Yarım Ton Kömüre İhtiyacım Var

• Kullanıcı KacaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İhtiyaç hala devam ediyorsa bilgileri bana atabilirsiniz . kömür denince canim sobada kizarmis ekmek istedi yaw

bu forumda olmaktan gurur duyuyorum gerçektende çok yardımcı bir forum bende elimden geleni yapmak istiyorum.

Halini kirayı ödeyemediğim için zamanında evden atılan ben bilirim kardeşim öğrencilik zordur.Bu formun değerlerini kaybetmemesi için el birliği ile formumuzu koruyalım...Saygılar...

Dönem Kanunu Sultan Süleyman dönemi o zamanlar istanbulun her tarafında insanların zekatlarını koyması ıcın betondan yaklaşık 1 metrelik ufak taş yapılar varmış.İnsanlar zekatını vermek istediği zaman giderlermiş atarlarmış zekatlarını öyle bi hal almışkı o zekat konulan taş yapılar dolmuş taşmış insanlar sokaktan cevirdiğine zekatımı sana verebılırmıyım dermiş çok çok zor bulurlarmış zekatlarını verecek birilerine bu forumda bana böyle bişeyi hatırlattı biz en zayıf halkamız kadar gucluyuz biz bu yüzden 600 küsür yıl dünyaya hükmettik bir gun bu forumda da yokmu yardıma ihtiyacı olan kardeşimiz diyecekmişiz gibi geliyo bana

Gerçekten duygulandım. Bu foruma geldiğime 1 kez daha seviniyorum. :)

Ben okurken de bu forum olaydı keşke, yaz okulunda az bankta yatmadıydık :)
Yardım eden veya etmeyi en azından olsaydı ederdim demeyi aklından geçiren herkese Allah daha çok versin. Neyse daha fazla konuşmayım yahu duydulandım la...

Bu forumu nereden buldum bilmiyorum ama bulmama vesile olandan Allah razı olsun.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION], çorbada benim de tuzum olsun isterim. Belirtilen miktarı bölüşelim, hayırda bizim de payımız olsun ve yük dağıtılsın.

Selamualeykum.

Resulullah (sav) buyurdular ki: "Kardeşine zalim de olsa mazlum da olsa yardım et" "Mazlumsa yardım ederim, zalim nasıl yardım ederim?" diye sorulmuştu. "Onu zulümden alıkoyarsın, bu da ona yardımdır" buyurdu.Kaynak;BUHARİ.

Yardım isteyen bir kişiye bu şekilde ilgilenilip ihtiyacının giderilmesi, ytpara.com dayanışma örneğini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.
Umarım bu tablo hiçbir zaman bozulmaz. :)

Dostum bende öğrenci adamım bilirim senin durumunu. Allah yardımcın olsun. Bu durumu çözmende yardımcı olacaklardan da Allah razı olsun.

Konu kilitlense güzel olur, Allah hepinizden razı olsun insanlık gerçekten ölmemiş.

mobil mesaj

Ne diyim... Allah gönlüne göre versin!

De okuduğumu anlayabiliyorum ondan şüphen olmasın...

Böyle bir konu altında kimseyi üzmek istemem o yüzden uzatmıycam!

---------- Mesaj saat 21:46:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:45:29 civarında gönderildi. ----------

Hesap numaranı, şubeyi vs. atarmısın bana!

arakadaşın bilgilerini bende rica edim, bende öğrenciyim ve ailemden uzağım bunun nedemek olduğunu belkide en iyi bilenlerdenim. Öğrencilere destek lütfen

Arkadaştan gerekli bilgiler alınmıştır, bir elin verdiğini diğer elin görmemesi gerek derler... bu nedenle konuyu kilitlemenin vakti geldi!

Problem giderilmiştir... Yardım etmek isteyip durumu el vermeyen arkadaşlardan da Allah razı olsun günüllerinin temizliği yeter...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri