Yasaklı kelimeler(Topluluk)

• Kullanıcı GriAy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
İlk siteden başlıkalrı kalın yaptım yeni attığım videolarda videolar 106 izlenmeye kadar geliyor sonra takılıyor kalın yazmakla alakası varmı tesadüf mü yoksa

hocam acaba benim videolarda ondan mı acaba bilmiyorum son 2 gündür bu yöntemi kullanıyorum sorunsuz çalışıyor ama attım videolar 150 izlenmeyi geçmiyor birde ben bunun yanında emoji ekliyorum başlıklara

hocam acaba benim videolarda ondan mı acaba bilmiyorum son 2 gündür bu yöntemi kullanıyorum sorunsuz çalışıyor ama attım videolar 150 izlenmeyi geçmiyor birde ben bunun yanında emoji ekliyorum başlıklara

hocam yazının başına mı ekliyorsunuz emojini? ben öyle yapıp arama yaptım herhangi bir videoyu hiç bir sonuç çıkmadı sona eklenirse farketmiyor hatta ortasına ekledim yine sonuç çok az çıkıyor.O başa ekleyenler sanırım belli bi kitlede yayınlıyorlar ondan izlenim alıyor.

hocam yazının başına mı ekliyorsunuz emojini? ben öyle yapıp arama yaptım herhangi bir videoyu hiç bir sonuç çıkmadı sona eklenirse farketmiyor hatta ortasına ekledim yine sonuç çok az çıkıyor.O başa ekleyenler sanırım belli bi kitlede yayınlıyorlar ondan izlenim alıyor.

hocam başlıkları şu şekil yapıyorum

birinci kelime emoji ikinci kelime

yasaklı kelıme nedemek

+18 se tamamda , bu yasaklı kelıme olayını kım cıkardı anlamıyorum

hocam başlıkları şu şekil yapıyorum

birinci kelime emoji ikinci kelime

sizde deneyinde hocam ben
1- ❤baslık❤2.baslık❤ böyle sonuç çıkmadı
2- baslık ❤ 2.baslık ❤ böyle çok az çıktı
3- baslık 2.baslık ❤ böyle normal sonuç
emojinler aramada kısıtlıyo sanırımbaşta ve ortada olunca.bende kaldırdım bana öyle geldi.

sizde deneyinde hocam ben
1- ❤baslık❤2.baslık❤ böyle sonuç çıkmadı
2- baslık ❤ 2.baslık ❤ böyle çok az çıktı
3- baslık 2.baslık ❤ böyle normal sonuç
emojinler aramada kısıtlıyo sanırımbaşta ve ortada olunca.bende kaldırdım bana öyle geldi.

aynen hocam bende 2 gündür emoji kullanıyorum ve bu taktiği ama izlenimler acayip düştü aramalarda cıkıyor videolarım ama 150 izlenmeyi geçmiyor nedense emojiden oldugunu düşünüyorum bende yarın bütün videoları temizliyip düzgün şekilde başlıklar girecem

Bende sakıncalı bir durum yok zaten kalın daha güzel gözüküyor diye öyle yapmıştım ama google arama sonuçlarıdna sıkıntı çıkarıyor normale döndürdüm ben.

Bende sakıncalı bir durum yok zaten kalın daha güzel gözüküyor diye öyle yapmıştım ama google arama sonuçlarıdna sıkıntı çıkarıyor normale döndürdüm ben.
bu kelimelerle ilgili hiç videom ve kanalım yok onun için bu sıralama konusunda hiç bir bilgim yok hocam onun için birşey yazamıyorum o konuda
ama bazı emojili videolar görüyorum üst sıralarda onların sırrını çözmek lazım

bende bir ara klavye karekteri kullanmıştım 18+ deneme amaçlı :D sıkıntı olmamıştı sonra sildim videoyu

Bu yöntemi kullandığım videolar hit konusunda takılıyordu. indexde sorun yok indexleniyor ama nedense izlenme konusunda sıkıntı vardı tekrar düz metin halinde yazdım başlıkları ve videolar hit almaya başladı. Ama gözüme çarpan videolar var bu yöntemi kullanıp milyon izlenen o arkadaşlar ya başka taktikle yapıyor yada videoların yüklenmesi eski izlenmeyi önceden almış olabilir. Youtube yeni güncelleme ile bunada önlem almış ve bizde yöntem yaramıyor olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri