Yatakta yatarken sinek soktu

Ozgunlestirmis ama

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 12:08 ---------- Önceki Mesaj 12:07 ----------

Bu yari ozgun heralde

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bana geçen uçak çarptı yolda. anlatıcam birazdan konu açıp. geçmiş olsun hocam

"Şuan popom sanki mankatla deliyolarmis gibi agriyor." :D :D Yapma böyle şeyler :D

Aferin. Evimde oturuyorum başıma gelmez diye sağlık sorununu bile dalgaya alıyorsun ama bende şehrin göbeğinde oturmama rağmen başıma geldi. Ben orda birazda espiriyle off-topic kategorisine olurda başına gelirse neler oluyor onu anlatayım dedim yaptığına bak. Bazı arkadaşlar ergen demiş, bu ergenlikten öte birşey.

Kafan güzelmiş kardeşim güle güle kullan.

Katiliyorum size yaz tatilinin bitmesini 4gozle bekliyorum.Biran once yaz tatili bitsede okullar baslasa, mizah yoksunu insanlardan kurtulsak.

Liseli tayfa kendini belli etmeye basladi.Tatil olmadan once boyle degildi bircok ornek konularim mevcut bakabilirsiniz diger konularima.

Aferin. Evimde oturuyorum başıma gelmez diye sağlık sorununu bile dalgaya alıyorsun ama bende şehrin göbeğinde oturmama rağmen başıma geldi. Ben orda birazda espiriyle off-topic kategorisine olurda başına gelirse neler oluyor onu anlatayım dedim yaptığına bak. Bazı arkadaşlar ergen demiş, bu ergenlikten öte birşey.

Dalga gecmek amacli yazmadim hocam. gulelim eglenelim dedim tutupta senin konunada baltalamadim gecmis olsun dilekerimi ilettim senin konunda.senden bagimsiz bir konu actim seni bagliyan bisey yokki burda.

Neden bu kadar sert ciktiginida anlamadim ayni sey bana yapilsa tebessum eder hosuma giderdi.sonucta sende gulerek anlatmissin, dunyayi kurtarmiyosun sonucta ne bu ciddiyet yani ne varki bunda?

Mizah nedir ne icin yapilir bi arastir istersen

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Katiliyorum size yaz tatilinin bitmesini 4gozle bekliyorum.Biran once yaz tatili bitsede okullar baslasa, mizah yoksunu insanlardan kurtulsak.

Liseli tayfa kendini belli etmeye basladi.Tatil olmadan once boyle degildi bircok ornek konularim mevcut bakabilirsiniz diger konularima.

Size sonuna kadar hak veriyorum

Adam bir konu açmış. Ne ergenliği ne liselilği kalmış.

Yazısını ti ye aldığın kişiye senden bağımsız bir konu açtım seni bağlayan bişey yok ki denilmesi de ayrı bir mizah olmuş :)

Mizah ne zaman bir kişinin yaşanılmışını alaya alma olmuş. Garip bir mizah anlayışınız var. Mizahtan öte büyük bir işsizlik örneği olmuş.

başka bişi sokmasında....

---------- Spam Engelliyici 16:35 ---------- Önceki Mesaj 16:32 ----------

KONUYU mesaj atıp üste çıkartmanıza gerek yok....

Yazısını ti ye aldığın kişiye senden bağımsız bir konu açtım seni bağlayan bişey yok ki denilmesi de ayrı bir mizah olmuş :)

Mizah ne zaman bir kişinin yaşanılmışını alaya alma olmuş. Garip bir mizah anlayışınız var. Mizahtan öte büyük bir işsizlik örneği olmuş.

Evet bagliyan bisey yok,Kufur etmedik hakaret etmedik. Arkadasi akrep sokmus beni sinek soktu olamazmi?

Atomu mu parcaliyosunuz? bu ciddiyet nedir anlamiyorumki o kadar kisi begenmis yazimi dalga gectigim icinmi begendiler acaba sencede bi gariplik yokmu?Alemin akillisi senmişsin bitek sen anladin dalga gectigimi trbrik ediyorum seni

Benim bu konuma alinan insanin benim gozumde espiri anlayisinin ilkokula giden cocuktan farki yok. buna diger konuyu acan arkadasta dahil

Evet bagliyan bisey yok,Kufur etmedik hakaret etmedik. Arkadasi akrep sokmus beni sinek soktu olamazmi?

Atomu mu parcaliyosunuz? bu ciddiyet nedir anlamiyorumki o kadar kisi begenmis yazimi dalga gectigim icinmi begendiler acaba sencede bi gariplik yokmu?Alemin akillisi senmişsin bitek sen anladin dalga gectigimi trbrik ediyorum seni

Benim bu konuma alinan insanin benim gozumde espiri anlayisinin ilkokula giden cocuktan farki yok. buna diger konuyu acan arkadasta dahil

Yeter be sabahtar beri yok cocuk yok cahil yok ergen 30 yaşındayım kardeşim ben. Eğer burda susuyorsam cahillikten aptallıktan değil insanlığımdandır. Sabahtan beri forumda yerin dibine soktun beni hala espiri diyorsun. Neresi espiri bunun. Bir insanın sağlık durumuyla dalga geçmek ne zamandır espiri sayılıyor. Cahil olabilirim ama hiç bişeye saygın yoksa karşındaki insanın birazcık yaşına saygı duy. Bu konuya 2. ve son mesajım. Sen topladığın beğenilerinle mutlu ol.

Yeter be sabahtar beri yok cocuk yok cahil yok ergen 30 yaşındayım kardeşim ben. Eğer burda susuyorsam cahillikten aptallıktan değil insanlığımdandır. Sabahtan beri forumda yerin dibine soktun beni hala espiri diyorsun. Neresi espiri bunun. Bir insanın sağlık durumuyla dalga geçmek ne zamandır espiri sayılıyor. Cahil olabilirim ama hiç bişeye saygın yoksa karşındaki insanın birazcık yaşına saygı duy. Bu konuya 2. ve son mesajım. Sen topladığın beğenilerinle mutlu ol.

Evet evet suan aldigim begenilerle ayyuka ciktim sana ordan yaziyorum.

Kardesim mesele begeni almak degil. Demekki bu konuyu begeniyolarsa beni anlayan insan var demektir azda olsa tebessum etmistir,senin gibiler alıniyo diye yaptigim mizahtan vazgecmem benide bi baskasinin tebessum etmesi sevindiriyo.

Ben bana liseli diyenleri hedef alarak onlara yazdim sana herhangibir hakarette bulunmadim birakda onlarada cevap vereyim

Saglik durumunla dalga gecmedim dalga gecilecekte bi durumun yok basindan gecmis ve bitmis devam eden bi hastaligin yok devam eden bi hastaligin olsaydi ozaman sana hak verebilidim.yazdiklarini kendime gore yorumlayip mizahi bisey yaptim sen okumak zorunda degilsin zoruna gidiyosa okuma

Forumda yerin dibine sokacak biseyde degil bu yaptigim sen acaba ben bu konuyu actigim icin millet sanami guluyo saniyosun eger oyle saniyosan ozguven sorunun var demektir psikolog tanidiklarim var pmden donus yaparsan yardimci olabilirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri