Yardımınıza ihtiyacı Olan Biri Var

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] sagolasin Allah razı olsun Hüseyin haklisın benimde aklimda gelen askere iş aramak var ama bilgisayarlari yokki evde kaldiki anlayacaklarini zannetmiyorum evdeki tek saglikli kisi bu 15 inde gelecek olan Çocuk diger aile bireyleri bir ton hastaliklari var

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] sagolasin Allah razı olsun Hüseyin haklisın benimde aklimda gelen askere iş aramak var ama bilgisayarlari yokki evde kaldiki anlayacaklarini zannetmiyorum evdeki tek saglikli kisi bu 15 inde gelecek olan Çocuk diger aile bireyleri bir ton hastaliklari var

Ekibe alacak birileri çıkarsa bilgisayarın sözünü ben veriyorum. Çok iyi birşey olmayabilir belki ama çalışılacak birşeyler alırız Allahın izniyle. Yani ne bileyim mesela bota kanal ekletme işi falan verilip en azından adam 100 200 kanal eklese tanesi 25 kuruş olsa bile 25 50 lira civarı para kazanır günde. Bir de çok fazla adam çıkabilir yani bota kanal ekletecek filan ne bileyim. Aklıma gelen fikir bu yani pek spamla alakam yok aklıma gelmiyo o nedenle detaylı şekilde.

Bu ayın 16 sında Asker batmandan gelecek lakin otobus bileti paraları yokmuş imkanı olup karsilayabilecek varmi

Allah yardımcıları olsun, ama şunuda yazmadan edemicem, keşke bukadar çocuk yapmasalardı, bakamayacaklarını bildikleri halde

Haklisiniz hocam 3 cocuklari var 2 aile bir arada yasiyor kaderlerine terketmek vicdanima sıgmadigi icin yardimci olmaya calisiyorum

arkadaşın dedi gibi bende devlet yol parası veriyor biliyorum bi araştırsın

Nasıl yol parası veriliyor? sadece askere giderken 17,75 lira mı ne tren parası veriliyor gelirken bir şey yok, ben 2010 da öyle gördüm askere giderken tren parası 17,75 almıştım

arkadaşın dedi gibi bende devlet yol parası veriyor biliyorum bi araştırsın

Askere gitmiyor ama Askerligi bitti donuyor
biraz arastirdim acemi birligine giderken dagitima giderken ve usta birligine giderken belirli illerde karsilaniyormus lakin dönüş icin bisey yazmiyor

Son düzenleme:
Nasıl yol parası veriliyor? sadece askere giderken 17,75 lira mı ne tren parası veriliyor gelirken bir şey yok, ben 2010 da öyle gördüm askere giderken tren parası 17,75 almıştım

benim dedim olay 2015 hocam abime 200 250 tl gibi bir para vermiştiler ama o denizci idi fark oluyor mu bilmiyorum

Luks batman ve star batman var ayin 16 dinda saat 12 ikisindede 80 tl ama once sizin dediginizi arastiriyim bir
biraz arastirdim acemi birligine giderken dagitima giderken ve usta birligine giderken belirli illerde karsilaniyormus lakin dönüş icin bisey yazmiyor

Son düzenleme:
[MENTION=14216]caner1992[/MENTION] caner hocam son durumlar nedir ? benimde corbada tuzum bulunsun istiyorum

Ramazan ayı malum ailenin yardıma ihtiyacı var zekat fitrelerinizi yollayabilirseniz sevinirler kendileri ile gorüstüm ihtiyacları devam ediyor

Allah yardımcıları olsun. Malum ödeme günü güncelleyelim.

Aileye daha sonrasında yardım gelmediginden yardımcı olamadım Allah yardım etsin :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri