[MENTION=14216]caner1992[/MENTION]
Allah razı olsun hocam :/
Ailenin banka hesabı yokmuş Yarın tanidigimiz konusacak bir hesap actiracak
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=14216]caner1992[/MENTION]
Allah razı olsun hocam :/
Ailenin banka hesabı yokmuş Yarın tanidigimiz konusacak bir hesap actiracak
Konuyu yukarda tutalımda belki istihdam sağlayabilecek bir arkadaş görür ...
Bizim çektiklerimiz dertse bu ailenin ki ne oluyor. Utandım şimdi bütün dert dediğim saçma sapan şeylere Allah yardımcıları olsun. Sizin gibi duyarlı insanlarında rızkı bereketi artsın allah razı olsun hocam.
Bizim çektiklerimiz dertse bu ailenin ki ne oluyor. Utandım şimdi bütün dert dediğim saçma sapan şeylere Allah yardımcıları olsun. Sizin gibi duyarlı insanlarında rızkı bereketi artsın allah razı olsun hocam.
[MENTION=14216]caner1992[/MENTION] Canerim sen kendin mi vereceksin para falan toplansa? Arada başkaları mı var aileye ulaşacak?
[MENTION=46780]yaneolsun[/MENTION] Bu duyarlı davranışın için teşekkür ederim..mağaza kapattım elimde giyim kıyafetleri var hocam eksiklerini giyim konusunda öğrenip söylerseniz kargo ile gönderebilirim elimde olan kısmını tabii ... giyilmemiş yeni mont pardesü kazak v.s ihtiyaçlarını Skype ekleyip bana bildirirseniz kargoyla gönderirim kargo parsanı da öderim sorun değil hocam Allah kabul etsin kim iyilik yaparsa
Skype [email protected]
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]
Abi iletirim bende zaten bir miktar ve erzak icin gidecegim insallah
kimsenin aklına yanlış bir durum gelmemesi için eşimin halasının kızı bugün o aileye konuyu bahsedecek sagolsun
Allah razi olsun cümlemizden
Yaş cinsiyet beden ögrenecegiz bugun kıyafet yardımı yapacak yaneolsun Allah razı olsun
Seni biliyoruz caner kimsenin aklına bişey gelmez, en azından benim aklıma kardeşim.
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]
Abi iletirim bende zaten bir miktar ve erzak icin gidecegim insallah
kimsenin aklına yanlış bir durum gelmemesi için eşimin halasının kızı bugün o aileye konuyu bahsedecek sagolsun
Allah razi olsun cümlemizden
Yaş cinsiyet beden ögrenecegiz bugun kıyafet yardımı yapacak yaneolsun Allah razı olsun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.