yaşar network

O sitedeki bilgilerin hic biri dogru degil ki? Ayrica anlayin sunu artik 1000 izlenim basina para odemiyor music nation. Sitende [MENTION=14816]ODEL[/MENTION] adli arkadasin sitesinin kopyasi olmus.

daha güzelini söyliyim alttaki face hesabına bak holly networkte aynı kişinin enteresan

daha çok kazanacaksınız demişsiiz hocam.Acaba bloke koyulma durumları nedir ? adettendir bi sorayım zaten klasik boş sözler gelir bize öderlerse öderiz falan :D

O sitedeki bilgilerin hic biri dogru degil ki? Ayrica anlayin sunu artik 1000 izlenim basina para odemiyor music nation. Sitende [MENTION=14816]ODEL[/MENTION] adli arkadasin sitesinin kopyasi olmus.
bayilik sistemimi verdim o yuzden site ayni gozukuyor.1000 izlenmeye neden bu kadar takıldınız anlamadım.yanlıs bisey yok orda.Bu arada kendisi bana işi öğreten birisidir.Her türlü desteği verebileceğinden eminim arkadaşlara.Bol kazançlar hayırlı uğurlu olsun :)

Son düzenleme:
MUSİC NATİONS ise uzak durun bu partnerden.

Hocam bence adamın işini baltalamayın adam sonuçta işini yapıyor. Haziran ayı kazançları konusunda mesajını gördüm sanırım o sinirle yazıyorsun bunları ama yanlış yapıyorsun. Benim ödemem NOT PAID ve gelicek umarım bekliyoruz herşeyi kendi emeğimle tek kanaldan yaptım özgün sayılırdım ve iyi meblalar kazanıyordum. Azcık başka yere suç atmayı bırakında yaptığınızın ne kadar legal ne kadar illegal olduğunun farkına varın lütfen.

Yanlış anlamayın ama iletişim kısmında Telefon numarası özellikle verilmemişse ben bu işte bir iş ararım. :) İletişim telefonunu yazarsanız mail yerine telefonda görüşmek adına ararım. Zaten bayraklı 5 dk ötemde. ;)

Yanlış anlamayın ama iletişim kısmında Telefon numarası özellikle verilmemişse ben bu işte bir iş ararım. :) İletişim telefonunu yazarsanız mail yerine telefonda görüşmek adına ararım. Zaten bayraklı 5 dk ötemde. ;)

Hayır merak ettim bu işte ne iş arıyosun? böyle düşüneceksen hiç girme bile bu işe.Ön yargılı kişilerden nefret ederim.Sen Başka networklerde adresine bakıyor musun? Elin gavuru sana adres veriyor mu? hey allam hilmi sinirlendi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri