Yaşar Nuri Öztürk vefat etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şuanda bu memlekette cesur adam gibi adam, gerçekleri korkmadan söyeleyen sadece birkaç hoca tek var

Biri Furkan Cemaatinin kurucusu Alparslan Kuytul, diğeri oflu hoca olarak bilinen Yasin Gündoğdu, bir iki tane daha var isimleri aklımda değil

kalan diğerleri menfaatçi çıkarcı, veya kalemi kırılmasın görevden alınılmasın diye birçok şeye ses etmezler, korkaktırlar çünkü, aylık alacağı paraya bakarlar

"Ölülerinize sövmeyiniz." (Buhari, Cenâiz 96.)

Cumhur ulemaya göre, bir fasıkın ölmeden önce tövbe etmiş olması ihtimali mevcut olduğundan, fasık bile olsa hiçbir Müslümanın ölümünden sonra kötülüklerini zikretmek caiz değildir.

anlayabileceğin dilden cevap vermeye çalıştım. boşa kürek salladığımın farkındayım ama olsun, sıkıntı yok.
Benim mesajimda hakaret yok. Allah ameline göre muamele etsin dedim okuduysan. Ama zerre sevmezdim zorunda da değilim

Son düzenleme:
Benim mesajimda hakaret yok. Allah ameline göre muamele etsin dedim okuduysan. Ama zerre sevmezdim zorundada değilim

Sövmek, hakaret etmek sadece bela okumak ya da 'senin ...' diye saymak değildir. Ayrıca mesajında küfür olmayabilir, içinden geçeni okumak çok da zor değil. İyi forumlar..

"Gerçekler"i açık açık, korkmadan söylediği ve insanların bu gerçeklerin farkına varması için elinden gelen çabayı gösterdiği için sevilmezdi. Aynı zamanda hukukçu ve bilim adamıydı. Allah gani gani rahmet eylesin.

[MENTION=38317]omer54[/MENTION] ben de engellisin kardeşim boşa beni alintilama mesajlarini okumuyorum bile

sakallı sarıklı cüppeli olmadığı ve sağ görüşlü partiye katılmadığı için birileri tarafından sevilmeyen hocadır. işinize gelmiyor tabi. Allah rahmet eylesin.

cahil yobaz beyin yıkayıcı degildi onun için sevilmezdi, gerçek müslümanlar severdi yada beyni yıkanmamış olanlar, adam gibi adamdı allah rahmet eylesin.

ölünün arkasında konusan bu tipler nedense her konuda böyle yapıyor ve kimsede bi ceza vermiyor. Konuya yazmak zorundada degiller yani ama sırf ortalıgı karıstırmak icin mutlaka yazmaları gerekir.

Allah rahmet eylesin ..

Sürekli 1-2 tip her konuda siyasi taraflarını belli edip, insanları tahrik ederek tartışma çıkarma peşindeler. Hiç utanma yok insanlarda.

Allah rahmet eylesin.

Aynen öyle ölü seviciliği yapmadığı takır takır konuştuğu için arkadaşlar sevmez sevmeyen arkadaşlara lira ver ayağının altını yalarlar.

önce bi insanlarla konuşmasını öğren hakaret etmeyi bırak senin gibilerin sülalesinide biliriz ayak yalamayıda geçtim kim bilir liraya neler yaparlar

Allah rahmet eylesin. Mekanını cennet eylesin. Çok derin bir bilgi birikimi vardı. Videolarını çok izlediğim bir insandı.

önce bi insanlarla konuşmasını öğren hakaret etmeyi bırak senin gibilerin sülalesinide biliriz ayak yalamayıda geçtim kim bilir liraya neler yaparlar

kanka benim yazdığım şeyi niye bana yazıyosun hemde aynısını ? Konuşmayı sen bilsen ne yazdığımı anlardın,madem kişisel görüş buda benim kişisel görüşüm diye yazmıştım.Niye üstüne alınıp rahatsız oldun yaran var demekki lirayla ilgili.Spam yapmaktan beyin devrelerin yanmış senin.

Ölünün arkasından konuşulmaz goy goyuda beni bitiriyor kurtulun artık şu zihniyetten , bir insan nasıl arkasından konuşulmasını istiyorsa öyle yaşasın boş yapmayın burada isteyen istediğini der.

Allah ile aldatmadıgıı için yobazların sevmediği gercek din adamıydı Allah rahmet eylesin...

Arkadaşlar iyi misiniz siz şu ramazan ayinda birinize niye allah belanizi versin deyip duruyorsunuz yav. Yaziktir gunahtir . Her canli mutlaka olumu tadacaktir...

Müslüanlara , Allah'a , peygambere sövülen ekşide bu adam övülmüş , alkışlanmış,göklere çıkarılmış. Olayın özetidir bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri