Bu şrfszlere lere haddini bildircek akradaşlar böyle yaparsanız böyle olursunuz tarzı video çekerlerse bundan sonra yapacaklarada ders olur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bu adresteki kişiler olduğu kesin dimi ona göre istanbuldaki arkadaşlara da haber vericem
Yok hocam turist falan değil onlar bildiğin türk ve oralılar büyük ihtimal.
Abi yok bizim ülkeden bi bok olmaz![]()
ırkçılık yapmak istemiyorum ama neyse yaa.....
hocam o zaman yarın döverseniz dövdüğünüze dair bir fotoğraf ya da 1 2 dklik bir video çekersiniz.Videoyu izledimi aynı sokak gibi duruyor.Zaten yoldan geçen biri yada turist yapmaz bunu özgüven yoktur o kadar . Orada yaşayan işyeri olan kisilerdir facebookta buldum bende sosyal medyada baya ilgi olmus tanıyan çikti
Bizim ülke ne alaka hocam ?
+1
Kaç kişi gitmeyi planlıyorsunuz ? Sakata gelmeyin sonra.
ırkçılık yapmak istemiyorum ama neyse yaa.....
Ne kadar hümanist bi yapım olsa da bazı insanların! sabun yapılması kanaatindeyim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.