Yaşlilar ile dalga geçen çocuklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu güne kadar yapmadık ondan böyle oldu zaten.Bir tane cesur siyasetçi çıkar da bunları sabun yaparsa dünya için en hayırlı insanlardan olacaktır.

Hocam bunun ırkla alakası insan olmakla alakalı yoksa her toplumdan her çeşit insan çıkıyor. ama işte bu tür insanlara ceza vermeyenlerde suç ceza vereceksin verdiğin cezayı da göstereceksin ki bundan sonra yapacak olanlara ders olacak.

gerçekten videoyu gördükçe cok sinirleniyorum.keşke bu yaptıkları onları cezaevine cinsel suçtan sokabilseydi.zamanında içeride yatmış biri olarak söylüyorum bunları cok güzel süprizler bekliyo olurdu

Güle güle. Her ne kadar kızmış olsanda burası bir forum. Beğenen arkadaşlarıda şahsım olarak ayrıca kınıyorum.

Sınırsız biraz çok olmamısmı ?

15 yaşında bir kardeşimize böylemi destek veriyorsunuz ? her ne kadarda suçlu olsa 1 ay olur 2 ay olur 2 hafta olur ama sınırsız çok degilmi ? foruma bilgi almak için gelen bir kardeşimizi bu insan olmayan kisiler yüzünden harcamayın

Son düzenleme:
Videoyu çekenin anlatımına baksanıza bir cahillik desen almış başını gidiyor 7 yaşındaki çocuk bilir yaşlılara nasıl davranılacağını allah ıslah eylesin koskoca adamların yaptığı işe bak.

15 yaşında bir kardeşimize böylemi destek veriyorsunuz ? her ne kadarda suçlu olsa 1 ay olur 2 ay olur 2 hafta olur ama sınırsız çok degilmi ? a

15 yaşında bu kadar küfürü öğrenip, büyüklerinin yanında edebiliyorsa haketmediği bir alanda bulunuyor. Ona saygı duyanlara saygı duymadı

Hocam bunun ırkla alakası insan olmakla alakalı yoksa her toplumdan her çeşit insan çıkıyor. ama işte bu tür insanlara ceza vermeyenlerde suç ceza vereceksin verdiğin cezayı da göstereceksin ki bundan sonra yapacak olanlara ders olacak.

Kime hangi cezayı vereceksin adamlar yol kesiyor, yoldan geçen insanları molotofla yakıyor ceza veremiyosun, ama istiklalde 4 kişi yan yana yürüse göz altına almak kolay.

Her toplumdan her çeşit insan çıkar doğrudur.Ama bazılarında oran çok daha yüksek oluyor. Üniversitede eğitimlilerini, askerde okuma yazma bilmeyen cahillerini gördüm tanıdım.Öyle 3-5 tane de değil.İyimser olmak isterdim ama ne yazık ki yok öyle bi dünya.

15 yaşında bir kardeşimize böylemi destek veriyorsunuz ? her ne kadarda suçlu olsa 1 ay olur 2 ay olur 2 hafta olur ama sınırsız çok degilmi ? foruma bilgi almak için gelen bir kardeşimizi bu insan olmayan kisiler yüzünden harcamayın

Bence de çok abartılı olmuş sınırsız ban.İnsan bazen sinirlerine hakim olamıyor ki bu da öyle bir konu bece.

ya oralar çook berbat yerler dikkat edin 5 6 kişi fln gitmeyin, tiplerinden belli ne oldukları bende susayım şimdi faşist derler sonra banada

5. sayfaya kadar yorumları okudum da iyi memlektte insanlar birbirlerini boğazlamıyorlar.Tamam ********lerin yaptıkları çok kötü allah belalarını versin, terbiye sıfır belli , dedeye yaptıkları hiç hoş değil.Her türlü cezayı hakediyorlar ama neden hemen herkesi suçluyoruz bilmiyorum.Daha sağduyulu bir toplum olacağımız günleri de görürüz inşallah. Bir kere daha allah bu gençlerin belasını versin. O dedenin yaşına geldikleri zaman aynı tacize maruz kalırlar umarım.

Ha bu arada polis falan diyip durmayın cidden gülüyorum polis diyince, çok kez şahit oldum polis olayı çözmüyo şikayet eden ile-suçluyu ifşa edip düşman ediyo birbirine
bizim ülkemizdeki polisler halkına anca biber gazı sıkar,tomalarla su atar başka birşey beklemeyin..

Şu notumuda eklemek isterim,tamamen bu tarz kişilerin aile terbiyesi ve ailenin yetiştirme tarzı ve çevre toplum 2nci planda olsada,(%80 ailede bitmekte)

Taksimde sallandıracan böylelerini bak bakayım yapıyomu bi daha.

[MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] konu neden hala kilitlenmiyor anlamıyorum. böyle bir konuya nasıl bir üslup bekliyorsunuz bazılarımız dayanamıyor ve yazıyor böyle üslupları görünce sizin göreviniz uyarmak veya postu editleyip konu kilitlemek değilmidir. banlamaktan zevk mi alıyorsunuz. yanlış anlama dostum ama banlayacağına konuyu kilitle
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] konunun kilitlenmesini talep ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri