Yaşadığım ülkede SIM KART 1.25 KURUŞA geliyor.

• Kullanıcı Emredms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
boş durmada ne iş yaparsan tutar ;)

брат по-моему не надо продать за 1трл. Это же пустая работа. Вот один совет от меня, просто открой 1 канал каждый день, через 2 месяц каждый день будешь выиграть почте 20 долларов. По-моему продать симкарты равно потерять время..

O değil de konu dil yarışına döndü lütfen saptırmayın yazıyorsanız Türkçe yazın yorumlarınızı herkes anlayabilsin..

брат по-моему не надо продать за 1трл. Это же пустая работа. Вот один совет от меня, просто открой 1 канал каждый день, через 2 месяц каждый день будешь выиграть почте 20 долларов. По-моему продать симкарты равно потерять время..
eywalllah sağol düşüncelerin için kardeşim.bakalım eğer olmazsa kanal açıp açıp kazanmaya çalışırız.ama içini doldurmas kısmında tıkanıyorum ben.

---------- Mesaj saat 09:09:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:05:52 civarında gönderildi. ----------

Sen kanal başı 75 kuruştan sat bak nasıl alıyorlar :D

hocam 15 dakikada açıp satışa sunayım? takır takır gider diyeceğin fiyat varmı?

hocam bu kartlar türkiyede kullanılabilir mi? Cevabınız evet se kart başına fiyatı söylerseniz ben çok sayıda alım yapabilirim

eywalllah sağol düşüncelerin için kardeşim.bakalım eğer olmazsa kanal açıp açıp kazanmaya çalışırız.ama içini doldurmas kısmında tıkanıyorum ben.

---------- Mesaj saat 09:09:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:05:52 civarında gönderildi. ----------

hocam 15 dakikada açıp satışa sunayım? takır takır gider diyeceğin fiyat varmı?

75 kurustan bi 50 tane alrıım heralde ;)

75 kurustan bi 50 tane alrıım heralde ;)

hafttasonu başlıyorum hocam.mailler açılacak soyle birşey dşünüyorum.her hatta 2 adet 15 dakka açma oldugu için 10 alıma 2 adet 15 dakika açık olacak.50 adet alan ztn otomatik 10 tane açık almış olacak fiyat 60 kuruş yine.

hafttasonu başlıyorum hocam.mailler açılacak soyle birşey dşünüyorum.her hatta 2 adet 15 dakka açma oldugu için 10 alıma 2 adet 15 dakika açık olacak.50 adet alan ztn otomatik 10 tane açık almış olacak fiyat 60 kuruş yine.

tamamdır hayırlı satıslar sımdıden .

s.a hocam maiileri açmaya başladım haberiniz olsun.her sim için 2 adet 15 dakikada ekliyorum.10 adet için 4 adet 15 dakika açık oluyor.siparişiniz varsa hazırlayayım hemen

s.a ordan kart alınca türkiye sınırlarında aktif oluyormu işimize yararmı yani hocam
türkyede ? Toplu alımlar için
yada tayland taraflarında'da ucuzmu acaba kız arkadaşım var olmadı o alır açar ordan .d

Tüh be büyük dayımda yeni döndü o taraflardan :D

s.a ordan kart alınca türkiye sınırlarında aktif oluyormu işimize yararmı yani hocam
türkyede ? Toplu alımlar için
yada tayland taraflarında'da ucuzmu acaba kız arkadaşım var olmadı o alır açar ordan .d

Tüh be büyük dayımda yeni döndü o taraflardan :D
hocam orada aktif olacağını sanmıyorum.ihtiyacınız kadar soyleyin ben sizin için aktif edip verebilirim zaten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri