ya u4us zdes.dengi normolno poydetno nada mnogo dengi.bishkek uje bil o4in dorogo gorod
![]()
universiteti? da bishkek ne ploxo gorod. ya lublu bishkek. prosta mnogo denig nada
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ya u4us zdes.dengi normolno poydetno nada mnogo dengi.bishkek uje bil o4in dorogo gorod
![]()
da v universiteta.ty ranshe bıla v bishkeke ili net?no ty pravda nada mnogo deniguniversiteti? da bishkek ne ploxo gorod. ya lublu bishkek. prosta mnogo denig nada![]()
hocam konu açıp sipariş alsam mantıklımıdır?güven var bide insanlar neden inansın nosunun dogru olduguna?
Sen kanal başı 75 kuruştan sat bak nasıl alıyorlar![]()
da v universiteta.ty ranshe bıla v bishkeke ili net?no ty pravda nada mnogo denigpetomu ya prodayu sim kartu
![]()
hocam gmail hesapları diye açtım konu 60 kuruş iyi olmadımı? kanaldamı ekleyeyim?
eywalllah sağol düşüncelerin için kardeşim.bakalım eğer olmazsa kanal açıp açıp kazanmaya çalışırız.ama içini doldurmas kısmında tıkanıyorum ben.брат по-моему не надо продать за 1трл. Это же пустая работа. Вот один совет от меня, просто открой 1 канал каждый день, через 2 месяц каждый день будешь выиграть почте 20 долларов. По-моему продать симкарты равно потерять время..
Sen kanal başı 75 kuruştan sat bak nasıl alıyorlar![]()
eywalllah sağol düşüncelerin için kardeşim.bakalım eğer olmazsa kanal açıp açıp kazanmaya çalışırız.ama içini doldurmas kısmında tıkanıyorum ben.
---------- Mesaj saat 09:09:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:05:52 civarında gönderildi. ----------
hocam 15 dakikada açıp satışa sunayım? takır takır gider diyeceğin fiyat varmı?
75 kurustan bi 50 tane alrıım heralde![]()
hafttasonu başlıyorum hocam.mailler açılacak soyle birşey dşünüyorum.her hatta 2 adet 15 dakka açma oldugu için 10 alıma 2 adet 15 dakika açık olacak.50 adet alan ztn otomatik 10 tane açık almış olacak fiyat 60 kuruş yine.
s.a hocam maiileri açmaya başladım haberiniz olsun.her sim için 2 adet 15 dakikada ekliyorum.10 adet için 4 adet 15 dakika açık oluyor.siparişiniz varsa hazırlayayım hemen75 kurustan bi 50 tane alrıım heralde![]()
s.a hocam maiileri açmaya başladım haberiniz olsun.her sim için 2 adet 15 dakikada ekliyorum.10 adet için 4 adet 15 dakika açık oluyor.siparişiniz varsa hazırlayayım hemen
hocam orada aktif olacağını sanmıyorum.ihtiyacınız kadar soyleyin ben sizin için aktif edip verebilirim zaten.s.a ordan kart alınca türkiye sınırlarında aktif oluyormu işimize yararmı yani hocam
türkyede ? Toplu alımlar için
yada tayland taraflarında'da ucuzmu acaba kız arkadaşım var olmadı o alır açar ordan .d
Tüh be büyük dayımda yeni döndü o taraflardan![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.