Yarın büyük gün!

Birkac kisi bu ay iyi kazandigini, gelecek ay iyi para bekledigini yazmis. Korkarim ki, gelecek ay para kazanmalar kesinlesmeden once google fena bir vurgun yapar. Herkesin iyi kazandigini onlarda goruyor, o kadar parayi odememek icin birsey yapma olasiklari var.

[MENTION=5069]eptenaykiriyim[/MENTION]
"Ben yükledim breaking bad. Ama sadece yükledim yani o kadar. sonrasını hatırlamıom karanlıktı :D "

Siz birde bana bakın ben Game of Thrones yükledim 2000 aboneli kanala telifte gelmedi 3. taraf dışında sevindim tabi 2 tane 3.tarafı sildim yattım uyudum uyandım hit almış öle bir hit almışki ucmuş direk 8 tane birden :D 6 telif yemiştim :( onlardan kurtulurken diğer 2 side bombalandı tecrübe oldu ama
bu dizilerde vur kaç yapabilsek aslında paraya ne deriz acaba :D

Risk nedirin cevabını riks budur diye yanıtlamış burada arkadaş :D

Birkac kisi bu ay iyi kazandigini, gelecek ay iyi para bekledigini yazmis. Korkarim ki, gelecek ay para kazanmalar kesinlesmeden once google fena bir vurgun yapar. Herkesin iyi kazandigini onlarda goruyor, o kadar parayi odememek icin birsey yapma olasiklari var.

ya hocam oyle bır yazmıssın google sankı fakır bır kurum :D onlar bızım kazandıgımız mıktarları garsona bahsıs dıye vermez :D forumdaki bazı arkadaşlar sanıyorkı google cok kazanınca para vermemek ıcın banlıyor yok oyle bırsey google bıze 1 verıyorsa kendı 5 alıyor .

---------- Mesaj saat 14:40:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:39:27 civarında gönderildi. ----------

Büyük gün geliyo 100K :D

hayırlısı bakalım nerde kutluyoruz abi :D

ya hocam oyle bır yazmıssın google sankı fakır bır kurum :D onlar bızım kazandıgımız mıktarları garsona bahsıs dıye vermez :D forumdaki bazı arkadaşlar sanıyorkı google cok kazanınca para vermemek ıcın banlıyor yok oyle bırsey google bıze 1 verıyorsa kendı 5 alıyor .

---------- Mesaj saat 14:40:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:39:27 civarında gönderildi. ----------

Boş bi tarla bulur kutlarız :D

Bim dende Le Cola ile Ucuz cips lerden alırım :D

Google borsada halka acik, dunyanin en buyuk sirketlerinden bir tanesi. Bu tur sirketler ne kadar buyuk olurlarsa olsunlar, 1 kurusun bile hesabini yaparlar. Zamaninda ayni buyuklukteki Amerikan sirketleri biraz daha fazla para kazansin diye, Afganistan'da, Irak'ta kadin cocuk yasli demeden milyonlarca insani katlettiler. Onlari yapan zihniyet senin benim gibi milyonlarca adsense sahibinin 300-500 dolarina el koymaktan neden cekinse, sonucta bu parayi uye sayisiyla carpinca onemli bir para yapiyor

Hic yakistiramadim :)

sorma ya biz 1-2k para alınca parti verecek mekan arıyoruz,100K parayla tarlada le cola olmadı hiç :D
100K aldığımda tüm foruma bi hafta çeşme tatili benden;)
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] sen de 100K aldığında miami tatili yaparız:rolleyes:

sorma ya biz 1-2k para alınca parti verecek mekan arıyoruz,100K parayla tarlada le cola olmadı hiç :D
100K aldığımda tüm foruma bi hafta çeşme tatili benden;)
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] sen de 100K aldığında miami tatili yaparız:rolleyes:

Kardesim bana Allah'in her gunu tatil :)) [MENTION=1523]mNote[/MENTION] 'u da alirsin gelirken, ingilizcesini baya ilerletmis :)

Google borsada halka acik, dunyanin en buyuk sirketlerinden bir tanesi. Bu tur sirketler ne kadar buyuk olurlarsa olsunlar, 1 kurusun bile hesabini yaparlar. Zamaninda ayni buyuklukteki Amerikan sirketleri biraz daha fazla para kazansin diye, Afganistan'da, Irak'ta kadin cocuk yasli demeden milyonlarca insani katlettiler. Onlari yapan zihniyet senin benim gibi milyonlarca adsense sahibinin 300-500 dolarina el koymaktan neden cekinse, sonucta bu parayi uye sayisiyla carpinca onemli bir para yapiyor

fakat sonucta google daha cok kazanıyor dedıgım gıbı bize 1 veriyorsa kendi 5 alıyor ... ornegın youtubedan aylık 100bin $ alan ınsanlar var bunların basına neden aynı sorun gelmıyor cunku adamlar ozgun vıdeo yapıyor forumun buyuk cogunlugu spam yapıyor yuksek mıktarlara gelıncede youtube'da vıdeolarını ınceleyıp spam oldugunu telıf sahıbı olmadıgını anlayınca kapatıyor kanalını yanı sen yuksek kazanınca kapatmıyor sen yuksek kazanıp vıdeo sahıbı olmadıgın ıcın kapatıyor kanalını .

---------- Mesaj saat 15:23:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:21:29 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] Söyler :D [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] Oynar Eğleniriz yani :D:):D

mNote abim parayı aldık'dan sonra :D Tüm Forum Üyeleri İle Birlikde Tarlada Yemek Ziyafeti :D

DSC_0033.JPG

Kardesim bana Allah'in her gunu tatil :)) [MENTION=1523]mNote[/MENTION] 'u da alirsin gelirken, ingilizcesini baya ilerletmis :)

sorma ya,instagram etiketleri ,youtube kanalları derken ben de derdimi anlatacak kadar biliyorum.Emin ol yaza kadar voleyi vurursam gelicem,şu filmlerdeki miami beach'leri bir de dünya gözüyle görelim.Belki özgün video da çekeriz ha? ne dersin.:D
not: ''derdin ne'' esprisini yapmassan sevinirim :o

valla bugun tüm kanallarımın para kazanması gitmiş son 4günde 1000 liraya yakın kazanç vardı heralde youtube çok gördü bize bukadarı yeter dedi adsensete sorun yok şükürki ama kanallar gitti senin yazdıgın beni çoşturdu saol kardeşim yeni kanal açıyorum hemen :)

sorma ya,instagram etiketleri ,youtube kanalları derken ben de derdimi anlatacak kadar biliyorum.Emin ol yaza kadar voleyi vurursam gelicem,şu filmlerdeki miami beach'leri bir de dünya gözüyle görelim.Belki özgün video da çekeriz ha? ne dersin.:D
not: ''derdin ne'' esprisini yapmassan sevinirim :o

Adaş Acun Reyizin Dediği Gibi Olmasın'da :D
Acun Ilıcalı Miami Macerası - YouTube

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri