paypalda 55 tl param var eğer komisyonsuz bozucak arkadaş varsa bana özel den mesaj atsın (para direk ailenin hesabına gidicek)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
konu sabitlendi..
edit: diğer elektrik faturası da ödenmiş arkadaşlar..
hocam eksikleri yazarsan veya banka numalarını tekrar yazarsan gören arkadaşlar 5-10 tl gönderecektir..
herkesten Allah razı olsun..
İban Numarası Zirat Bankası Hesabıdır.
Adsenseler Yattı inşallah Yardımcı olan çıkar bu kış gününde aileye yardımcı olabilirsiniz
TR41 0001 0016 0779 0792 1050 01
özlem GEZER
Bir miktar yolladım kardeş.Allah yardımcıları olsun
Tesekkur ederim Allah razi olsun Sagolun Allah hayrinizi kabul etsin
Hocam allah kolaylık versin birşey belirtmek istedim o gelen icra emrindeki rakamı ödemek yeterli değil vekalet ücreti de var onun. Borçlu olan kim birde#Konu güncel son 3 saat kaldı yoksa kendi hesabımdan yollamak zorunda kalacagım Elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisiyorum Aileye
Hocam allah kolaylık versin birşey belirtmek istedim o gelen icra emrindeki rakamı ödemek yeterli değil vekalet ücreti de var onun. Borçlu olan kim birde
2 aile 1 evde yasiyor anneleri evde 1 telefon var sadece hocam zaten tutar bu kadar degil baya bir miktar vardı o kapandı kira ve elektirik faturalari odendi ailenin 250 tl bugun yollarsalar sorun olmayacakmis
Listede genç çocuklarda var onlar çalışmıyor mu ?
Okuyorlar Abi okula gidip geliyorlar şuan ailede tek çalışan var oda kadın temizlige gidiyor oda yetmiyor Erkek kolu ile ilgili sıkıntı olmuş suan işsiz bakiyor biseyler ama cok agir yuk ile ilgili isler zor bide hepatit c mi ne var ayagındada hafif topallama var![]()
durum nedir hocam yardıma ihtiyaç var mı ?
Ben 250 yolladim ama hocam 100 tl ile hastaneye gitti kadın okuldan bir aile o eksik 100 tamamladı hacizlik durum kalktı bu arada nasipse Askerimiz Geliyor 15 terhis olacak otobus bileti falan ihtiyaclari vardı hocam suan ellerinde 50 tl den fazla para oldugunu dusunmuyorum ailenin bu gelecek cocuk işe girer hemen saglam cocuk
bi alacağım var hocam 50 tl direk ihtiyaç sahibine vercem dedine göre 4 gün i çinde vericek olmadı paypal da 55 tl var onu bozmaya çalışırım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.