Yarın Dananın Kuyruğu Kopuyor Arkadaşlar !

• Kullanıcı RoLLeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım 24'ünde işleme konulup 25'inde yatıcak halbuki 21'i yazıyordu adsensede fakat bulamadım kaldırmışlar şimdi en erken 24 diyor

Kuyruk acısı çekiyoruz

300 dolardan kese kese 199,95 tl kalmış onuda bu ay vermezler büyük ihtimal.
vermezler kesinlikle kardeşim , benim 99,45$ dolarda kalmıştı daha önce vermiyor.

bu arada bütün kanallarının para kazanması devre dışı olanlar ekleyinde skype imzamdan bi çare düşünelim . böyle olmaz bu kanalları açtırmak lazım acil :D

bugün olmadı bari yarın yatırsınlar da ihtiyacımız var yahu. Mail'de 21'inde yatacak deniyor kendimizi ona göre ayarladık : /

Daha Hollanda'da isleme girmedi ki Tr de 2 gun sonra giriyor her zaman isleme.

Kimileri ayin 21'den itibaren ibaresini ayin 21'inde anladigindan bu sabirsiz bekleyislerinizi biraz daha surdureceksiniz.

Ayin 21'inden itibaren ibaresi ucu acik bir ifade :) Adamlar 30'unda yapsa odemeyi neden 30'unda yaptiniz diyemezsiniz .(Normalde desenizde birsey farketmez ya neyse ).

Kimileri ayin 21'den itibaren ibaresini ayin 21'inde anladigindan bu sabirsiz bekleyislerinizi biraz daha surdureceksiniz.

Ayin 21'inden itibaren ibaresi ucu acik bir ifade :) Adamlar 30'unda yapsa odemeyi neden 30'unda yaptiniz diyemezsiniz .(Normalde desenizde birsey farketmez ya neyse ).

Kırmızı FGA yı gördüm dedim demek tartışma çıktı hem konu kilit hem ban var zannettim Psikolojimiz bozuldu be abi

Hmm. Anladığım kadarı ile 21-30 arası yapılıyor.
ülkeden ülkeye ve duruma göre değişebiliyor.

Bazi kullanicilarin panelinde "Otomatik odeme islemi devam ediyor" yazisi cikmis. Bu ne demek oluyor sizce?

Valla ben de r10'daki kullanicilarin yalancisiyim.Benim de panelimde boyle bi ibare yok simdilik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri