum kanalın Adsense ile ilişkisini nasıl kesebilirim?

Aklımda o sahip olduğum görüntülenme ve aboneler ile partnerliğe başvurmak var. Ama Adsense hesabı ile ilişkisini kesmek istiyorum bunu yapmadan önce.

Yardımcı olabilecek olan var mı?

Cevap zaten yazılmış. Kanal ayarlarından adsense ilişkisini incele veya değiştir de , oraya rastgele bir mail adresi yaz , formu doldur ve başvuru yap. Adsenseyi değiştirmiş olursun eski adsensenle de bağlantısı kesilmiş olur.

Ben de diyorum ki öyle bir kısım yok. Yani " Adsense ilişkisini incele veya değiştir " şeklinde bi ibare yok. Sadece " ilişkilendirdiğiniz Adsense hesabı onaylandı " kısmı var.

Sorun bu.

Anladım. O zaman, o adsensenin ayarlarından youtube bağlantısını kesip birkaç gün bekle. Bu şekilde halledebilirsin diye düşünüyorum.

Ben de diyorum ki öyle bir kısım yok. Yani " Adsense ilişkisini incele veya değiştir " şeklinde bi ibare yok. Sadece " ilişkilendirdiğiniz Adsense hesabı onaylandı " kısmı var.

Sorun bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri