Yardıma ihtiyacım var Düğün yapıcam :))

• Kullanıcı marcareklam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

marcareklam

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ,
Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum . 28 yaşımdayım bu yaşıma kadar birçok iş yaptım kendi ufak şirketim de vardı .

2 sene önce Almanya'ya geldim sıfır olarak 2 senedir de öyle böyle yaşıyorum . Bide işte nikah yaptım ev kurdum derken kendi yağımda kavruldum durdum .

Aralıkta düğün yapıcam Türkiye'de ( aileler bekliyor ) az buçuk giderleri halloldu bilet alındı falan ...

Bu aralar geceleri uyku girmemeye başladı bi iş yerinde çalışıyorum ama gelen o ay içinde gidiyor . Yani açıkcası biraz daha para lazım biraz daha rahat olmam lazım . Gideyim cebimde para olsun sıkıntı olmasın istiyorum yani ...

Öyle para destek alacağımda birisi yok gidip ordan burdan isteyecek biri de değilim .

Ama varsa bana birisi 5 bin tl çıkarmı :))))) ( burası şaka devam ediyorum ) :D

Forumda görüyorum mesela 1 hafta da açtığı kanal hergün 15 dolar kazandırmış veya daha fazla . Hatta birini gördüm aylık kazancı 3600 dolar olmuş falan . Veya 3 tane video ile günde 30 dolar kazanıyor :/ ( Allah daha çok versin )

Yahu bende 1-2 aydır uğraşıyorum yok yani nerde o kazançlar .

Haber yüklüyorum hatta özgün yapmaya başladım . Fotoğraf koyuyorum , texti speeche döndürüyorum , altınada haber müziği yapıştırıyorum süper video oluyo :)

Düğüne kadar 1 buçuk ayda 1-2 bin lira bu youtube dan biriktirebilsem süper ötesi ...

Bana yardım lazım yani arkadaşlar birisi desin ki bak şunu yap parayı kap varmı öyle birşey ??? Bu konuda forumdan yardıma ihtiyacım var .

Saolun şimdiden :)

Merhaba arkadaşlar ,
Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum . 28 yaşımdayım bu yaşıma kadar birçok iş yaptım kendi ufak şirketim de vardı .

2 sene önce Almanya'ya geldim sıfır olarak 2 senedir de öyle böyle yaşıyorum . Bide işte nikah yaptım ev kurdum derken kendi yağımda kavruldum durdum .

Aralıkta düğün yapıcam Türkiye'de ( aileler bekliyor ) az buçuk giderleri halloldu bilet alındı falan ...

Bu aralar geceleri uyku girmemeye başladı bi iş yerinde çalışıyorum ama gelen o ay içinde gidiyor . Yani açıkcası biraz daha para lazım biraz daha rahat olmam lazım . Gideyim cebimde para olsun sıkıntı olmasın istiyorum yani ...

Öyle para destek alacağımda birisi yok gidip ordan burdan isteyecek biri de değilim .

Ama varsa bana birisi 5 bin tl çıkarmı :))))) ( burası şaka devam ediyorum ) :D

Forumda görüyorum mesela 1 hafta da açtığı kanal hergün 15 dolar kazandırmış veya daha fazla . Hatta birini gördüm aylık kazancı 3600 dolar olmuş falan . Veya 3 tane video ile günde 30 dolar kazanıyor :/ ( Allah daha çok versin )

Yahu bende 1-2 aydır uğraşıyorum yok yani nerde o kazançlar .

Haber yüklüyorum hatta özgün yapmaya başladım . Fotoğraf koyuyorum , texti speeche döndürüyorum , altınada haber müziği yapıştırıyorum süper video oluyo :)

Düğüne kadar 1 buçuk ayda 1-2 bin lira bu youtube dan biriktirebilsem süper ötesi ...

Bana yardım lazım yani arkadaşlar birisi desin ki bak şunu yap parayı kap varmı öyle birşey ??? Bu konuda forumdan yardıma ihtiyacım var .

Saolun şimdiden :)

Yanlış Adres , ALLAH Yardımcın Olsun ...

Sorduğun soruların cevapları forumda bolca mevcut.

Benimde pek kazandığım yok ama bu şekilde herkes yazarsa foruma yazık olur. Umarım iyi şekilde düğünü geçirirsiniz. Keşke rahatlığa kavuştuktan sonra düğün yapsaydınız.

ben youtubeden sabırlı olmasını öğrendim.şuan kurduğum kanallardan 2 ay gelir beklemiyorum. mesela :) 1-2 ayda 1.2bin kazanılsa direk ben şuanda sabit 50bin kazanıyordum :)

Benimde pek kazandığım yok ama bu şekilde herkes yazarsa foruma yazık olur. Umarım iyi şekilde düğünü geçirirsiniz. Keşke rahatlığa kavuştuktan sonra düğün yapsaydınız.

kısmet işleri hocam malesef onu hesaplayamıyorsun

kardeş burda kimse hayrına kategori veya yükleyeceğin videoyu söylemez çünkü onlarda o kategorileri bulmak için emek,zaman harcıyor sen 3-4 gün kategori aramalısın sonra o kategoriye yoğunlaşmalısın...

sevgili arkadaşım işin hiç kolay değil tabii...evlilik zor...vede para ihtiyacı...öncelikle sen burdakilerin öyle atıp tutmalarına bakma nedense bu sitede herkes milyoner ...200 binlerden aylık 5 bin 10 bin kazandığından araba lardan evlerden bahsedior herkes biraz heyecana geliyorlar diyebilirim...hiç öyle kolay değil ...parmakla sayılacak kadar azdır kazanan sayısı...anlıyacağın ego tatmini ....bence öncelikle kesinlikle temel işin olarak görmemelisin ekstra işin varmış zaten ...sana önereceğim kesinlikle her videoyu kanalına yükleme haber olsun güncel olsun diye ...gerçektende haber değeri taşısın ama birtek haber olsun ....hani derlerya köpeğin ısırması değil insanın ısırması ...böle haberlerin peşinden koşarsan 1 video bile işini fazlasıyla görecektir ...kategori olarak birşey önermeyi doğru bulmuyorum sitede ...onun içinde kendi sevdiğin veya çevrendeki insanların izlemekten zevk aldığı şeyleri düşün ve onlar üzerine kanallar oluşturmaya çalış karışık videolar olmasın konulardan ve içerikten uzaklaşmadan bu tür kanallar uzun vadede kazandıracaktır...onun dışında foruma çok bağımlı kalma derim burda birşey beklemektense interneti alt üst et derim....kolay gelsin iyi forumlar

Ben 8 ay çalıştım, 8 ay çalıştıktan sonra bazı şeyler öğrendim. 3-4 ay hiç yemedim kazanmadım 5.6 ayda az 7.8 ayda çok şükür. Yani demek istediğim öyle 1 ayda binlere gelmek için bir kaç ayınızı vermeniz gerekir. Ha size yardımcı olupta hazır kategori kanal verirse orasını bilemem böyle yaparsa da pek sağlıklı olmaz zaten. Kendiniz öğrenirseniz sizin için daha iyi olur. Bir de bayağı sıkılaştı Youtube eskisi gibi pek rahat olamıyorsun hep bir korku içindesin.

Sahsen ben dügün yapsam YouTube'den gelen para ile yapmazdım.
Kendin emeginle calıs kardesim.Buradan gelecek paradan hayır gelmez.

Ben 8 ay çalıştım, 8 ay çalıştıktan sonra bazı şeyler öğrendim. 3-4 ay hiç yemedim kazanmadım 5.6 ayda az 7.8 ayda çok şükür. Yani demek istediğim öyle 1 ayda binlere gelmek için bir kaç ayınızı vermeniz gerekir. Ha size yardımcı olupta hazır kategori kanal verirse orasını bilemem böyle yaparsa da pek sağlıklı olmaz zaten. Kendiniz öğrenirseniz sizin için daha iyi olur. Bir de bayağı sıkılaştı Youtube eskisi gibi pek rahat olamıyorsun hep bir korku içindesin.

kardeş sen askere gidiyordun ne oldu karıştırdım mı yoksa? :D

Bencede hocam kazandıgınız paraların bir miktarını bana verıın hayır gelmez ben olsam kullanmazdım :D

bende 2 ay önce evlendim arkadaşlar bana da lazım kpss mağduru işsizlerdenim hayrına 3-5 kategori atıverin. Çok istemiyorum daha askere giderkende isterim Allah nasip ederse çoluk çocuk olursa onlar içinde 1-2 tane atarsınız ee bunların düğünü sünneti okul masrafları olacak hepsini tüketmeyelim şimdiden.
pm leri beklemekteyim :D

Bu dünyada kimsenin eline düşmeyeceksin [MENTION=12459]marcareklam[/MENTION] abi , hele de kimseden yardım istemeyeceksin , ALLAH kolaylık versin inşAllah herşey gönlünce olur

modlar neden bu konuyu halen kilitlemedi anlamış değilim?
12-Forumda "Yardim edin"Acill"Lutfen bakin" vs tarzi konu basliklari ile konu acilmasi yasakdir..Bu tur konu acanlar 1.ci seferde 1 Gun.2. Seferde 3 Gun uzaklastirma alir.

daha zorluk görmemişsiniz yardım istiyorsunuz. aç kalsanız herkes yardıma koşar ancak bu tür durumlar da böyle konular açarak gerçek yardımın değerini bitiriyorsunuz

böyle düşünüyorsan/inanıyorsan buna eger,bu forumda napıyorsun sen hocam :) burası normal webmaster sitesi degil sonuçda hepimiz kıyısından köşesinden youtube ile para kazanıyoruz.napalım kazançları yakalım mı ödemeleri alınca :)

---------- Spam Engelliyici 03:32 ---------- Önceki Mesaj 03:32 ----------

modlar neden bu konuyu halen kilitlemedi anlamış değilim?
12-Forumda "Yardim edin"Acill"Lutfen bakin" vs tarzi konu basliklari ile konu acilmasi yasakdir..Bu tur konu acanlar 1.ci seferde 1 Gun.2. Seferde 3 Gun uzaklastirma alir.

daha zorluk görmemişsiniz yardım istiyorsunuz. aç kalsanız herkes yardıma koşar ancak bu tür durumlar da böyle konular açarak gerçek yardımın değerini bitiriyorsunuz

kilitlemeye geldim,önce bi mesaj yazayım demiştim :p

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri